29. Beáta Bishop

2013.07.26 12:38

BEATA BISHOP

 

 

November 24.

Éjjel a sebész- tanárommal álmodtam. Biztosan van benne valami, tegnap volt megint onkológiai bizottság, valószínűleg elmondták neki az onkológusok az esetemet. Ő biztosan rám gondolt, talán azt, mekkora butaságot követek el! – szerinte. 

 

A fiamnak végre sikerült megvennie „Beata Bishop: Ideje a gyógyításnak” című könyvét.

       

„Mindennek megvan az órája és minden szándéknak a maga ideje az ég alatt:

Van ideje a születésnek és a halálnak; ideje az ültetésnek és az ültetvény kiszedésének.

Ideje az ölelésnek és IDEJE A GYÓGYÍTÁSNAK, ideje a bontásnak és ideje az építésnek.”

                                                                                                           Prédikátor könyve, első rész 3. fejezet

 

Eme mottóval kezdődik az 1990.- ben kiadott könyv. A könyvet úgy látom 1985. – ben írta a hölgy.

Azt írja, 1981. – ben kezelték a Gerson klinikán, az alábbiakat idézi az általa olvasott könyvből:

 

Dr. Max Gerson: Terápia a rák gyógyítására – 50 eset eredményei:

„A rák nem specifikus, helyhez kötött, hanem általános, krónikus és degeneratív megbetegedés. Ezért hiábavaló eltávolítani a daganatot, vagy megpróbálni az egyéb tünetek kiküszöbölését, mindössze másutt fognak megjelenni.

A rák inkább tünet, egy károsodott anyagcserével, működésképtelen immunrendszerrel bíró, beteg szervezet tünete. A helyes kezelés az, amely helyreállítja a szervezet normális működését, így képessé teszi arra, hogy maga pusztítsa el, vesse ki magából a rákot. Az egészséges szervezet meg tudja gátolni, hogy sejtjei abnormálissá, rosszindulatúvá váljanak.

Az anyagcserét és az immunrendszert hosszú időn keresztül fokozatosan aláássa a helytelen táplálkozás: olyan élelmiszerek fogyasztása, amelyek kimerült, mesterségesen termékenyített, a szükséges ásványi anyagokat nélkülöző talajban termettek. Amelyek fehérjében és káliumban szegények, vegyszerekkel mérgezettek, amelyeket addig tartósítottak és finomítottak, amíg eltűnt belőlük minden élő, aktív tápanyag, amelyek nélkül nem lehet egészségesnek maradni. A rosszul táplált szervezetet tovább mérgezik a környezeti szennyeződések, a levegő, a víz, az egyre elhatalmasodó vegyszeráradat! Idővel a rejtett éhezés és a mérgező anyagok felhalmozódása együttesen oda vezet, hogy a szervezet immunrendszere leépül, így megnyílik az út a rák kifejlődéséhez.

A rákhoz vezető degeneratív folyamat a legtöbb létfontosságú szervet érinti. Senki sem kap rákot, ha a mája, hasnyálmirigye, veséi, epéje egészségesen működik. Valamennyi testi folyamat összefügg egymással, együttesen szenved zavart a betegség esetében. Ezért valamennyi folyamatot együttesen kell helyreállítani és rendbe hozni.

A szervezetet a gyógyulás érdekében méregteleníteni kell, továbbá ionizált ásványokkal, természetes vegyszermentes élelmiszerek segítségével aktivizálni kell, hogy a létfontosságú szervek újra működhessenek.”

Beata a holisztikus gyógyítás híve, mely szerint az egész embert kell egyszerre gyógyítani, a testet, a lelket, az érzelmekkel és értelemmel együtt. Azt állítja, az életmód fontosabb, mint az életkor.

A Gerson terápia lényege dióhéjban:

Elárasztja a szervezetet káliummal (friss, nyers zöldség- gyümölcslevek)

Májméregtelenítés kávébeöntésekkel

Pajzsmirigy- és májkivonatok

Vitaminok

 

Első olvasásra nagyon, mondhatnám, iszonyúan nehéznek tűnik az itt olvasott diétát betartani! Valamint a leírtak alapján látható, nem örülhetek előre, hogy talán nincs máshol, mert ez már csak a végtermék, csak egy tünet volt!

Testem máris hangosan ordít csokiért, tejért, tejfölért, tejszínhabért, sajtért, süteményért, halért, meg mit tudom én még, miért! Soha többé só, cukor, hús, hal, tojás, tej, tejtermék, kávé, sajt, vaj, tartósított élelmiszerek, fűszerek, tea, gomba, zsiradékok…

Nem tudom, hogyan tovább? Mit tegyek?

Nem lehetek olyan öntelt, hogy azt higgyem, ennyi volt az egész, majd én megmutatom, hogy nem lesz több! Azért bizony keményen meg kell dolgoznom!

Azt hiszem…

 

Jelenlegi étrendem:

Még megeszem a maradék rozskenyeret, majd utána én készítek lepényeket, palacsintát zabpehelylisztből. Még eszem sajtot, diétás tejszínhabot, diétás csokit, túró rudit, puffasztott rizseket, extrudált kenyereket, gyógyteákat, fűszereket, sót, gyümölcscukrot, főtt burgonyát, hipermarketekben vásárolt zöldségeket, gyümölcsöket, magokat, margarinokat, hidegen sajtolt olajakat, babot, lencsét, vitaminokat, bio céklalevet, zöldségtablettákat… most készülök búzafűlé előállítására, iszom az aloé vera levet…

Mit fogok még tenni? Miről tudok még lemondani? Már most meg tudnék enni több pohár tejfölt, több deka túrót, fél kiló sajtot, egy kiló sült halat.