81. Élettusa - Gyógyító angyalok

2013.08.12 13:05

Gyógyító angyalok

 

Kaptam egy e mailt, amit érdekesnek találtam:

„Az angyalkák dec. 22-én este mennek hozzád, 5 napig lesznek nálad, dec. 27.- én el kell búcsúzni tőlük, továbbküldeni őket 3 személynek, akik hisznek benne, ahová 5 nap pihenő után, jan. 1.-én érkeznek meg. Kell hozzá: 1 fehér gyertya,  1 fehér virág és 1 piros alma, 3 lezárt borítékban 3 kívánság.

Eltérőek a vélemények, hogy mennyire kell betartani a hozzá kapcsolódó szertartásokat. Szerintem mindenkinek a hite szerint, amit érzünk, hiszünk ezzel kapcsolatban, az a jó, úgy érdemes. Az esettanulmanyok.hu- n az Őrangyalok témában azt írta valaki, hogy a ház bejárati ajtajáig ki kell menni, ajtót nyitni nekik, amikor fogadjuk őket. Olyat is olvastam, hogy 5 nap után a gyertyát, almát eldobni, leveleket elégetni, a virágot, ha elhervad, eldobni. Van, akinek viszont cserepes virága volt, értelemszerűen nem dobta el és volt, aki az almát megette. Nekem pl. nem volt időm pont este 8- kor a fogadásukkor foglalkozni velük, később kezdtem el. Én a levélben leírtakat tartom be, amit majd dec. 7-én küldök Neked, a többi szerintem rugalmasan alakítható a lehetőségeinkhez. A  levelet a dátumok módosításával változatlanul küldöm majd. A kellékeken kívül még az van benne, hogy a gyertyát 5 napig kb. 10 órán át naponta, elosztva kell égetni. A kívánságokat előre megírtam, közben a megvalósulásukra koncentrálva, és a gyertya lángjára nézve is erre gondolok. A búcsúzás jelképezi, hogy elengedtük a kívánságunkat, "átadva" az angyaloknak a megvalósulásra.

Jó egészséget, boldog, békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és a számodra minden szempontból legjobbakat kívánom!”

Bevállaltam, jöjjenek hozzám is, bár tudom, hogy mindig velem vannak az angyalok, hiszen az angyalok energialények, és az energia körülölel minket, mindenütt ott vannak! Azért vállaltam, hátha akkor besűrűsödik az energia, még közelebb kerülnek hozzám, talán még az illatot is sikerül megéreznem ismét!

 

December 15.

Ma egész nap karácsonyi aprósüteményeket sütöttem. Nagyon elfáradtam, csodálkoztam, mert máskor, ha a munkából hazajöttem, akkor leszedtem a függönyöket, amíg a gép kimosta, megpucoltam az ablakokat, közben még főztem is valamit…

A sütést ugyanígy szoktam, hazajöttem, akkor álltam neki…

Nem értem… mi lehet az oka, hogy ennyire fizikai mélyponton vagyok? Ezt Ibi barátnőm mondta, hogy ne csodálkozzak, ha egyszer fizikai mélyponton vagyok.

Miért? Miért vagyok ott? Hiszen eddig nem voltam ennyire fáradékony… Talán kezd hatni a fagyöngy injekció? Azt írta, hogy az immunsejtek megtámadják a degenerált sejteket, akkor léphet fel ez a fáradékonyság.

Elmentünk bevásárolni, aznapra kész voltam, elmentem a fiammal vásárolni, aznapra is, az ablaktisztítás két teljes napot vett igénybe, a süteménysütés meg egy egészet, minden alkalomban az volt a közös, hogy teljesen lemerültem.

Amikor beadom az injekciót magamnak, akkor mindig kezd fájni az a rész, ahol megműtöttek… érdekes… Az viszont nagyon jó, hogy az injekció helye vörös lesz, van immunválasz. Már azt hittem, hogy nincs semmi változás, potyára adogatom magamnak a szurikat. Ezért gondoltam arra, hogy talán ki kellene próbálni más fajta fáról szedett fagyöngyből készült Iscadorral is.

Véletlenek nincsenek!

Itt a váltás is, most másmilyen fán termett fagyöngy kivonatot is kipróbálhatok! Így 5 doboz injekcióm van, be fogom adni mindet! Nagyon bízom benne, hogy ez is hozzájárul a jó eredményemhez! (Két dobozzal ingyen kaptam egy fórumismerős hölgytől, aki már megunta szurkálni magát, és még mielőtt lejárt, odaajándékiozta)

 

December 18.

Ma meglátogattam a háziorvosomat, meg az asszisztensnőt a rendelőben. Nagyon kedvesen fogadtak, érdeklődtek hogylétem felől. Beszámoltam az újabb fejleményekről, most még több C vitamint szedek, meg B17 vitamint, valamint a fagyöngy injekciókról is említést tettem. Nagyon örültek neki, sőt a nővérke elmondta, hogy ő rengeteg ilyen injekciót adott egy betegének, hála Istennek, teljesen meggyógyult tőle.

Hatalmas mosollyal az arcomon, és a szívemben távoztam onnan, ha már ezt hallottam, hiszen ez új reményeket villantott fel előttem!

Akkor most már biztosan meggyógyultam!

Tolle könyvében is azt olvastam tegnap, hogy belülről kell érezni a testben a rezgést, akkor helyreáll teljesen, a betegségek pedig maguktól eltűnnek.