64. Élettusa - A lélek nyelve

2013.08.06 07:25

„Az Univerzum mindenkivel egyfolytában beszélget. A kérdés sohasem az, hogy kivel beszélget, hanem, hogy ki hallja meg. Évmilliókon át pillanatonként százféle alakban jelennek meg az üzenetek; nem tévesztheted el őket, ha igazán figyelsz! Az egész világmindenség üzen, csak hallgass, figyelj és légy türelmes, a következő dalban felhangzanak a várva várt szavak. Ott lesz a válasz a következő eléd kerülő újságcikkben. A történet kibontakozik a következő mozifilmből, amit megnézel. Ott vár az esély a következő személyben, akivel találkozol, vagy a következő folyó suttogásában, a következő óceán mormolásában, a következő szellőben, mely a füledbe dúdol.

Az Univerzum üzenetei legtöbb esetben az érzéseken keresztül érkeznek. Ha tudni akarod, valójában mit jelent számodra valami, figyeld meg, milyen érzéseket kelt benned. Az érzéseket olykor nagyon nehéz felfedezni és gyakran még nehezebb tudomásul venni, viszont éppen a legrejtettebb, legmélyebben rejlő érzések rejtik a legmagasztosabb igazságod. Az érzések a lélek nyelve, így az Univerzum legtisztább üzeneteinek forrása.

A lélek nyelve a legszebb, minden ember által ismert nyelv, igaz nem a szavak alkotják. A mindennapjainkat átszövő érzések, érzelmek és érzetek az építőkövei ennek a számunkra ismerős, de mégis ismeretlen kommunikációs formának. Minden pillanatunkat átitatják a lélek nyelvének ki nem mondható szavai, mégsem vesszük észre, hogy ott zengenek bennünk. Ezek a ki nem mondott szavak nekünk szólnak és rólunk. A fizikai testünk csodálatos és fáradhatatlan adóvevőként közvetít, csak rajtunk áll, hogy észleljük és megértsük az üzenetet, hiszen az Univerzum folyton beszél hozzánk.”