Új szer a láthatáron

2016.04.09 13:28

Új szer a láthatáron

 

2016.03.31. A karom már alig bírom elviselni, rettentően fáj, járni sem tudok, a súly annyira húzza lefelé. Tudjuk, hogy ebben nem víz van, hanem nyirokfolyadék, fehérjedarabokkal és afféle szeméttel, amit a vér nem képes elszállítani. Véletlenül bejött egy hirdetés, amit megnéztem és láttam, hogy ezt talán még érdemes lenne kipróbálnom. Az a táplálékkiegészítő állítólag a nyirokrendszer hatékony és kíméletes tisztítását szolgálja. Nagy mennyiségben tartalmaz proteolitikus enzimeket, béta-glükánt, orvosi pemetefű kivonatot, cinket és rezet, ennek köszönhetően a teljes nyirokrendszert megtisztítja, elvezeti a nyirokerekben és a nyirokcsomókban lerakódó mérgeket, helyreállítja a nyirok egészségét, hatékonyan erősíti az immunrendszert. Aktiválja az immunsejteket, antioxidáns, megköti a szabad gyököket, gyulladáscsökkentő.

Célcsoportok: visszatérő fertőzések elsősorban a nyirokcsomókat érintő fertőzések, gyenge immunrendszer, duzzadt végtagokkal küszködők, sportolók (magas protein tartalmú diétát alkalmazók, illetve sérüléseket szenvedettek), helytelen életvitelt folytatók (túlzott gyümölcs, cukor, tejtermék, állati, illetve sült ételek bevitele esetén, fertőző mononukleózist legyőző fiatalok, kémiai anyagokkal súlyosan veszélyeztetettek (pl.: autógyártásból való szmog, illetve toxinok), dohányosok, emlőrák műtét után lévő nők, alsó végtagi limfödémát, illetve limfómát érintő sebészeti beavatkozások után lábadozók, narancsbőrrel, alsó- és felső végtagok duzzadásával küszködő nők.

Összetétele:

1. Fehérjebontó enzimek: regenerálják a nyirok átmenetét a nyirokhálózatban, támogatják a nyirok áthatóságát, illetve javítják a tulajdonságait, aktiválják az immunredszer sejtjeit, ezzel segítenek megszüntetni a krónikus gyulladási folyamatokat, aktiválják a makrofágokat (ezek pusztítják el a karcinogén, illetve patogén sejteket), támogatják egyes gyógyszeres készítmények felszívódását és elősegíti az ezekben található hatóanyagok szintjének növelését a plazmában és a nyirokban.

 2. Béta-glükán, a gombák és a növényi sejtek falában található természetes poliszacharid: aktiválja az immunválaszt, fokozza az immunsejtek védelmi képességét, növeli a makrofág pusztító hatását, aktiválja az immunredszer specifikus sejtjeit: a T és a B sejteket, scavenger ún. „utcaseprő“ hatású (felfogja a szabad gyököket) így egyben antioxidáns kapuként is működik.

 3. Orvosi pemetefű kivonat: keserű erősítőszerei gyulladásos tünetek esetén pozitív hatással vannak, szabad oxigéngyökök pusztítására alkalmas antioxidánsokat tartalmaz, kedvező hatást fejt ki a lép (a nyirokrendszert működését irányító fő szerv) működése érdekében. - /Nocsak-nocsak, a lép a nyirokrendszert működését irányító fő szerv? Érdekes, az orvosok sosem ismerik el, ha ezt mondom nekik, és tapasztalom a fő szerv hiányát. Meggyőződésem, hogy a nyiroködéma is emiatt, illetve ennek a szervnek a hiánya miatt alakult ki és nem képes elmúlni./

 4. Cink az egyik legfontosabb antioxidáns, részt vesz a koenzimek (enzimaktivátor) előállításában, aktiválja és irányítja az immunrendszer sejtjeit, támogatja az immunrendszer működését. 

5. Réz: Az energia felszabadulásával kapcsolatos reakciók támogatását elősegítő nyomelem, erősíti a cink előnyös hatásait, a cinkkel együttesen támogatja a testben zajló élettani folyamatokat, fontos antioxidáns enzimek alkotóeleme.

Mindez persze így papíron, elolvasva szép és jó, sőt, talán túl szép is ahhoz, hogy igaz legyen, hiszen annyi mindent megettünk már, ami végül semmit sem ért. Ha az ember elolvassa, azonnal ész nélkül azt hiszi, ez egy igazi csodaszer, ha mindezt tudja, amit itt összehordtak róla. Meglátjuk, március 31.-én elkezdtem szedni. Természetesen nem jobb lett, hanem még rosszabb. Sokkal jobban fáj, és a dagadás sem megy lejjebb. No, de mit várunk ilyen gyorsan? Minden teljesen természetes szer először kihozza a bajt, aztán kezdi orvosolni. Várok. Türelmesen. Ráérek, nem sietek sehová. Minden úgy van, ahogyan lennie kell.

2016.04.04. Barátnőim ismét rászedtek, hogy érdeklődjek különféle általuk ismert gyógyítóknál, de nem hiszek már nekik, mert bármit ajánlanak, arról már tudok, feltéve, ha egyáltalán felelnek a kérdésemre. Az egyik a Hartmann hálókkal és a vízerekkel jött, mondván, teljes gerinccel benne fekszem. Meglehet, bár a pszi sebész, parapszichológus, akinél először jártam, azt javasolta, legalább forduljak meg, és meg is tettem, akkor most mégis benne fekszem? Mondtam a páromnak, hogy előttem egy olyan nő élt ebben a házban, aki mellrákban halt meg. Azt felelte, ezt is bizonyítja, hogy el kell innen mennem. No, persze, mert vettünk egy házat, de ott meg őrültek laktak előttünk. Mindent szétvertek, szó szerint. Baltával beverték az ajtókat, beszaggatták az ablakokat, de ezt egy személy nem tudta, ketten kellettek hozzá, miféle őrült lenyomatok lehetnek ott? Egyik barátnőm szerint nincsenek gonosz entitások, másik nem irigyel az ott lévő energia lenyomatok miatt. Mint régebben írtam is, a ház megőrzi a benne élők gondolatit, energiáit. Remélem, sikerül megtisztítanunk. Való igaz, úgy érzem, ebben a házban téli álmot aludtunk, most ébredezünk és megyünk a másikba, ahol jól fogjuk érezni magunkat. 

A másik „gyógyító” hölgy ezt felelte: „Kedves Erzsébet! A betegség okai lehetnek fel nem dolgozott trauma, stressz, de lehet karmikus is. A karmikus betegségeket nehezebb orvosolni mivel ezen az embernek át kell esnie. A lélek meg akarja tapasztalni a betegséget, hogy erősödjön, tapasztalatot gyűjtsön. Hogy a betegséget elkerüljük fontos a meditáció. Minden betegség először a finom étertesteken jelenik meg, ha ezek a testek nincsenek rendszerint tisztítva a betegség a fizikai testen jelenik meg. Továbbá fontos a csakrák tisztítása. Küldök önnek egy csakra tisztító meditációt, javaslom ezt a meditációt minden nap elvegezni. Üdvözlettel…” - Sajnálatos, ezzel semmi újat nem mondott, ezeket mind tudom, és naponta gyakorlom, rendszerint hallgatok gyógyító zenéket, meditációkat is. Tudtam, hogy fölösleges érdeklődni, mert egyik sem tud velem mihez kezdeni. Erre a nyirok ödémára még senkit sem tudtam rászedni, hogy segítsen rajtam.

2016.04.06. A karom már annyira fáj, hogy éjjelente nem alszom, ezért jobb ötlet híján rákérdeztem az új szer gyártójánál, hogy ez idővel jobb lesz-e? Fel is hívtak, mondván, volt olyan páciensük, aki szintén erre panaszkodott, és eltelt másfél hónap, mire végre azt mondhatta, hogy lement a lába. Remélem, másfél hónap után én is azzal jelentkezhetem, hogy hurrá, lement a karom, ami 15 hónapja ekkora, és nem kisebb lesz, hanem egyre dagadtabb, egyre több szövődménnyel fűszerezve. Sebaj, velem is megtörténik a csoda, amit eddig senki sem volt képes orvosolni. Gondolkodtam már azon is, hogy szellemi erővel visszanövesztem a lépem. Csak úgy csendben, egyedül, magamnak. Szükségem van a segítségére.

E naptól éjjelre befásliztam a karom, csak akkor voltam képes elviselni a fájdalmakat. Az egész belső fele annyira ég, mintha leforráztam volna. már nem érzem a gyűrűsujjam és a középső is kezdi. Egyik ismerősöm kérdezte, kibírom-e még azt a másfél hónapot, amíg meglátjuk, hogy a szer használ-e? Van más választásom? Ha a szer nem lenne, akkor is ki kellene bírnom, tehát várok.

Másik: Nemcsak az orvosok, hanem sajnos még eddig alternatívan gyógyulók is arra akarnak rászedni, hogy vállaljam el legalább a sugárkezelést. Nem-nem! A válaszom mindig egy határozott nem. Miért? Azért, mert aki elvállalta és erre agitál, azóta is folyamatosan panaszkodik, hogy milyen károkat okozott neki a sugárfertőzés. Igaz, amikor bevállalta, megijedt, hogy távoznia kell, ezért vette rá magát. Neki a lába volt nyiroködémás, és a kezeléssel sikeresen lejjebb ment. Bár itt-ott „kissé” megégették, de akkor nem bánta. Csakhogy azóta hallgatom a mellékhatásokat, melyek most tetőztek be. Véres a vizelete, de hiába ment a nőgyógyászhoz, ott nem találtak semmit. Az orvosok is elismerték, hogy ez a sugárkezelés miatt történt. A húgyhólyagot tette tönkre. Vagyis, egy gondot egy időre megoldott ugyan, egy másikat viszont tönkretett. Már darabos vérrögök jönnek belőle, nem mer pisilni. Hiába adtak neki antibiotikumot, vérzéscsillapítót, a helyzet tovább rosszabbodott. Nekem egy atomháborús film jutott róla eszembe. Máig a hatása alatt vagyok, annyira megrázott. Megtörtént esetet dolgozott fel. A falucska határában kísérleti atomrobbantást végeztek. Az embereknek fogalmuk sem volt, mi az a szép gombafelhő, csodálkozva nézték. Aztán a környéken hirtelen megugrott a rákos megbetegedések száma, sugárfertőzöttekkel teltek meg a kórházak, torzszülöttek jöttek világra, többen elvéreztek. Az állatok és az élelmiszerek is megfertőződtek, de nem tehettek mást, megették, ami volt, megitták a tehén tejét. Az anya kétségbeesetten meg akarta menteni a gyerekeit, de ezzel szemben tehetetlen volt. A legkisebbet fürösztötte éppen, amikor azt tapasztalta, hogy folyt belőle a vér alul. Nemsokára meg is halt, mint oly sokan a faluban. Alig maradtak páran. Az anya végső tehetetlenségében a kisfia macijához ragaszkodott, hogy az is vele mehessen a sírba. Hetekig bömböltem. És most komolyan… egy ilyen dologgal akarnak "gyógyítani"?