Új stratégia

2016.06.03 12:02

A szellemgyógyász hölgy végül mégis megszánt és foglalkozott velem. Azt mondta, nincs rák a szerveztemben, ne higgyek senkinek, aki mást állít. Ám mivel elég erős fizikai tüneteim vannak, nehéz lesz, de menni fog, most már muszáj változni, változtatni. Több kis videót küldött és javasolt egy hatalmas erejű energetizáló meridián tornát is. Elvitte a szellemem: „Szép tiszta volt az aurád, de az energiarendszer meg volt borulva; a meridiánokban sok a gát, a csakrák be voltak lassulva; az elfojtásaidat oldd fel gyorsan! Nyirokrendszert cseréltem, háromhetente kb. 3x ismételjük majd. Csigolyák meszesedését is átmostam, ill. idegeket kellett cserélni. Az átíródási szöveget 3 napig 3x mondd; ill. mindig vizualizáld tökéletesen működő kezeid! - Drága Szellemem szeretlek, Írd át a gyógyulást a fizikai testemre!" Megnéztem a videókat, és azonnal alkalmaztam is a három legfőbb bűvös pont akupresszúráját:  

A vastagbél 4-est a kézfejen a hüvely és mutatóujjcsont találkozásánál kell erősen nyomni, a hozzá tartozó meridián felfut a fejre. Oldja az összes fejjel kapcsolatos problémát, fájdalmakat, gyulladásokat, látást, hallást javít. Amellett a vastagbél problémáit is megoldja. (pl. vastagbélrák) Ez a pont immunpont is, a vastagbél is immunszerv.

A szívburok 6-os. A csuklóredőtől 3 ujjnyi távolságra a két csont közötti mélyedésben. Javítja a szívizom oxigén ellátását, tágítja az agyi ereket. Epilepsziás rohamnál is ajánlható (lokális oxigénhiány, agyi érgörcs), hörgtágító (aszthma), a nyelőcsövet is tágítja, simaizom lazító, pl. a gyomorfalát is tágítja. Megszünteti a hányingert, pl. Meniere szindróma, gyógyszerek utáni hányinger, kismamák. Méhizom lazító, alhasi görcsök, epegörcs, vesegörcs. Lazító, belső nyugtató hatású. Stressz ellen is észrevétlenül masszírozható. Minden mellkasi problémára hatásos.

A gyomor 36 –os: a térdkalács alatt 4 ujjal, sípcsont és a szárkapocs csont között. Merőlegesen erősen benyomni. Összehúzza a gyomrot, étvágycsökkentő. Valamit kell érezni. A zsibbasztó érzés a 2. lábujj irányába megy. Igazi mindenes pont. Látásjavító, arckoponya, mellkasi szervek, szívizom, gyomor, hasnyálmirigy, urogenitális szervek. Minden öregségi tünetre hat. Versenylovak lábánál is aktiválják. Felér egy kocogással. Fiatalos állóképességet ad, a hosszú élet pontja.  

A hasi légzés csökkenti a magas vérnyomást, a cukorbetegséget.

Nos, éreztem, tudtam, hogy most már muszáj tennem valamit, nem lehet egész nap írni, a testemmel is kell foglalkozni, különben betokosodok. Muszáj sétálni, mozogni, tornázni. Tehát most nyomkodom a mágikus pontokat, meridián tornázom, mondogatom az átíródó szöveget, vizualizálom az egészséges kezemet, bioptron gyógyfény gyógylámpázom a vállam és a csuklóm, minden este almaecetes lábáztatást végzek, és ha tehetem, elsétálok legalább a postáig. Azon kívül reuma krémekkel kenegetem a vállam és a csuklóm. Éjjelre befáslizom a karom, nappalra karharisnya. Most már történnie kell valaminek…