70. Élettusa - Szeresd a poklot!

2013.08.08 09:12

Ha megtanulod szeretni a poklot, tiéd a mennyország!

 

Gondolataim szárnyalása közben rájöttem, már van fülem, hogy halljak, már van szemem, hogy lássak, a legjobb döntést hoztam meg az angyalaim segítségével, mert velem voltak, nem hagytak magamra, biztosan elvállaltam volna az orvosi gyógymódokat, ha el kellett volna vállalnom, ha Ők azt mondatták volna velem. A kérdéseimre magamban kell keresnem a választ, tényleg minden értem van, mindenütt ott a válasz, csak nem szabad elrohanni mellette. Igyekszem lassítani, figyelni. Annyira jó, hogy nap, mint nap kapok valami jelet, hogy boldog tudok lenni! Tudom, velem vannak az égiek, segítenek, nem kapok olyan terhet, amit nem bírok el! Most igyekszem szeretni mindent, mindenkit, magamat, a betegségemet, örülök mindennek, ami csak van, minden pillanatnak, hálás vagyok az életemért! Megint csodaszép az élet, szép a világ, minden perc egy csoda, örülök, hogy itt lehetek a Földbolygón, mely csodálatos, kedves anyaföld. A testemnek és a lelkemnek is megadok most mindent.

 

Kaptam választ még egy nagymestertől:

„Eddig sokaknál úgy működtek ezek a lét finomabb szférái, hogy amikor elkezdte őket szeretni, már nem is akartak bajt okozni. Persze, jól tudom, hogy ilyeneket mindenki tud mondani. Én nem akarok neked ilyeneket mondani. Csak azt állítom, hogy sokaknál ez így működött. Lehet, hogy nálad is így működik?

Ezt nem tudom. A gondolat valóban teremtő erejű. De miért gondolod, azt bármiről is, hogy az negatív. Szerintem olyan nincs, szerintem ezt az ember csak gondolja, hogy az. Azt is csak megteremtetted. Vagy nem.

Mivel teremtesz?

Szerintem a szereteteddel. Annak van teremtő ereje.

Javaslom, (Buddha, Papa-Ji, Maharisi, és többiek után szabadon) hogy kezdj el jobban szeretni. Semminek sincs másra szüksége csak a szeretetre. Hm?

 - Eddig mindig megpróbáltam kicserélni a számomra pozitív képpel, de belül, legmélyen ott lapult alattomosan a negatív kép… a félelem tőle, meg az aggódás miatta… és persze ilyen esetekben bejött a negatív dolog.’

- Mert csak próbálkoztál. De az események mögött, mégis csak ott lapul a tagadás. Tehát csak még jobban megerősíted azt, ami az alap. Élj úgy, mintha ez lenne az utolsó pillanat, kezdd el szeretni magad, ne csak gondolkodj a tested felől, hanem cselekedj is úgy.

Mindannyian elmegyünk innen, ez nem valós, végleges hely. (Mellesleg a szeretet itt már csak nyomokban el-elszórva lelelhető fel). A módját néhányunknak van módja, hogy meghatározza, hogy miként, sokunknak nincs módja. "Ha megtanulod szeretni a poklot, tied a mennyország."Hagyj fel a negatív gondolatok gyártásával. Üdv, szerkitartó relaxálást, pozitív gondolkodást kívánok:…)”

 

Most, hogy a barátaim körében felmérést készítettem a válaszokról, láttam, hogy a kérdéseim mindenkinek mást jelentettek, mindenki másképp élte meg, másképp felelt rájuk. Nagyon érdekes volt, örülök, hogy megkérdeztem, mert teljesen letisztult bennem, a kérdéseimre csakis én adhatom meg a válaszokat, csakis magamban kell keresnem a feleletet. Azok fognak legjobban megfelelni nekem!

 

Ibi kérte, írjam le, miért érdemes élni?

Nagyon jót mulattam ezen, leírtam…

Hát nem butaság, hogy az ember ilyeneken gondolkodik? Ilyeneken kell gondolkodnia?

Hm… Nézzük csak… elővettem a kezemet, számoltam az ujjaimon, gondolkodtam ám erősen, mire lemerészeltem írni…

 

AZÉRT ÉRDEMES ÉLNI, MERT:

 

van két fiam, szükségük van rám

van egy drága édesanyám, neki is szüksége van rám

van két öcsém…

van egy keresztfiam…

van egy párom…

vannak keresztszüleim…

egyéb rokonaim…

az élet maga a csoda

örülhetek, hogy élek

szeretem a fákat, a virágokat, a növényeket

szeretem az évszakokat, a tavaszt, a telet, a nyarat, sőt az őszt is, mindegyiket másért

vannak barátaim, akiket szeretek, és ők is szeretnek engem

vannak új barátaim, akik szeretnek, én is szeretem őket, hálás vagyok, hogy megismerhettem őket

szeretnek a gyerekek, a cicák, a kutyák, és én is szeretem őket

meggyógyulok

kiadom a könyveimet

még jobban megszeretem magam

reiki mester vagyok, használni akarom az erőt

örülök a megszerzett tudásnak

részt vettem egy csodálatos belső utazáson, mely során jobban megismertem önmagam, használni akarom a felismeréseimet

tudom, hogy nem vagyok egyedül!

Tudom, hogy a feltett kérdéseimre mindig megjön a válasz!

Sokszor szárnyalok, mert olyan jól sikerül minden, amit előre eltervezek, ez már a teremtés.

Bízom magamban, hiszek magamban

Ismerem a teremtésem mindkét oldalát

Meg akarom tanulni a teremtést még jobban!

Megélhettem, hogy az angyalokat éreztem, az illatukat, a mozgásukat, tapasztalhattam a segítségüket!

Rádöbbentem, hogy szeretem magam mégis, hiszen szeretem a testemet is! Minden áron megvédem a támadástól, nem vagyok képes megmérgezni! Mindent elkövetek, hogy segítsek neki a regenerálódásban, az öngyógyításban

Egészen boldog lettem a felismeréstől, hogy mégis szeretem magam! Miért alakítottam ki akkor gátat magamnak? Miért építettem falakat?

Itt az ideje, hogy lezárjam végleg az eddigi életszakaszomat, mostantól az egészségre koncentráljak!

Az életre összpontosítsak!

Tudom, hogy sikerül! Hálát adok érte!