47. Élettusa - OPC

2013.08.01 08:31

OPC

 

Az OPC = oligomer proantocianidin. Ez a titokzatos faktor, a C-vitamin kofaktora. A jelenleg ismert legerősebb antioxidáns. 18 x erősebb, mit a C-vitamin magában, 40 x erősebb, mint az E vitamin! A C vitaminnal együtt verhetetlen párost alkotnak! Naponta 50 – 100 mg – ot kellene belőle fogyasztanunk. Annyira jól hígítja a vért, olyan folyékonnyá teszi, hogy még oda is eljut, ahová más anyagok nem, azaz a vékony kis hajszálerekbe! Az OPC étlazító, értágító, vérnyomáscsökkentő, valamint ösztrogén fokozó hatású. Megtalálható számos növényben: magokban, héjban, szárakban, vörösborban (azt szárral, maggal együtt erjesztik).

Az én véleményem szerint azért rákellenes, mert PROANTOCIANIDIN, ciánvegyület! Sokszor szedünk valami ilyesmit a C-vitamin mellé, ezért győzzük le a rákot vele! A ciánvegyület tartalom miatt rákellenesek a színes gyümölcsök, a cékla, a magok.

 

Február 6.

Feltöltöttem energiával egy 2 literes szénsavmentes ásványvizet! Fiam figyelte, mit teszek, érdeklődött, majd ivott belőle!

- Te! Ez finomabb lett! Finomabb ez a víz! – kiáltotta, majd töltött még egy pohárral magának.

- Tele van szeretettel! – jegyezte meg. – Nézd meg! Nem tudok betelni vele!

- Akkor én is iszom még egy pohárral! – mondtam.

 

Különben is, innom kellene, mindig azon veszem észre magam, hogy nem ittam semmit! Vizet egyáltalán! Pedig a víz nagyon fontos lételem, én pedig amióta fogyókúrázom, nem tudok inni! Azért főzök teát reggel, hogy legyen bennem valami folyadék! Sokszor levest sem eszem, vizet pedig nem iszom egyáltalán! Mostantól megpróbálok inni is!

Az én fiam egy zseni! Hogy jutnak ilyesmik eszébe csak úgy? Nem mondtam semmit, csak azt, hogy energiával töltöm fel a vizet. Ő finomabbnak, és szeretetteljesnek érezte!

Esténként, ha olyan pózban fekszem, a kezeim úgy el szoktak zsibbadni, alig bírom mozgatás hatására visszaterelni bele az életet! Egyszer eszembe jutott, a jobb kezemmel megfogni a totál zsibbadt bal kezem. Egyszerűen hihetetlen volt, hogy abban a pillanatban elmúlt a zsibbadás, mintha kihúztam volna belőle a fájdalmamat! Rendszeresen gyógyítom magam a kezemmel. Hétfőn, amikor a nagyvárosban jártam, elkaphattam volna valami bajt, mert kedd reggel úgy ébredtem, hogy nem bírtam nyelni. Gyorsan elővettem a két kezem, néhány percig fölötte tartottam, éreztem a meleget, utána pedig azt, hogy már nem fáj! Ezután a bal szemem gyulladt be, azt is kezeltem, az is elmúlt!

 

Február 7.

Végre eljött Selly! Ilyenkor előjönnek a természetes anyagok, a természetgyógyászok, a reiki, az agykontroll, minden, ami eszünkbe jut. Szerencsére jól van, jól néz ki! Nem hullott ki a haja, ami a kemo mellé szedett mindenfélének köszönhető! Örülök, hogy vidám, életerős, jól néz ki! Már nem sok van neki hátra, talán még egy- két kezelés, és vége! Hú! De jó lesz már! Remélem, minden rendben lesz nála! Talán neki nem olyan összetételű, amilyet nekem adtak volna! Most ő a „Titok”- ról beszélt. Ő engem tud megnyugtatni, jó hatással van rám, sok újat is hoz, amit esetleg még nem hallottam. A Titok- ról már hallottam, még nem vettem meg, még nem tudom, milyen! Hozott egy könyvet, melyben lúgosító ételreceptek vannak.

Ő már belefáradt néhány dologba, jó, ha néha tőlem hall olyat, amitől feltöltődik, vidám lesz. Ez különösen jó, hogy ő tőlem lesz vidám, én meg tőle! Lehet, hogy ő nem érzi úgy, hogy erőt tud adni, pedig nekem ő segített legtöbbet! Mindig erőt merítettem belőle, mindig kaptam ötleteket, mindig felvidított, olyanokat mondott, amit más nem tudott volna. Most tanácsoltam neki, hogy használja a reikit, mert nagyon jó, én tudom hasznosítani! Elmondtam neki a víz esetét, a torkomat, a szememet. Ennek örült, így mindig látja, hogy használ másnak, akkor neki is fog! Különben is, meddig tart a vizet energetizálni? Csak két kezed közé fogod az üveget, és hagyod, hogy áramoljon bele az energia, a víz feltöltődjön! Előtte is, utána is meg kell kóstolni, érezhető a különbség! Mindenki megteheti, a víz tárolja az információkat.

Mindig azon gondolkodom, hogyan tudnék segíteni rajta, egy kissé tudjam viszonozni, amit ő tett értem. Most a Celladám – ot írtam fel neki, az Inner Light – ot, mert az érdekelte. Jelenleg 10 féle akármit szed, már alig tudja megjegyezni, mit, mikor kell bevennie. Biztosan meggyógyul, mert HISZ benne! Most azt javasolta, legyek életmód tanácsadó, mert az már a kisujjamban van, és nagyon nagy igény van rá! Ez megfontolandó…. Jó ötlet! Ezt szívesen tenném! Amúgy is szeretem az embereket bátorítani, szeretek segíteni, az életmódbeli változtatáshoz pedig biztos, hogy nagyon értek már!

Egyik nap főzéskor elfeledkeztem róla, nem bírtam megtartani a tepsit, kiesett a kezemből…

Tényleg nem bírtam el! A kézitáskámat sem bírtam benne megtartani… leejtettem… nem szabad, de nem is bírom lógatni, tehát, amikor megyek valahová, mindig zsebre teszem… Ennyit a drága jó jobb kezemről… Nagyon, nagyon sajnálom…

***

Dr. Robert Young biokémikus, mikrobiológus és tudományos kutató élete nagy részét annak szentelte, hogy megtudja, hogyan működik a testünk sejtszinten. Ő ismerte fel, illetve ő is felismerte, hogy minden betegség alapja a test túl savasodása.

Micsinyei Judit ír arról, hogyan tudjuk az elsavasodott testünket kilúgozni, hogy újra egészségesek lehessünk!

Ír a nagyon veszélyes mikrohullámú sütőkről (az ily módon roncsolt sejtszerkezetű étel beépül a sejtjeinkbe, sugárkezelt lesz!), az E számokról (a legtöbbje mérgező), az aspartamról (E 951, erősen rákkeltő, több mint 90 mellékhatása van, még mi adjuk be a gyerekeinknek rágógumi, üdítőital, a szervezetünk megemészti, a vérrel eljut a legkisebb sejthez is! A benne lévő faszesz, /metanol/ formaldehiddé, majd hangyasavvá változik, a formaldehid belégzése erősen rákkeltő. Az aszparaginsav, és  a fenil alanin pedig idegméreg), a Na glutamátról (E 621, az idegrendszert stimulálja, hogy finomnak érezzük az ételt, ez az adalékanyag vakságot okozhat. Maradandó idegkárosodást okoz, depressziót, fejfájást, étvágynövekedést, mellkasi fájdalmakat, szapora szívverést, szaporodási zavarokat, az utódoknál tanulási nehézséget) Nagyon érdemes elolvasni. A könyv második felében lúgosító ételrecepteket találhatunk.