92. Élettusa - Ultrahang

2013.08.16 12:45

Ultrahang

 

Március 10.

Ma direkt, egy másik rendelőbe mentem, hogy ne legyenek velem előítéleteik, ezért még a vizsgálati leleteket sem vittem magammal. Néztek is rám elkerekedett szemekkel, szerették volna látni az előző leleteket!

Amikor bementem, a doktornő alaposan megvizsgált, van pajzsmirigy cisztám, a nyaki nyirokcsomók sarjadzásos betegségben szenvednek, van egy jobb oldali vesekövem, a keresztcsontom be van gyulladva, a gerincemen, több helyen meszes lerakódást talált, valamint a csípőlapát ízületek kopottak, de semmilyen áttétet nem vett észre. Akkor direkt rákérdeztem, hogy a nyaki, illetve a kulcscsont alatti nyirokcsomókkal mi a helyzet? Mire fölényesen azt válaszolta, higgyem el, ő aztán mindent rendesen megnézett, különösen az olyanokat ellenőrzi nagyobb figyelemmel, akik ilyen prognózissal jönnek! Akkor még egyszer felülről ránézett a nyirokcsomókra, de ott nem nézte meg, ahol én kértem, csak azért sem, hiszen ő az orvos! Azt mondta, felül ugyanúgy látszik az a nyirokcsomó, és kóros nem mutatható ki benne! A májamhoz azt írta teljesen tökéletes, most vagy használt a májtisztító kúra, vagy nem figyelt annyira, bár nem hiszem, hogy nem vette volna észre!

A vérképem is elkészült, amiben minden tökéletes lett, a trigliceridem is jelentősen csökkent, most csak 2,17 volt! Talán használ a halolaj kapszula, a fahéj, a ligetszépe, és a króm! A HgA1c vizsgálatom eredménye 5,0! Ez fantasztikus! És a tökéletesnél is tökéletesebb!

Ezek után nem is tudtam annyira örülni, rák nincs, de van vesekő?

Egy újabb megoldandó feladat! Bár… Inkább vesekövem legyen, mint rákom! Talán a sok C-vitamin tényleg vesekövet okoz? Vagy csak nekem?

Egy valami még eszembe jutott! A vesekövességgel kezdődtek a betegségeim gyermekkoromban, most azzal fejeződnek be! Talán itt már vége van a sok herce- hurcának!

Ezt új prognózisnak tekintem!

Eztán is egészségesen étkezem, továbbra is figyelek a testemre, mindent megteszek érte, a betegségeket elfelejtem végre! Más célt találok magamnak az életben!

Egy valamit nagyon furcsálltam! Senki nem örült, amikor elmondtam a jó híreket!

A család hitetlenül állt a válasz előtt, legtöbben a vesekövön rémüldöztek! Miközben azt figyelték, hogy megint híztam!