Tömjénolaj

2018.02.24 11:57

Február 13.-tól árnika bázisolajban kevert 100 %-os tisztaságú tömjénolajjal kenegetem a lágyrész folyamatot és hátul a nyakam. Állítólag rákgyilkos, vírusülő, baktériumölő, fájdalomcsillapító és rezgésszint emelő, de már annyi csodaszert alkalmaztam, amelyekben bíztam és végül kiderült nem érdemes, hogy nem tudom, ebben mennyire higgyek?

02.17. A szokásos rosszullét ma sem hagyott el. Családom szerint mostanában mindig rosszul vagyok, de én tudom, hogy ez most még annál is rosszabb. A görcsoldóra szükség volt. Aztán később felmerült bennem, mi van, ha a tömjénolaj túl tömény? Mohóka megint alakított. Egy kis üveg, 5ml tömjénolajat öntöttem pár csepp áprnika olajba és azzal kenegettem a vállam, igencsak nagy felületen. Rohamosan fogyott az olaj. Este ezért kb 50 ml tejkrémbe kevertem az eddigi keveréket. Meglátjuk.

02.18. Ma reggel kevertem hozzá még 50 ml krémet.

02.19. Ma délután érkezett a borzalmas rosszullét, amelyen csak a simaizom görcsoldó segít. És még jó, hogy az legalább segít. Úgy látszik mégsem a tömjénolaj okozza.

02.20. Nem tudom, mi lehet ez, de nem merek orvoshoz menni, nehogy kiderítsék, hogy mindenütt áttét van, és az okozza. Mostanában reggeli után rám jön az a rosszullét, amelyben teljesen elgyengülök, még a kislábujjam is remeg, szédülök, émelygek, hányingerem van. Ezen csak a simaizom görcsoldó segít. Most reggel ettem egy kis főtt kolbászt mustárral. Jóízűen, még örültem is. Nem telt bele pár perc és jött a rosszullét. Az éhgyomri vércukor 7,2 volt, nem hiszem, hogy annak köze lenne. Megettem egy görcsoldót, de nem feküdtem le, mert főztem. Összegörnyedve ültem az asztalnál, fejem a karomon. Mikor kész lettem, próbáltam pihenni, de elfeküdve meg kellett küzdenem a vízbe fulladásos tünetekkel. Dehogy voltam éhes délben, meg kellett ennem még egy görcsoldót. Ez minek a tünete lehet?

02.21. Ismét görcsoldó. Az epekőre mindenki a szikét javasolta. Ám jöttek természetes gyógymódok is, mint borsmenta tea, articsólka, kőtörőfű, epehajtó tea, mudrák (mudra: jobb kéz hüvelykujj a középső ujj alsó ujjperc, bal kéz hüvelykujj mutatóujj alsó percéhez nyomni 5 percig) Bilagit, Dipasnkrin, stb.

02.22. Ma reggel ittam gyógyteát, amit már régebben kevertem. Előbb azt hittem, jobban leszek, de csak muszáj volt megint megennem a No-spa-t és még egy Bilagitot is kipróbáltam. Most már múlt szerda óta minden nap szükség volt rá, különben nem bírtam volna ki. Elképesztő gyengeségérzés, még a kislábujjam is remeg, nem bírom el magam. Nem kapok levegőt, émelygek. Bizonyára jött volna a borzalmas hányás, csak a görcsoldóval elnyomtam, ezért nem hagy békén. Az is lehet, hogy közben teljesen szétterjedt az áttét, és a lábaim részleges bénulását, valamint ezeket a tüneteket is az okozza?

Este, vacsora közben eszembe jutott a vércukorszint. Megmértem és 6,4 volt. Nem mertem bevenni az 1000 mg-os gyógyszert. Később a barátnőm rávilágított, hogy nagyon keveset eszem. Egek, anno kórházban tanítottak, mennyi az optimális mennyiség, hogyan kell kevesebbet enni, most meg fogalmam sincs, hogyan ehetnék többet úgy, hogy ne legyek rosszul. Reggelire egy teljes kiőrlésű kiflit ettem, az üres teát n számoljuk. Ebédre egy tányér sóskamártást fruktózzal. Uzsonnára egy kis adag krumplipürét céklalével és vacsorára megint egy kiflit teával és 4 szelet fokhagymás felvágottal. Ez valóban egy igazi diétás menü. Ne csodálkozzak, ha fogyok.

02.23. Reggel 7,1 volt a vércukor szintem és 66 kg vagyok. Nem mertem bevenni a gyógyszert, csak megettem egy kiflit vajkrémmel és teával. Már remegtem. Kíváncsi voltam a továbbiakra. Az iszonyatos elgyengülés megvolt ma is, de megúsztam a görcsoldót. Délben 11,8 volt a vércukorszint, akkor megettem a gyógyszert. Itt már nemcsak az epe, hanem a vércukorszint is beleszól a dolgokba. Délutánra már majdnem összeestem a remegéstől. Reggel-este ittam a gyógyteát.