91. Élettusa - Spa Detox

2013.08.16 12:43

Spa detox

 

Március 7.

Megérkezett ez a bizonyos méregtelenítő gép, ma kipróbáltam, addig fel kell függesztenem az Oxytarm kezelést, mert az is fémből van, és csökkenti a hatékonyságát!

A gép végig hangosan visított, mert nem bírta a kútvizet, utána a szívritmusom nagyon megemelkedett, a vérnyomásom is, alig bírtam leküzdeni még másnap is!

 

Március 9.

Ismét használtam a gépet, biztosan a kútvíztől visít, úgyhogy eztán csapvizet fogok használni! Ráadásul a tünetek megismétlődtek: felment a vérnyomásom, a szívritmusom 120 volt. A víz ma kevésbé színeződött el, mint első alkalommal.

Végül kiderült, hogy a gép a hibás.

A gyártók kicserélték egy másik gépre, még egy ajándék ionizátort is kaptam mellé, de sajnos, továbbra is visít, az írja, „add water”, ami szó szerint azt jelenti, hogy adjak még vizet hozzá, de hiába próbálom akármilyen vízzel, semmi nem használ, ha teszek hozzá, ha elveszek belőle, ha sózom, ha nem, akkor is végig visít! Viszont elszíneződik a víz, a pozitív és negatív pólusokat váltogatja, hát így használom, majd kiderül…

Sellyvel találkoztam, még nem hullott ki a haja, nagyon jól bírja a gyűrődést, már csak a nyakában van egy kis csomó, amire még kap egy kemot, utána, ha minden rendben, őssejt beültetésen fog részt venni, már vettek is a véréből mintát a tenyésztéshez. Már lezárhatja lassan ő is a rákkorszakát!

Voltunk Villás Béla előadáson, nagyon jó volt élőben meghallgatni a mondandóját. Sok igazságot fedezett fel, de mindenkinek csakis a saját belső hangjára kell hallgatnia! Ha figyelünk, megérezzük, nekünk mi a jó!