99. Élettusa - Végkövetkeztetés

2013.08.17 08:51

Végkövetkeztetés

 

A rák egyedi betegség, mindenkinek magában kell megkeresni a gyógyulás útját, végső soron a legbiztosabb vagyok már benne, hogy lelki eredetű! A lélek bánata miatt elgyengül az immunrendszer, és a lelki trauma kapcsolódik ahhoz a szervhez, ahol kialakul a betegség. Ebből valószínűsíthető a lelki ok, amit kiküszöbölve a beteg képes meggyógyulni. A lélek hat a testre, a test a lélekre! Az egész a rezgéseken alapul…

Ha a miérteken és mások okolásán, hibáztatásán át tudunk lépni, miénk a győzelem! A miért, a miért éppen én? Már nem fontos! Már itt van! Ismerjük be, bocsássuk meg magunknak, hogy ezt tettük magunkkal, engedjük el a haragot, bánatot, szomorúságot!

Természetesen egyedül nem megy, legalábbis nekem nem ment! Rengeteg, leginkább lelki segítségre volt szükségem, amit magam sem gondoltam volna! Legtöbbet barátnőimnek, az új barátaimnak köszönhetek, ők emeltek fel a porból, a mélyből, kisegítettek a lelki gödörből! Sokat jelentettek a csodák, az angyalok illata, az ereje, az energiája!

Az étkezésről, meg a környezeti ártalmakról még annyit, semmit sem ehetnénk, ihatnánk meg, mert a környezetünkben tényleg annyi minden van már, ami káros, a bio sem bio, és a rengeteg mindenféle „vacak” csodaszer, amit felfalunk a jobbulás reményében semmit sem ér a lélek nélkül, a gondolataink, a hitünk nélkül!

A legnagyobb ereje van a gondolatainknak, mint azt már többször is mondtam! (nem én találtam ki, csak én is megtapasztaltam saját bőrömön!)

A pajzsmirigy egyik hormonja a tiroxin. Ennek az egyik feladata az, hogy ahhoz, amit megeszünk, hozzátegye a gondolatainkat! Ilyen módon valóra válik: „Az vagy, amit eszel!” Című mondásunk, de ez így már nem azt jelent, hogyha tyúkot eszem, akkor tyúk vagyok, hanem azt, amit akkor gondolok, amikor eszem! Ismerős az is: „Annyi mérget megettem már!” ?

Ugye, milyen igaz, még a csodálatos magyar nyelvünkben is benne van!

 

Összefoglalom a saját gyógymódomat:

 

Testi kúra:

 

1. A daganat kiéheztetése:

- Egészséges életmód, teljes életmódváltás, új étrend, cukor, só, hús, fehérje, tej, tejtermékek, tojás kitiltása, finomított ételek, konzervek, mélyhűtött, bő olajban sütött, rántott ételek mellőzése. Főként zöldség, gyümölcs fogyasztása, leginkább nyersen, friss zöldséglevek, esetleg teljes kiőrlésű gabonák, magvak: lenmag, sárgabarackmag, meggymag, cseresznyemag, szilvamag, dió, mandula, mogyoró. Olíva olaj, tökmagolaj, szezámolaj használata. Kíméletes főzés. Párolás, tepsiben sütés. Rákellenes fűszerek, natúr ételízesítők, Himalája só (az egyetlen lúgosító só)

 

2. hiánypótlás:

- Vitamin, nyomelem, és ásványi anyag-pótlás.

 

3. Immunerősítés:

- minden eszközzel!(immunerősítők, fagyöngy injekció…) Lelki megújulás, megtisztulás.

 

4. a daganat meggyilkolása:

- Sejtméreg alkalmazása (farkasalma, B17 vitamin, pirosló hunyor, DCA, Hidrazin, Homoktövis, macskakarom…)

 

5. Tisztítás

- Méregtelenítés (Oxytarm, béltisztítás, májtisztító kúrák, spa detox gépek…), szervezetünk megtisztítása. Tisztító fürdő közben gondoljunk arra, hogy lemossuk a betegségeket, a bajokat, aranyfénybe burkoljuk magunkat.

- oxigenizálás (vitaminokkal, mozgással, helyes légzéssel…)

- Lúgosítás (szódabikarbonát, Himalája só, zöldség, gyümölcs diéta, basica italpor, stb.)

 

Lelki kúra:

 

 • az okok feltárása
 • megbocsátás, szeretet feltételek nélkül, önmagunk szeretete, elfogadása
 • elengedés, felejtsük el a múltat, a jelenből induljunk ki, most ez van!
 • pozitív hozzáállás, gondolkodás
 • új célok keresése
 • kutatás, elfogadás, beismerés, alázat, hála érzése
 • élet szemléletváltás. Érzéseink megváltoztatása. Felejtsük el, amit eddig tettünk, amit eddig hittünk, gyökeres váltásra van szükség! Ha eddig balra mentünk, most menjünk jobbra, ha eddig kelet felé feküdtünk, akkor feküdjünk nyugatra, helyezzük át az ágyunkat, változtassunk a régi, beidegződött szokásainkon. Ha eddig nem ittunk, akkor igyunk sokat, hogy kimossa belőlünk a lerakódott mérgeket!
 • Szeressük meg magunkat, mosolyogjunk a tükörképünkre, mindenhová írjuk fel olvashatóan, hogy egészséges vagyok. Étkezés és ivás közben is EGÉSZSÉGET vegyünk magunkhoz, arra gondoljunk, legyen időnk enni, és közben a jelenben lenni.
 • agykontroll, reiki, prána nadi, jóga, hit, energiagyógyászat, angyalgyógyászat, pszi sebészet, szellemgyógyászat, csikung, stb.
 • mindenekelőtt a gyógyulásunkban rendíthetetlenül higgyünk! Érezzük fontosnak magunkat, fogadjuk el, hogy azért történt, hogy változzunk, és vezessük be a változásokat!
 • Adjunk hálát, gyújtsunk gyertyát boldogan a gyógyulásunkért, és bekövetkezik! A lélek gyógyulása előbb megy végbe, a test fáziskéséssel követi!
 • Nekem még egy mantra zsinórom is volt, amin 42 db csomót kötöttem. Lefekvéskor a kezembe vettem, és a csomókat morzsolgatva mondogattam: „EGÉSZSÉGES VAGYOK” „EGÉSZSÉGES VAGYOK” „EGÉSZSÉGES VAGYOK”… legalább 42x, ha még nem aludtam el, akkor folytattam: „SZERETEM MAGAM…”- így aludtam el. A 42 csomó azért kellett a zsinórra, hogy ne kelljen számolgatni, hanem azt sodorgattam az ujjaim között, ha a végére értem, kezdtem a másik végéről. (mint a rózsafüzér) Általában egy sorozat egészség, és egy sorozat szeretem magam lement, mielőtt elaludtam, belealudtam. Reggel ismét a kezembe vettem, amikor felébredtem, még félálomban ugyanezt a sorozatot lenyomtam. Egy idő után már zsinór sem kellett, hanem amikor befeküdtem az ágyba, erre gondoltam!
 • Nevetés terápia: nézzünk sok vicces filmet, nevessünk, amin csak lehet! Nevessük ki a fájdalmat, a betegséget, nevessük ki az életet! Mi a világ folyásához képest a mi apró kis vacak gondunk? A nevetés jó, mert közben az elme kikapcsol, nem gondolkodik, nem aggódik, nem fél, nem programoz buta dolgokat! A nevetés rengeteg endorfin nevű hormont termel, szabadít fel a szervezetünkben, amely jó kedvre derít, gyógyít, fájdalmat csillapít. Hasonló a hatása a morfiuméhoz. Igen! Függőséget is okoz! Hiányozni fog a jókedv, a nevetés! Érdemes tehát vicces videókat nézegetni, közben ezer százalékig biztos a gyógyulás! A nevetés a mostba hoz!