55. Élettusa - Második kontroll

2013.08.04 13:03

Második kontroll

 

Május 11.

Ma a legrosszabb a bal bordaív alatti fájdalom! Eszméletlenül fáj, le sem tudok hajolni, és a bal mellem alatt sorban sorakoznak kis daganatok, amik iszonyatosan fájnak. Nem tudom, mi ez, de lehet, hogy nem levegő… forró is az a terület…

 

Május 12.

Ma is fáj, elővettem az aromaterápiás könyvem, a nemeskőgyógyászat könyvem, ilyen bajjal egyikben sem találkoztam. Jó lenne tudni, mi ez, nem akarok kórházba menni! Nem akarom, hogy sérv legyen, nem akarok műtétet! Azt akarom, hogy tényleg csak levegő legyen, ami szépen felszívódik, ezért igyekszem pihenni…

 

***

 

Mi köze a mészszemcséknek a rákos daganathoz?

Emlékszem, a jól látható mészszemcséket minden rtg. – en emlegették…

 

Mészszemcsék:

A szervezetben bizonyos együttállások (káros mellékhatások) az iontranszportban (ami a szervezet egyik alapvető folyamata), a szöveti struktúrában a kalciumiont az erőtér bejuttatja a sejtekbe, és a sejt elkezd osztódni!

 

Értem már!

Hiszen akkor rák esetén ezért tiltják a kalcium fogyasztását! Ezek a káros mellékhatások lehetnek azok, amiket eddig leírtam a rák okaiként: sugárzások (rtg, földsugárzás), vízér, ivóvíz, ételek, mérgek, stressz, harag, betegségek, melyek során felborul az egyensúly, gyógyszerek, elhízás, ödéma, elsavasodás, stb.

Az együttállások jelentik a lelki állapotot, a hiányállapotokat, és a bevitt mérgeket! Ha ez mind megvan, a sejtekbe jutott kalciumion beindítja az ész nélküli osztódást. Vajon ezt hogyan lehetne leállítani? Bár azt gondolom, hogy a bevitt Calciumnak nem sok köze van az effajta sejtosztódáshoz!

 

Helyreállítás:

1. lelki élet feljavítása: pozitív hozzáállás, vidámság, HIT, meditáció, a gondolat teremtő ereje, hatalma!

2. a bevitt mérgek megszüntetése, lúgosítással, egészséges táplálkozással, méregtelenítéssel,

3. felmérni a szervezet hiányosságait, pótolni a vitamin – ásványanyag – nyomelemhiányt.

 

 

Május 19.

Elmentem a vérképért, ami tökéletes, mármint ami a cukrot illeti, sajnos megint nagyon magas a trigliceridem! 3,37! (Viszont 3 hónappal ezelőtt 4, 34 volt!) A HDL koleszterin is kevés, a zöldség- gyümölcs diétának is megvan a hátránya! Ezek túlzott szénhidrátbevitelt eredményeznek, így a triglicerid emelkedik, mert cukrokból tevődik össze! Nem beszélve arról, hogy a többi létfontosságú tápanyagból nem jut elég a szervezetnek. Ha nem adzs neki zsírt, akkor termel! Most megint keresnem kell valami új diétát, vagy valami csodaszert, ami segít!

Még az olajok sem segítettek?

Jó, azért csökkent a legutóbbihoz képest… A vizelet PH értéke abszolút lúgos! 8.

Sohasem gondoltam, hogy az étkezéssel is tudok fanatikus lenni!

 

A fogyás hét akadálya:

1. Kötőszöveti gát

2. Vízháztartás gátja

3. Emésztőrendszeri blokád

4. Zsíranyagcsere blokádja

5. Fehérje blokádja

6. Szénhidrátok blokádja

7. Túlsavasodás

 

Május 29.

A mellkas rtg. , a hasi és mell UH , meg a tumormarkerek negatívak lettek! Nagyon örülök neki, csak így tovább!

A következő kontroll időpontja szeptember 22.- én a doktornő, szeptember 23.- án a vizsgálatok… 23.-án? Suhant át az agyamon! Az szerencsétlen nap! Kérnem kellett volna másik időpontot, hivatkozhattam volna valamire, de semmi nem jutott eszembe. Hagytam magam az árral úszni. Nem tetszett az a nap! Emlékezzünk csak a november 23. –ára, meg a május 23.- ára, most mi lesz velem szeptember 23. –án?

Megint találkoztam emberekkel a várakozás során, és beszélgettünk. Hallottam, amint két idősebb hölgy a különböző gyógymódokról beszélgetett egymással. Az egyik elment, akkor a másik odajött hozzám.

- Maga ugye nem ide vár? – kérdezte.

- De igen! – feleltem.

- Ne mondja! Hiszen olyan jól néz ki, nem látszik betegnek!- ámuldozott.

- Hát! Sajnos, pedig én is ide várakozok!

- Mi volt a baj? – érdeklődött. Akkor elbeszélgettünk mindenről… Végül felírtam neki egy papírra az összes alkalmazott gyógymódomat.

- Na és, ebből melyik használt a legjobban? – kérdezte.

- Az, amelyikben HITTEM! – feleletem. Ez így van! Az, amiben hittem!

 

Az alga egy újabb egészséges lehetőség a gyógyulásra, rengeteg információt olvashatunk róla az interneten is, sokfélét lehet kapni!

Selly kipróbálta a májtisztító kúrát, azt mondta, robotoknak való! Én is azért nem mertem kipróbálni, mert féltem, hogy egész nap a WC – n kell majd ülnöm… nem tudtam rávenni magam… az éhezésre sem, a cukorbetegség kezdete óta nem éheztem.

Elmentem vitaminokat venni, találkoztam a fiammal is. Jól elbeszélgettünk, majd azt mondtam:

- Nekem mindent sikerült elérnem! Mindent bevonzottam, amit akartam, bármi áron! Nem akartam már az óvodában dolgozni, rokkantnyugdíjas leszek, nem akartam kertet művelni, tönkrement a kezem! – nevettem.

- Anyuci! – nézett rám komoly arccal a fiam.

- Próbáld meg most már kevésbé fájdalmas módon elérni a céljaid! – mondta komolyan, de mosollyal az arcán.