63. Élettusa - A gyógyulásba vetett hitem megkísértése

2013.08.06 07:23

A gyógyulásba vetett hitem megkísértése

 

Szeptember 26.

Megint elmondtam mindenkinek, kiknek először sokkot okozott a hír. Utána azonban gondolkodni kezdtek. Jöttek a jobbnál jobb ötletek, mit kellene tennem.

Senki nem szerette volna, hogy feladjam. Tőlem kérdezték, mi lesz a következő lépés. Semmiképpen nem szabad feladni, mindenképpen tovább megyek az úton, amin elindultam. Folytatom, de most már minden műtét, és kemo nélkül.

Reiki kezelésen vettem részt a barátnőimnél. Hárman öntöttek belém lelket. Anikó szellemgyógyászattal, Mária reikivel, Ibi az összes tudományával gyógyított. Feltöltődtem. Ibi légzésgyakorlatot javasolt, Anikó helyeselt. Nagyon tetszett, hogy az egyik kezét a homlokomra tette, a másikat a tarkómra, mellettem állt. Nem tudtam, mit akart, ezért feszülten, mozdulatlanul ültem.

- Szeretnélek tájékoztatni, ha nem veszel levegőt, akkor én is megfulladok!

- Nahát! – ezen annyira nevettem, röhögő görcsöt kaptam! Ezt olyan természetes nyugalommal mondta!

Nagyon élveztem, amikor ketten adták a reiki energiát, kettő tradicionális reikis… egészen másképpen teszik, mint mi.

 

„Szia!

 

Nagyvonalakban ma a többiektől hallottam a történteket, én is elkeseredtem, de aztán rájöttem, hogy ettől még nem kell!

Ez ugyanis nem más, mint a gyógyulásba való hited megkísértése.

Egyszer már megpróbáltak, akkor az volt a kérdés, hogy tudsz-e változni azért, hogy jobban légy és TUDTÁL! Nagyon sok dolgot megtettél a gyógyulásodért, ami rengeteg lemondással és változtatással járt, de Te mégis erős maradtál, amikor már más rég összeomlott volna és kerestél-kutattál.

Most az a kérdés, hogy van-e elég hited ahhoz, hogy folytasd. Biztos vagyok benne, hogy lesz! Komolyan azt gondolom, hogy a Te sorsod az, hogy mindnyájunknak leckét adj kitartásból és bebizonyítsd, hogy meg lehet csinálni. Hogy megmutasd a világnak, hogy van értelme hinni, és Te lehess A POZITÍV PÉLDA, AKIRE MINDENKI TÁMASZKODHAT! Ha valamit tanultam a Dahlke-könyvekből akkor azt, hogy a testi problémákat először mindig lelki/szellemi síkon kell megoldani. Mindennek van valami oka, ezzel pedig pont értelmet nyer, hogy mindig is  vonzódtál az alternatív gyógymódokhoz és kutattad a természetfelettit. Ha valaki, akkor Te biztosan jól jössz ki ebből az egészből. Pont most nem szabad elkeseredned!

A részletek ismerete nélkül ennyi az, ami hirtelen eszembe jutott, de várom a leveledet, hogy megtudjam, mi van most.

                                                             Puszi, Kisági „

 

Ez a legjobb spirituális megfogalmazás, a válasz a kérdésre, amit feltettem: Miért? Miért?

Ebben a megfogalmazásban nagyon tetszik! A gyógyulásba vetett hitem megkísértése. Most kell tényleg bebizonyítanom a hitemet. Igen, vannak ilyen kísértések… Rendben, bizonyítok!

 

Szeptember 27.

Sokat gondolkodtam megint, sok minden eszembe jutott, most úgy érzem, nem érdekel, mit fognak mondani az orvosok, ezért még nem fogom bevállalni a kemot, már biztos vagyok benne, hogy nem ott kell keresni a megoldást!

Nézzük csak! Mennyi mindent megtettem, mennyi mindent megváltoztattam, mégis kijött máshol? Nem biztos, hogy nem lenne itt, ha a kemoterápiát végigszenvedtem volna. Örülök, hogy nem tettem meg!

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy ki sem bírtam volna! Lásd a májam ultrahangját…

Örülök, hogy nem mérgeztem meg a sejtjeimet, nem voltam rosszul, nem ment fel a vérnyomásom, nem híztam el a szteroidoktól, nem volt hányingerem, nem volt hőhullámom, nem ment tönkre még jobban a májam, szóval órákig sorolhatnám még, mi mindennek örülök!

Örülök! Örülök, örülök! Hálás vagyok az észért, amit kaptam, hálás vagyok minden pillanatért, amit átéltem, mindenért, amit a betegségnek köszönhetek, az összes új barátnőmért, az összes új tudományért, az eddig elért tudásért, a sugallatokért, az angyalokért!

Hálás vagyok mindenért! A megoldást meg fogom találni a fentiek segítségével! Nézzük csak meg, már milyen hamar megérkezett a válasz! Kedden lesújtó diagnózis, pénteken már ott a válasz, ami nagyon megfelelt nekem! Jót nevettem rajta! Ha az ember „kikezd” az égiekkel, akkor számítania kell ilyen kis fricskákra, meg kell tudnia fejteni a jeleket, amiket kap! Ha a betegség üzenet, akkor az ilyen jelek is azok!

 

Szeptember 30.

Selly azt mondta, ne mindig ezen járjon már az eszem, felejtsem el, ezt egyedül is meg tudom oldani, eddig is megoldottam, erős vagyok.

Bementem a doktornőmhöz. Magammal vittem a reikit a rendelőbe.

Vittem a vérnyomásmérőmet, összemértük, megállapítottuk, hogy jó. A kis csukló mérőmön majdnem pontosan ugyanannyi volt a mért eredmény, mint az R/R mérőn.

A doktornő mondta, hogy minden eredményem jó lett. De!  Van itt egy nyirokcsomó, ami gyanús, ezt ilyenkor meg szokták szúrni.

- Beleegyezik a vizsgálatba? – kérdezte.

- Igen. – mondtam.

- Szuper! – felelte.

Kért egy sürgős időpontot, október 13. hétfőn 11 órakor. Megint megfordult a fejemben a 13..

- Lehet, hogy addigra elmúlik, lehet, hogy azt fogják mondani, meg sem szúrjuk, mert nincs mit! Ha nem szúrják meg, akkor aznap jöjjön fel hozzám, odaadom az összefoglalót, ha megszúrják, akkor egy hét múlva jöjjön, addigra kész lesz az eredmény.

- Jó, köszönöm! – mondtam, miközben nagyon örültem, hogy ilyen pozitívan áll hozzá!

Persze, azt a verziót választom, ne is találják, ne legyen gyanús, ne kelljen megszúrni, tehát bemegyek, utána felmegyek az eredményekért. Hiszen minden eredményem jó, csak van egy gyanús nyirokcsomóm a kulcscsont alatt.

Vettem egy aventurin kereszt medált, amit azonnal feltettem a láncomra. Ez jó a nyirokkeringésre. Egészen vidáman mentem haza, újságoltam el az értem aggódóknak.

- Szóval van egy gyanúsítottad? – nevetett a barátnőm.

- Igen! Van! – nevettem egy nagyon jót.

- Aki lehet, hogy ártatlan! – kacagtam tovább.

- Jaja! – együtt nevettünk.

- Van két hetem, hogy tisztára mossa magát a gyanúsított, bebizonyítsa ártatlanságát! – nevettem tovább.

Ez a vicces hozzáállás annyira jó volt, jó kedvem lett! Van egy gyanúsítottam…

Aki lehet ártatlan, sőt biztos! Kezdtem sajnálni szegénykémet, amiért ártatlanul megvádolták. Lehetőséget biztosítok neki, hogy tisztára mossa magát! Ezért aztán iszom, iszom és iszom! Tisztára mosom a drágámat! Szép fényesre csiszolom! Szeretem a nyirokcsomómat, örülök neki, hogy ott van, és végzi a dolgát!

Naponta többször megsimogatom, szeretettel gondolok rá, elfogadom az üzenetét, folytatom tovább az utamat. Egészen vidám vagyok! Nevetve beszélünk a gyanúsítottról, megint azt hiszik a „normális” emberek, hogy elment az eszem, akik nem értik, miért ez a hozzáállás kell! Ivás közben minden kortynál arra gondolok, egészség, egészség, egészség, a víz információhordozó. Közben irányítom a nyirokcsomómhoz is, mossa le róla az elhomályosodást, legközelebb már szép fényes legyen, tudja visszaverni az ultrahangot.

Egyik reikis ismerősöm, rákérdezett, hogy szolgál az egészem?

„Most éppen a gyógyulásba vetett hitem megkísértése fázisában vagyok, van egy gyanúsítottam, de két hét alatt bebizonyíthatja ártatlanságát, tisztára moshatja magát!”

Feleltem neki viccesen, ez a hozzáállás kell!

Ibi barátnőm kedvesen, sokat beszélget velem, mindig van egy jó, és egy még jobb tanácsa, mindig viccesen beszél mindenről, a megszokottól eltérően, úgy hatékonyabb. Nekem duplán bejön az ilyesmi, eleve vicces ember vagyok, szeretem, ha a problémákat lekicsinyítik, így számomra sem végzetesek. Nagyon jó, amikor éppen magam alatt vagyok, és valaki azt mondja: Ó, ez a kis semmiség a bajod? Hiszen mi ez a … hatalmas gondhoz képest? Tényleg! Az ember ilyenkor elgondolkodik… mi ez? Hiszen semmiség a világ nagy kérdéseihez képest!