49. Élettusa - Standard módszer nem létezik

2013.08.01 08:49

Standard módszer nem létezik

 

Lassan egy évnyi rákkutatás után rájöttem, egy mindenkire ráhúzható, standard módszer nem létezik! Ami az egyiknek bejön, az a másiknak nem használ, mindenkinek egy saját gyógymódot kell kidolgoznia. A probléma mindenkinél más, a megoldásnak is másnak, különfélének kell lennie! Nézzen utána mindennek, minden menekülési útvonalnak, aztán döntse el, melyiket tudja alkalmazni HITTEL.

Vannak, akik úgy élnek, hogy két végén égetik az életük gyertyáját, mégsem kapnak rákot soha! Miért? Mert a LELKÜK rendben van! Az az egyetlen, a legfontosabb dolog! Először lelkileg kell rendbe tenni magunkat! Ez az első szabály! Azután a szeretet, a megbocsátás, a múlt elengedése. Ha ez megvan, egyidejűleg jöhet az életmódváltás, az étkezési szokások megváltoztatása, a lúgosítás, a csodaszerek, minden egyéb krucifix… Mindeközben gondoljunk arra, semmi sincs véletlen… Mindennek pont így kellett megtörténnie!

A betegséget kezeljük barátként, fogadjuk el az üzenetét, köszönjük meg a változást!

A rák nagyon összetett dolog, nem egyvalami váltja ki, nagyon sok körülménynek egyszerre kell jelen lennie. Lehet, hogy éppen a kiváltó ok az utolsó csepp a pohárban! Így nem állíthatom, hogy a vérzsírcsökkentő kapszula, vagy a vérnyomáscsökkentő tabletták okozták, hanem az összes többi mind, mind kellett hozzá. A gondolatok, amikkel közben programoztam a fejem! Ancsa is azt mondta: „Úgy látom, te mindent megtettél, hogy rákos legyél!”, amikor elsoroltam az okokat, én miért lettem az!