88. Élettusa - Szomatoinfra

2013.08.15 18:07

Szomatoinfra

 

Február 24.

Mondtam, hogy 3 hónapig végzem a fagyöngy injekció kúrát, a B17 vitaminadagolást, meg a többit, amit kitaláltam, aztán elmegyek egy szomatoinfra vizsgálatra, egy vérvételre, meg egy teljes ultrahangra.

Párom akkor azt kérdezte, jó az nekem, ha tudom, hogy mi a baj? Ő bizony nem akarja tudni! Neki úgyis mindenütt minden baja van, és jobb, ha nem tudja! Na, azért én tudni akartam.

„A szomatoinfra vizsgálat során a test infra foton kibocsájtási intenzitását vizsgáljuk. Röviden a szervezetünk sejt szintű működése infra sugárzási tartományban kibocsátással jár. A különböző élettani folyamatok eltérő mennyiségű infra fotont bocsátanak ki. Pl. egy gyulladt szöveti terület nagyobb mennyiségben sugároz ki infra tartományban, mint egy hasonló egészséges terület, kóros esetben az infra kibocsátás olyan magas, hogy tényleges hőmérsékletemelkedés is tapasztalható, zúzódások, esetleg megfázás következtében kialakult láz.

A szomatoinfra felvételeken a magas kontrasztú területekre fókuszálunk, hiszen ezeken a területeken a környező „normális” működésű területekhez képest eltérő infra kibocsájtás, illetve az ezt okozó normálistól eltérő élettani folyamatok tapasztalhatók.

A vizsgálat nem alkalmas pontos szerv lokalizációra, de megfelelő anatómiai előképzettséggel, valamint a humán infra atlasz segítségével az infra képek alapján feltárhatók a szervezetben fellelhető problémás működésű területek.”

„a szomatoinfra vizsgálat a testből kisugárzó infravörös hullámok pontos ábrázolásán alapul. A módszer non- invázív, pre- diagnosztikai eljárás, károsító sugárzást nem bocsát ki.

A testből kisugárzó infravörös hullámok képpé alakításával lehetséges az élettani folyamatokat monitorozni és megjeleníteni. Az életfolyamatokban keletkezett kóros állapotok hőtermelő- vagy hőelvonó folyamatokat produkálnak, így a vizsgálat a szervezeten belül zajló életfolyamatokat az anatómiai elrendeződésnek megfelelően, az aktuális állapotban pontosan és objektíven ábrázolja.”

Az eredményem:

Homlokon diffúz kivetülés, mely ismert magas vérnyomásnak felel meg.

Szem cirkulárisan kivetül (szemüveg)

Mellkas, emlők területén jelenleg kóros infra kivetülés nem látható.

Hasi területen kóros kivetülés nincs.

Jobb térd fokozottabb igénybevétel.

Gerincoszlop fiziológiás görbületei megtartottak, az ágyéki szakaszon enyhe gyöki érintettség.

Lapockák magasságában balra fokozott infra kivetülés, kötöttebb nyaki és csuklyás izomzat.

Javasolt időszakos kontroll felvételezés. Célzott szakorvosi vizsgálat és ellátás: Emlők rendszeres kontroll vizsgálata. Kötöttebb izomzat miatt torna, masszázs.

Amikor ezzel készen volt a doktornő, akkor megkérdezte, hogy van e még valami, amit szeretnék, ha jobban megnézné. Akkor mondtam, a nyirokcsomókat nézze meg még egyszer, van e benne áttét, vagy valami kóros folyamat. Azt mondta, többszöri megnézés után, hogy nincs, semmi kórosat nem lát, és a kontroll vizsgálatom eredménye is biztosan negatív lesz.

Ennek természetesen örültem, de hogy a vérnyomásom megint magas volt, pedig ezt a vizsgálatot én akartam! Mégis! Nem mindegy az ilyesmi az embernek! Csak furdalt a dolog…

Aztán mondtam, hogy híztam, megkérdezte a doktornő: a műtét óta? Az igen válasz után azt mondta, örüljek neki, mert ez az egészség jele, ha valaki hízni képes.

Azt írták erről a vizsgálatról, hogy a rákot még azelőtt kimutatja, mielőtt konkrétan megjelenne. Most tehát nem mondok semmit, elmegyek a vérvételre jövő hét kedden, aztán pedig az ultrahangra, utána nyilatkozom, és utána fogok tiszta torkomból üvölteni az örömtől!

 

A jelenlegi kúrám:

(6 éve egészségesen étkezem!)

 

November elején egy májtisztító kúra.

A többit naponta:

 

Reggel:

Gyógyteakeverék: fekete áfonyalevél, körömvirágszirom, zsurlófű, citromfű, borsmentalevél, szederlevél…

Luobuma tea (magas vérnyomásra)

Alap vitamincsomag (Dr. Lenkei, vagy vitaminkirály Standard Plusz)

Q 10 – 60 mg (szív, energia, sejtek)

Króm – 50 mg (szénhidrát anyagcsere, zsíranyagcsere)

B17 vitamin – 500 mg (ráksejt pusztító)

B15 vitamin – 50 mg (szintén)

Kálium 250 mg – vízhajtó, lúgosító

Q3 halolaj (trigliceridszint)

8000 – 10000 mg C-vitamin plusz (óránként elosztva 1000 – 1000 mg)

 

Reggeli egy banán, egy alma, vagy más gyümölcs,

Sárgabarackmag, mandula, dió, mogyoró, tökmag, almamag, grapefruit, és citrommag, meggymag, cseresznyemag…

 

Ebéd:

Hajdina, köles, lenmag, céklalé, sárgarépalé,, csírák, lícium,, datolya, aszalt szilva, fokhagyma, kurkuma, fahéj, szegfűszeg, olíva olaj, reszelt citrom- és narancshéj,

Búzakorpa, búzacsíra, teljes liszt, árpa gyöngye, vöröshagyma, paradicsompüré, zöldségek, Himalája só… - ezekből állítom össze az aktuális napi ételt.

Sohasem fogyasztok húst, fehér lisztet, sót, cukrot!

 

Uzsonna:

Csak gyümölcs, leginkább alma, maggal együtt!

Előtte szoktam a búzafüvet préselni

 

Vacsora:

Ligetszépe olajkapszula,

Alga tabletta,

Papaya enzim (amikor fehérjét is fogyasztok)

Zöldségek, gyümölcsök, vagy tejtermékek: túró, tejföl, joghurt, cikória kávé.

 

Ehhez társult még az eddigi 3 hónapos fagyöngy injekció kúra.

Most a B17 elfogyott, helyette astralagus kapszulát szedek, ami a kínai csüdfű gyökér porából készült.