71. Élettusa - Koncentrálj az életre!

2013.08.09 10:19

Koncentrálj az egészségre, az életre!

 

November 4.

Mától kezdve az egészségre, az életre fogok koncentrálni!

 

Tegnap este megrendeltem a B17 vitamint, ma reggelre megérkezett.

Most tehát szedem az alábbiakat:

nagy adag napi vitamincsomag, B15, B17, Q10, 8000 mg C-vitamin, 250 mg Kálium, Króm, 2 db alga kapszula, sárgabarackmag, búzafűlé, céklalé, nyiroktisztító…

Valamint az immunturbó fagyöngy injekció…

 

Egy német tanárnő lefordította az injekció használati utasítását.

Kissé elbizonytalanodtam…

Iscador:

A 0-ás szériával kell kezdeni, ami 0,01 mg hatóanyagot tartalmazó ampulla sorozat. Ebből 3 naponta kell beadni bőr alá 1 – 1 injekciót, ez a sorozat 14 ampullából áll. Ha a páciens jól tűri, akkor lehet folytatni az adagolást az I. – es szériával, amely már 0,1 mg, 2 mg, 10 mg hatóanyag tartalmú ampullákból áll. Ezután lehet folytatni a többivel, amikor már minden nap szúrni kell. Akkor hatékony, ha minél közelebb adjuk be a daganathoz, a hasba, felkarba, vagy a combba, de nem bele a daganatba.

A kemo- hormon- sugárkezelés mellett is nyugodtan alkalmazható, de más gyógyszerekkel együttesen használva szólni kell az orvosnak. Kizáró tényező az agy és gerinc daganat, a vesekárosodás, egyéb gyulladások, láz, terhesség.

Mellékhatásként helyi bőrpír, 0.5 fok hőemelkedés, valamint allergiás túlérzékenységi reakció léphet fel.

Nincs értelme elkezdeni csak úgy, hogy most egyet beadok és kész.

Ezek után megtorpantam, mert nem akarom magam minden nap szúrni - hónapokig! Ráadásul az ampulláim I es szériások, azaz 0.1 mg hatóanyagtól felfelé megy 2mg, és 3 db 10 mg os ampulla van benne, most mitévő legyek? Érdemes beadnom magamnak mondjuk hetente 1x növekvő sorrendben? Aztán kész?

A 10 mg –os 1000 szerese a kezdő dózisnak, ezt pedig nem lehet kétszerre beadni…