82. Élettusa - Miért híztam?

2013.08.13 10:54

Miért híztam?

 

December 29.

Tartom a diétát, mégis híztam, sőt nem is akármennyit, most éppen 72 kg vagyok, azaz 7 kg – ot sikerült felszednem napi 4x i étkezéssel, ami főleg zöldség- gyümölcsből áll!

Pont ezzel rontottam el a dolgot, amikor ebbe belekezdtem. Több hónapig csak zöldséget, gyümölcsöt ettem.

Ezzel elrontottam a szervezetemet, mivel ezek után, a főleg szénhidrát alapú táplálkozás után, ha újra eszik az ember zsiradékot, (sajtot, vajat, tejszínt, tejtermékeket), akkor a szervezet azokat egyből elraktározza! Most ez az eset áll fenn nálam! Elraktároztam több karika sajtot, a mézes zserbókat, amiket megettem, a tejfölt, és a kenyeret is, igaz, hogy barna lisztből, én készítettem, de mégis…

Nagyon szeretnék ismét 65 kg lenni!

De most nem ez a legfontosabb feladatom.

Azt mondják, a beteg szervezet nem tud hízni… ebből is látszik, hogy meggyógyultam!

A súlyomra most is vigyáznom kell!

Ott tartok, hogy már magam sem tudom, mit érdemes ennem, mit nem, nem tudom, mit egyek eztán? Talán megint a víz halmozódott fel bennem?

 

„Mi állhat a puffadás hátterében?

Beleid állapota azt is jelzi, hogy mennyire vagy képes elengedni magad és mennyire érzed magad biztonságban. Felpuffadni akkor fogsz, ha olyan érzéseket halmozol fel magadban, amelyeket nem tudod, hogyan fejezz ki anélkül, hogy mást megbántanál illetve, hogy te magad is megbántódnál.

Akkor is felpuffadhatsz, ha védekezel valami vagy valaki ellen.

Gondold át: vajon miért érzed szükségét annak, hogy védd magad a külvilággal szemben?         

 

Mit tehetsz lelki síkon?

A legfontosabb, hogy az érzéseidet megtanuld kifejezésre juttatni és az általad megélt dolgokat. Ezáltal felszabadulhatsz testileg és lelkileg is, és a puffadás is meg fog szűnni.”