51. Élettusa - A víz üzenetei

2013.08.01 08:53

A víz üzenetei

 

Megnéztem a dvd –t, melyen a víz üzenetei vannak, az eddigi kutatásaimat foglalja össze! Az eddigi hosszas vájkálás helyett lehet, hogy csak ez kellett volna! A megoldás kulcsa a kezünkben van, itt hever a lábaink előtt, ennyire egyszerű?

Az eddigi kutatásaim mégis szükségesek voltak ahhoz, hogy az üzenetet felfogjam, megértsem? Most néztem meg Hitbenhat mit ír a végén! Én mindig azon agyaltam, „a hited meggyógyított” mit jelent? Milyen hit? Istenhit? Hát nem, a gyógyulásba vetett hit! Ezt most értettem meg! Értem! A hit nem azt jelenti, hogy a templomban hiszek Istenben, járok oda, imádkozom, azt jelenti, hogy mindenben hiszek, amit teszek! Hiszek a saját terápiámban, a gyógyulásomban, egyszóval mindent tényleg csak hittel lehet megtenni. Ezt már októberben kiolvastam, mondjuk úgy, csak „most esett le a tantusz”, most sikerült felfognom az értelmét!

„Dr. Masaru Emoto, japán tudós, vízkutató, a vízzel gyógyít! Megismerte a víz kristályszerkezetét. Rájött, hogy nincs két egyforma vízkristály. A víz tárolja az üzeneteket, a rezgéseket.

Földünk 70 %- a víz, akárcsak a testünké. Ez a víz számunkra tárolja a saját rezgéseinket, melyre nagy hatással vannak a gondolataink.

A vezetékes víz sok klórt tartalmaz, mely nem engedi a vízkristályok kialakulását, így szétesett kristályokat tartalmaz, amely nem alkalmas testünk egészségben tartására. Először át kell alakítania saját kristályszerkezetűvé.

Megvizsgálta a metropoliszok vezetékes vizét, kimutatta, hogy minél nagyobb a város, annál rosszabb a vízének a szerkezete, sőt a klóros víz egyáltalán nem kristályosodik!

A kristály a vízben lévő rezgés képe, a rezgés az információ, a rezgés maga az élet! A rezonancia a tisztaság, az azonosság. Itt bemutatta, ha két egyforma hangvillát megüt, az egyik átveszi a másik rezgését, tehát továbbítja az információt. Azonban, ha más fajta a hangvilla, akkor egyáltalán nem rezeg be, nem továbbítja az üzenetet.

A testünk 70 %- a víz. Alkalmas a mentális kódolásra. A bennünk lévő víz tárolja az információkat, a gondolataink határozzák meg az egész életünket. Ha csupa pozitív gondolatunk van, akkor pozitív lesz az életünk, ha harag, feszültség gyötör minket, a bennünk lévő víz szerkezete megbomlik, rossz lesz, nem lesznek kristályok, ez betegségekhez vezet.

A XXI. Század a víz százada! Ideje jobban megismernünk! Itt választ kaphatunk az életről, a halálról. Ha testünk víztartalma 50 % alá csökken, akkor meghalunk. Az élet a rend fenntartása, a halál a rend összeomlása. Az élet kialakulását csak a víz segíti!

Dr. Masaru Emoto megvizsgálta a víz kristályszerkezetét. Zenét hallgattatott a vízzel, és bemutatja, milyen csodálatos kristályok alakultak ki Mozart, Csajkovszkij, Beethoven, Szmetana zenéinek hatására. Ha tehát mi jó zenét hallgatunk, a bennünk lévő víz is ilyen csodálatos kristályszerkezetet fog alkotni, meggyógyulhatunk! A gyönyörű kristályok átadják az élet szépségének üzenetét!

A víz alapszerkezete tetraéder, az információhordozó vízkristály gyönyörű hatszögű!

Így gyógyítja tehát vízzel a betegségeket.

Kipróbálta, hogy fényképeket mutatott a víznek, megfigyelte, mi történik. A szép képek hatására gyönyörű kristályok jöttek létre! Itt javasolta, ha megromlott a házasságunk, dühöngünk, haragszunk egymásra, akkor tegyünk egy minket ábrázoló boldog képet egy üveg víz falára, a képpel a víz felé, hogy a víz ezt nézze 24 óráig, utána rendszeresen fogyasszuk együtt ezt a vizet, és újból harmonikus lesz a kapcsolatunk. Először lehet, hogy rosszabb lesz, mert úgy működik, mint a homeopátia, de aztán ismét szeretni tudjuk egymást.

Az agy 95 %-a víz! A képek nézegetése rögzül az agyban! Tehát a gyönyörű képek nézegetésével pozitív gondolatokat generálhatunk, ezáltal elérhetjük a gyógyulást!

Ezután a betűkkel írt szavakat nézette meg a vízzel! Olvastatta a vizet! Ezek is hatással voltak rá! A pozitív tartalmú szavak, mint a szeretet, az angyal, a szív gyönyörű szerkezeteket alakított ki, míg az ördög, a gyűlölet szavak még kristályt sem alkottak.

A víz információhordozó! Gondolataink rezgése megjelenik a bennünk lévő vízben! Ilyen egyszerű!

A sérelmek, a harag, a depresszió destruktúrált vízszerkezetet okoz.

Ezért van az, hogy a rák kialakulhat! A sejt öntörvényűvé válik! A negatív gondolatok, érzések rendezetlenséget okoznak, míg a pozitívak rendezettséget.

Minden kimondott gondolat alapvetően megváltoztatja a benned lévő víz szerkezetét.

A harag kaotikus vízképet, rákot okoz! Ha ezen nem tudsz túllépni, az életeddel fizetsz érte!

A gyógyulás kulcsa, ha a haragot feladod! Azaz megbocsátasz mindenkinek, köztük magadnak is! A szeretet olyan gondolat, mely pozitív rezgést hordoz.

Bemutatott egy kísérletet, mely során 100 ember buddhista szertartás szerint imádkozott, kézen fogva egy szennyvíztó körül egy óráig. Közösen, együtt akarták, hogy a víz megtisztuljon. Megvizsgálta a víz szerkezetét előtte, utána. Előtte nem volt benne kristály, a szeretet hatására a víz megtisztult, kristályszerkezete megváltozott! Gyönyörű lett!

Az élet tehát rezgés! Rezeg az egész világ! Amit gondolunk, az megjelenik rezgéseinkben! Ezért működik az együttes imádság. Saját gondolatainkkal képesek vagyunk megváltozatni az egész világot! A mi anyagszinten való megjelenésünk csak lényünk 10 % -át teszi ki!

Mi vagyunk a felelősek minden gondolatunkért, az egész életünkért! Az egész világért! Mindent mi magunk irányítunk!

Ezért nem lehet senkit meggyógyítani, ha ő nem akarja, mert egyetlen negatív gondolat mindent tönkretehet! Ezért nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg!

A gyógyulás kulcsa mindenkinek a saját kezében van!

A gyógyulás kulcsa a kezedben van! Tedd meg! Gyógyulj meg, rajtad múlik! Te vagy a gyógyulás, a kulcs nálad van!”

Ilyen módon tehát van remény a világunk jobbá tételére! Változtassuk együtt szebbé, jobbá, boldogabbá az életet a Földön! Fiatalon világmegváltó terveink vannak, aztán elbukunk a sok harc során, nem gondoljuk, hogy érünk egyáltalán még valamit, aztán rájövünk, hogy igen! Ez egyszerűen fantasztikus! Mégis minden rajtunk múlik! Van remény! A világot jóvátehetjük! Tegyük meg! Mindehhez pusztán a gondolatainkat kell megváltoztatnunk!

Ismét találtam valamit, ami minden egyes kérdésre választ ad! Ezért éreztük a vizet finomabbnak, a harmonizálás után! Hát tényleg nincs semmi véletlen! Ez a dvd pont engem keresett a buszon! Véletlen, hogy pont azzal a hölggyel találkoztam? Véletlen, hogy pont neki kezdtem el mesélni a vízről? Véletlen, hogy pont nála volt ez a dvd, és pont oda akarta adni nekem? Nem! Nem véletlen! Ennek is így kellett történnie! A dvd engem keresett, mert el akart jutni hozzám ez az információ, mely ugyanúgy az eddigi kutatásaim összefoglalóját tartalmazza, mint a könyv, melyről ugyanezt írtam!

Megint megértettem valamit! Ezért használ a vízzel gyógyítás! Ezért jó a forrásvíz, az ásványvíz, mert a benne lévő kristályok még nem mentek tönkre! Olvastam az Ideál magazinban többféle gyógyító vízről. Pl. a Pi- vízről, melyet a periodikus rendszer elemeiből alkotott kerámiákon keresztül folyatnak, életvíznek nevezték el. A speciális szűrők elkészítéséhez japán kutatók Szent – Györgyi Albert elméleti eredményeinek továbbfejlesztésével jutottak el.

Így gyógyít a magnetizált víz is. A mágnestől átveszi a rezgéseket, biztosan szebb kristályok alakulnak ki benne, ezért gyógyít!

A végén minden visszavezethető a vízre? A bennünk, és a körülöttünk lévő vízre? Mindenre a víz a magyarázat? A víz az élet feltétele, e nélkül nem jöhetett volna létre, nélküle nincs élet most sem!

Bolygónk 71 % -a víz. Ennek csak 2,5 % -a édesvíz! A 97,5 % sós víz! A 2,5 % édesvízkészlet 98 % -a a felszín alatt van, a maradék 2 % - át a gleccserek, és az állandó hótakarók raktározzák.

Testünk kb. 70 %- a víz. A sejtjeink, és testnedveink legnagyobb részét is víz alkotja. Egy 70 kg súlyú emberben kb. 40 l víz van. Ebből 24 – 28 l a sejteken belül, 8 l a sejteket körülvevő térben, kb. 4 l , azaz az összes víz kb. 8 % -a a véráramban.

Ha igaz, hogy agyunk 95 % -a víz, akkor itt van a megoldás! Minden gondolatunk az agyunkban lévő víz kristályosodásától függ! Ezért valósul meg minden, amire vágyunk! A víz információhordozó! Igaz az is, hogy egyfolytában imádkozunk, minden kimondott gondolattal, ha csak gondoljuk, akkor is! Így gondolkozzunk ezen túl! Mindig ez járjon előttünk!

Az élet szép, az élet csodálatos! Az életet így kell élni! Ilyen szemlélettel! Úgy kell minden nap elindulni, hogy az ember észrevegye mindenben a szépet, ezzel saját magát erősítse, saját rezgésszintjét emelje. Ezzel segítsen a körülötte élőknek! Ha az ember mindenben megkeresi a jót, minden nap győzedelmesen megy az útján, akkor az ilyen dolgok maguktól megkeresik! Milyen butaságokat követtem el eddig, amíg ezt nem ismertem fel? Szerencsére azonban mára már tudom a megoldást! Soha nem adom fel! Erősítem magamat, és másokat! Mindent köszönök a Teremtőmnek! Köszönöm a TUDÁST, melyhez ily módon eljutottam! Kívánom mindenkinek, hogy jusson el a saját felismeréséhez, a saját tudásához! Mindenkinek boldog, szeretetteljes életet kívánok egészségben! Együtt erősek vagyunk! Változtassuk meg a világot! Tegyük jobbá, jóvá az életet a földön! Az életben minden rezeg, minden rezgés! Az élet rezgés!

 

AZ ÉLET REZGÉS!

 

Értem már! Ezért gyógyítanak a kristályok, a gyógynövények, ezt a rezgést javítják ki bennünk! Ezért gyógyít a reiki! A szeretet rezgését közvetíti! Micsoda fantasztikus a világ, milyen gyönyörű az ÉLET! És mindez a vízben terjed, a bennünk lévő víz rezgését javítja ki, a bennünk lévő víz kristályszerkezetét!

Valamire még rájöttem: jó, hogy egy kicsit egyedül maradhattam önmagammal, itthon lehettem, ezzel töltöttem az időmet, mert csak most látom, egy fantasztikus belső utazáson vettem részt, mely során sok minden letisztult a fejemben az eddigi életemet illetően, sokkal jobban megismertem önmagam! Azt gondolom, mindehhez minden eseményre szükség volt, amelyek megtörténtek velem! Mindenre, a negatívra, a pozitívra egyaránt! 9 hónapnyi belső utazás, pont annyi, amennyi alatt kihordunk egy magzatot, így tehát azt hiszem:

Újjászülettem, új ember lettem, új Brátán Erzsi lettem!