Az álom

2016.10.24 12:22

Milyen érdekes, mostanában bármerre megyek, folyton olyan 40-50 feletti nőkbe botlom, akiknek alagút szindrómájuk volt, amelyet megműtöttek és azóta tökéletesen működik a kezük. Egy hölgy mesélt arról, hogy így járt a barátnője is, fél évig rohangált fűhöz-fához, mire kiderült, megműtötték és most jól van. Semmi sincs véletlen, vajon miért jön felém most ennyi ilyen sorsú ember? Nem emlékszem, hogy ez előtt tudomást szereztem volna erről a betegségről. Most meg a szomszédban, a családban, a buszon, stb. mindenütt. szinte naponta találkozom vele. Ezt jelnek tekintem. Tudom, nálam sajnos nemcsak ez van, ott a bursitis, a nyiroködéma és amiről még nincs diagnózisom. Éppen ezért elkezdtem vizualizálni és megkértem a barátnőimet, támogassák a gondolatomat. A doktornő egy tündér, akihez járok és most elküldött néhány vizsgálatra. 25-én megyek mindenféle ultrahangra és remélem, hogy a kulcscsont alatti, megnagyobbodott 3 cm-es nyirokcsomók már kisebbek lesznek! Végre bejutok a neurológiára is. Szeretném, ha ott azt mondanák, ezt a kezet sürgősen meg kell műteni, ez alagút szindróma, és ha megműtik, azonnal elmúlik a kibírhatatlan fájdalom, leapad a dagadás és az ideg mihamarabb visszanyeri az eredeti működését, helyreáll a kezem. Ettől aztán a nyiroködéma is teljesen leapad a karom többi részén. Kérlek, segíts ebben a gondolatban, hogy megvalósuljon! Érzem, hogy most már történnie kell valaminek.  Ennek támogatására valamelyik éjjel azt álmodtam, hogy egy tornacipőt sikáltam volna bal kézzel, de nem ment, ezért úgy döntöttem, majd akkor jobb kézzel. Átvettem a körömkefét a jobb kezembe és szépen kisikáltam vele a fehér cipőt. Utána örvendeztem, hogy megjavult a kezem, újra tudok fogni és dolgozni. Erre ma éjjel az óvodában kellett aláírnom és jobb kézzel írtam. Aztán észrevettem, hogy hoppá, ez a jobb kezem és újra tudok írni, sőt, teljesen megjavult, már nem volt béna és dagadt sem! Csodáltam a kezem. Ez most mit jelent? Már álmomban is tudom, hogy béna, de azt is tudom, hogy meggyógyulhat? Erre az álomra többen többféle módon reagáltak, mindenki a saját hite és elvei szerint. Pl.:

„Ez jó jel!”

„Ezek nagyon jó álmok, meditálj rá és kitisztítja magát! Lásd, ahogy tisztul és lásd gyógyultan!”

„Meg fog gyógyulni, bízz magadban, de azt is rendezd el, hogy nem vagy cseléd, törődj magaddal is!”

„Erzsike igen ez jelzés a megoldás itt van már, én így tudom, és talán még segíthetek is, hogy megtörténjen. Ma a gyógyulás nem a gyógyszerektől, hanem a tudat és természetes anyagoktól van.”

„Biztos, hogy van egy ilyen párhuzamos valóság, ugorj át oda, és éld azt! Ha már álmodban is le van bénulva, akkor mélyen van a gyökere, de biztos van megoldás is rá, ezt jelzi az álom. Nézd meg azt, mitől foszt meg a betegség, azon töprengj el, esetleg engedd el magadtól a vágyat. Hagyd a dagadt ruhákat másra! Nem dől össze a világ, ha nem felelsz meg a saját és mások elvárásának egy ideig. (Mérleg vagy) Ideje lenne egy kicsit befelé figyelned, nem a külvilágra, figyelni a testedet, a gondolataidat, keresni a forrást, keresni azt, hogy ki vagy Te? Kinek a keze bénult le? Hol van az a Te?”

„Ez az álom azt mutatta meg, hogy amikor elengeded a "betegségtudatot", akkor fogsz meggyógyulni. Ez irtó nehéz, tudom, át kell programoznod az agyad és a tudatalattid, míg teljesen egészségesnek érzed-tudod magad, és akkor meg is történik.”