Az új Mennyország

2014.08.26 14:56

Átnevezés

 

Aug. 26. : Mint már fentebb említettem, nagy butaság és rossz ómen volt ennek a kötetnek a „Vissza a Pokolba?” – alcímet adni, úgyhogy a mai napon átneveztem, s „Az új Mennyország” – alcímet adtam neki. Gondolom, a Pokol már megint megvolt, úgyhogy most már jöhet valami jó, valami új. A hullámvölgyet ismét felválthatja a repülés…

Igen, az embernek át kell állítania az agyát, ha másképp akarja folytatni! Különben minden ugyanúgy megy tovább, mint addig. Ha Poklot kiáltasz, ne csodálkozz, megteremted azt! Aki keres, az talál. Néha úgy érzem, amikor egy kicsit fellélegzem, hogy na, most már éppen minden rendben van, akkor hirtelen beüt valami, ami jelzi, hogy még mindig ezen a létsíkon vagyok, ahol semmi sincs kőbe vésve és sohasem ülhetek nyugodtan a babérjaimon, mert még bőven van dolgom. No, de térjünk vissza arra, hogy aki keres, az talál. Ki gondolná, mennyire igaz?

Régebben is feltettem ezt a kérdést: Most azért valósul meg, mert eszünkbe jutott és megteremtettük, vagy tényleg volt egy megérzésünk?

Nos, mára biztos vagyok benne, hogy nem megérzés… Azért valósul meg, mert folyamatosan észben tartjuk, addig-addig gondolunk rá, amíg megteremtjük. Pont.

Öröktől fogva mindig is kutatunk, keresünk, ásunk, túrunk, fúrunk, és pontosan ezzel a viselkedésünkkel teremtjük meg azt, amit keresünk. Vagyis, amikor nekiállunk valamit keresni, azért tesszük, mert a gondolatainkban már megjelent a képe. Pontosan addig kutatunk utána, amíg meg nem találjuk azt a fizikai valóságban is, hogy azután elmondhassuk: Na, ugye, hogy létezik? Na, ugye, megmondtam?

Igen, és éppen azzal teremtettük meg, hogy megmondtuk, tudtuk, hogy úgy lesz, hogy ott lesz, hogy van ott valami! Ha keresel, találsz! Mert megteremted azt, amit keresel. Már ott van a gondolataidban, és a gondolati energiahullámok beindítják a folyamatot, amely létrehozza azt az anyagi világban. Elvárod, hiszed, majd tudod, hogy létezik! Ez a teremtés. Ezt nevezzük teremtésnek. Ez az a teremtő erő, ami létrehozza a fizikai dolgokat.

És mi még mindig hajlamosak vagyunk ezt az energiát elkótyavetyélni?

Te mire használod a teremtő erődet?

Mit teremtesz magadnak, hogy jobbá váljon a világod?

Ugye, ha azt írom, hogy Pokol, akkor abban élek, ha azt írom, hogy Mennyország, akkor meg abban. És! Még mindig szükségem van a csodákra ahhoz, hogy élni tudjak… még mindig előfordul, hogy elesek, de addig jó, amíg fel tudok állni és tovább folytatni…