Nyiroködéma doboz

2016.07.21 20:36

Úgy tűnik, bekerültem a nyiroködéma dobozba és onnan már nem jutok ki soha. Bárhová megyek, messziről rámondják, hogy az, és már más irányú vizsgálatokra nem is számíthatok.

15.-én volt a 3. szellemgyógyászati kezelés. Már minden ismerősöm és ismeretlen gyógyító a kezemen dolgozik, és mégis egyre rosszabb. Már egyáltalán nem tudok fogni és a kisujjam is lezsibbadt, a tenyér külső élével együtt. Ezzel végleg megszűnt a fogóképességem.

Július 21. Beszámoltam a háziorvosnak az összes leletről és szerettem volna még egy könyök vizsgálatot kérni. Oda már nem küldött el, mondván, úgyis hiába. Bárki meglátja, nyiroködémának fogja titulálni. Más nem is okozhat ilyen tünetet? Ő nagyon bízik a nyiroködéma központ segítségében, addig nincs más hátra, fájdalomcsillapítózzak.

Több spirituális barátnőm igyekszik segíteni.

Egyik szerint: Meg akaratalak nézni és azt jött, ki hogy nem lehet megkérdeztem, miért, mert van egy szellem rajtad, ami erősen fog téged. Ajánlanék neked valamit, mint tudod, lélek a lélekért. Vegyél egy tojást, írd rá a neved piros tussal, és mondd azt: mindazt, ami rajtam van szemverés, varázs, szellem, démon, ördög, átok, ufo, rádióaktiv energia menjen erre a tojásra. És menj ki a házból es dobd el messzire, közben mondd azt, ahogy ez a tojás eltörik, úgy menjen széjjel mind a negatív energia - sorold fel ismét őket - és nyíljon meg az utam az egészség felé.

Másik szerint: Szerintem, amikor megemelted magad, valahol a hónaljad környékén elszakadt valamelyik nyirok-ér. Lehet, hogy azon a környéken több is. Ez a szakadást kellene befoltozni, hogy az érrendszerben folyamatos legyen újra az összeköttetés. Így tudna helyreállni az áramlás. Éreztél valahol éles fájdalmat akkor? Ha igen, ott lesz a gond. Szívesen küldök energiát a kezednek, hogy helyreálljon az összeköttetés, ha engeded. Van kedved egy kísérlethez? Minden este, mielőtt elalszol, képzeld el, hogy a karod egészen vállig zöld fénybe merül. A zöld fény átjárja belül is. Ezután picurka, ragyogó fehér lények érkeznek. A tenyered közepén van egy csakra, azon keresztül beröpülnek a kezedbe. Egész kis sereg fénylény. Egész éjszaka, amíg alszol, dolgoznak. Sejtről sejtre haladnak, és mindent meggyógyítanak. Helyreáll minden idegi és nyirok összeköttetés, eltűnik minden fölösleges víz. A gyulladás lemegy, és a kezed újra tökéletesen egészséges. Reggel elmennek, este visszatérnek, minden áldott napon. Napközben mondogasd, amikor csak eszedbe jut: Minden nappal egyre jobban és jobban érzem magam.

Harmadik: a csütörtöki napon a JUPITER befolyása érezhető, ez a karok gyógyítására alkalmas időpont, ha úgy érzed, nagyon szívesen csinálok nálad délután három órakor egy gyógyítást, nem kell semmi mást tenned, csak lazulj el, kezeidet, lábaidat ne tedd keresztbe, és teljesen vidd a figyelmedet a kezedre. A gyógyítás 20 percet igényel. Kérlek, feküdj le, a kezedet helyezd magad mellé kényelmesen, úgy, hogy a kezed tenyérrel felfelé nézzen, nem baj ha belealszol, csak nagyon lazítsd el magad és légy teljes befogadó az energiákra. Érezhetsz melegséget, zsibbadást, illatokat, sőt különböző fényeket, ez ne zavarjon téged, csak az elmédet a beteg kezedre irányítsd, és lelki szemeiddel lásd, hogy a gyógyulás elindult a kezedbe! Hogyan tudnám mindezt meghálálni? „Többet adsz Te is mint gondolnád. Adsz reményt hitet és megtartod a fényed. Nem veszhet el a világ, míg ilyen lelkek tartják benne az erőt.” – mondja a mester barátnőm. Úgy legyen! Ha vele találkozom, újra feltöltődöm energiával, életerővel, életkedvvel, reménnyel, életigenlő életörömmel és olyan mély hálaérzéssel, amit máskor felidézni sem tudok. És csak azt mondom, köszönöm, pedig a szó nem elég erre.

Minden nagyon szép és jó, a kezem mégis egyre dagadtabb és egyre jobban fáj. Valamit rosszul csinálok? Oké, ennyi önzetlen ember őszinte segítsége nem veszhet kárba. Változtatok legalább a hozzáállásomon. Már mostantól mondogatom, hogy napról napra egyre jobban, jobban és jobban érzem magam, egyre laposabb a karom, egyre jobb benne a nyirokkeringés