84. Élettusa - Az élet értelme 700 szóban

2013.08.13 11:01

Az élet értelme 700 szóban.

                                                                                                        

Az alapkérdés az: Mi lenne, ha kapnék egy darab papírt? Mit írnék rá, mit üzennék egy jövőbeni inkarnációmnak?

Amikor a fátylon keresztül ebbe a fizikai valóságba lépünk... elfelejtjük az isteni létet, de még emlékezünk a lehetőségére.

Bámulatos vagy. Saját magad teremtménye. Te vagy a teremtő. Egy választás eredménye, mely által megtapasztalod - megéled a létezést.

Abban, amivé válhatsz csak ön-hited és képzelő erőd az egyetlen korlát. Ebbe a valóságba leszületni azt jelenti, hogy egy közös álomvilágba lépsz, ahol megkapod szabad akaratodat s megteremted saját valóságodat. Ezáltal válsz teremtővé. Ebben az illúzióban úgy hisszük, egy különálló, objektív világot látunk…

Ahol megtapasztaljuk önmagunkat és másokat. E nyilvánvaló különbségen túl mindannyian egymáshoz tartozunk: Egyek vagyunk. A valóság a létezésed tükre.

Te vagy maga a teremtés, amint önmagát vizsgálja egy tér-idő tükörben. Választásod szerinti hited a létrehozott valóság alapja. Megváltoztathatod ezt a realitást, ha máshogy hiszel benne és önmagadban. Amilyen szemmel nézel, olyanná válik az, amit látsz. Ezt a kvantumfizika már bizonyította. Az érzékelés nem passzív, hanem teremtő folyamat. Az általad választott érzékelés, hatással van önképedre és teljes valóságodra is. Ha ráébredsz teremtő képességedre, valóságérzékelésed közvetlenebbé válik. Ezáltal belépsz a tudatos teremtés világába. Ahol vágyaid hamar megvalósulnak.

A Tudatos teremtés kulcsa az, hogy engedd a változást megtörténni.... az ismeretlent életre kelni az ismeretben.

A Beengedés elfogadáson alapul. Valóságod megváltoztatásához előbb el kell azt fogadnod.
Amíg elutasítod azt, amit nem szeretsz valóságodban, megtagadod teremtő erődet, s úgy érzed, helyben jársz.
Ha el akarod fogadni, hogy a valóságot te választod, szabadulj meg az élettel kapcsolatos hiedelmeidtől, és inkább szeresd úgy, ahogy van. Ehhez vállalnod kell a felelősséget valóságod minden eleméért.

Szeretned kell választásodat, szeretned kell önmagadat. Saját választásod eredménye vagy. Szabadulj meg a félelemtől. Ez a félelem az ismeretlentől, a határok nélküli létezéstől. A félelem korlátokat szül. Az élet csodás, természetes kibontakozás, de csak akkor, ha elvágod a félelem kötelékeit, ha szembe nézel a félelmeiddel, sebezhetővé válsz, eldobod páncélzatodat, amivel eddig védted magad. Minden páncél a veszélybe gyökerező hit megtestesülése, és pont azt a veszélyt hozza el, amitől meg akarod védeni magad. Miközben barikádok mögé húzódsz, nem érezheted magad biztonságban. Mindaz, ami béklyóba köt az életedben, a félelmeid megtestesülése. A Szabadság abban rejlik, hogy felismered: Önmagad vagy az ellened ható erő. Nálad van a kulcs minden változáshoz, ha már nem ítélkezel, nincs kötelék, nem kell többé küzdened, és eljön az örömteli, erőfeszítések nélküli, teremtő létezés ideje. Megismered teremtő létedet és az illúzió lényegét.
Ez természetes folyamat, csak annyi kell, hogy félelem nélkül légy önmagad. Tehát nyisd meg és kövesd a szíved.

A te szabadságod: Higgy abba, amit a szíved hinni akar. Így élhetsz a Most - ban.
Rádöbbensz: Minden létezés egyenlő. Már nem ítélkezel önmagad és a világ fölött. A mindig változó a lét születésének, az életnek a visszatükröződése. Ebben az állapotban nincs egy - igazság - Nincs szükség válaszra, mivel nincs kérdés. Csak létezz. Léted határtalan; Te magad végtelen vagy. Az élet öröme abból fakad, hogy teljesen szabadjára engeded létezésedet. A Szívedben rejlik egy álom. Az élet értelme megélni ezt az álmot. Ez csak akkor sikerülhet, ha elhiszed: Képes vagy rá. Hogy az álmodban. Szabadon lehetsz, ami csak lenni szeretnél.

A Teremtés megtestesülése vagy. Minden kérdésedre benned van a válasz, mivel te vagy a teremtő, de az is, aki érzékeli a teremtett valóságot. Hagyd, hogy a léted, határok, kötelékek nélkül kibontakozzon, így megtapasztalod a végtelen szeretetet és szabadságot, ami te magad vagy.

                                                                                                               (Story Waters Videó szöveg)