15. Élettusa - REIKI

2013.07.19 12:17

REIKI

 

 

Szeptember 8.

Sikerült Sellynek rábeszélnie:

- Ez kell neked, ezzel meg tudod védeni magad! Tudsz segíteni a bajodon.

Én voltam az egyedüli, aki úgy mentem oda, hogy szinte semmit nem tudtam az egészről! Engem Selly vitt! Fantasztikus, ha valódi kézrátétes gyógyító lehetek!

Láttam aurát, látom az ember energiatestét!

 

Szeptember 9.

Sellyvel mentünk Reiki II. –re.

Amikor értem jött reggel, nem is esett az eső, csak a nap sütött, mégis két gyönyörű szivárvány ívelt át az égen. Csodálatos volt! Mindketten úgy éreztük, ez értünk, nekünk van, jó úton haladunk!

Amint mentünk az autóval, áthaladtunk a dupla szivárvány alatt.

 

A két tanfolyamot nem szabad ilyen gyorsan egymás után elvégezni, minimum két hét kell a kettő között. Ugyanis ilyenkor a szervezet beindít egy öntisztító, öngyógyító folyamatot.

De mi! Mi mindent viharos sebességgel akarunk elérni! Mi ketten külön engedéllyel elvégezhettük egymás után! - Csak azért, mert sürgős, a betegségünk miatt…

 

Szeptember 10.

Mától csak azt fogom felírni, ha valami jó történik velem! Ma 7 – 8 jó dolog is történt! Pl. sikerült harmonizálnom a teret, itthon is béke volt, megjöttek a megrendelt könyveim.

Vettem egy enzimet, mely a Fülöp szigetekről származik, megfiatalítja a sejteket, melyek az évek során roncsolódnak, deformálódnak, sejtszinten hoz helyre mindent, állítólag rák esetén kifejezetten ajánlott. Ma 2 x 15 percig hagytam, hogy a szájnyálkahártyán keresztül felszívódjon. Kipróbálom… borzalmas íze van!

Az foglalkoztat, ha a betegség tényleg meg akar tanítani valamire, akkor engem mire, az én betegségem mire akar tanítani? Vajon belül tudom, vagy soha nem fogom megtudni?

Láttam az aurámat ismét, magamon reggel - este végzek csakra tisztítást, helyi gyógyítást. Harmonizálom a lakást, a kozmetikai szereimet, az ételeket és a vizet!

 

Szeptember 20.

Voltam vérvételen, hétfő délután lesz kész a lelet, akkor derül ki a 3 havi gyógyszermentesség eredménye. Utána elmentem az emlőambulanciára.

Én voltam ott az első, senki nem volt még a folyosón sem…

Egy kicsit lehangolódtam, egy ideig egyedül ültem ott, teljesen elhagyatottan, kicsiny porszemként, egyre kisebbnek, egyre elesettebbnek éreztem magam. Sírtam, kétségbeestem, felhívtam Angélát, hogy sírok. Azt mondta, ne sírjak, azonnal körberohan az oviban, egyszerre küldenek nekem erőt, hogy ne féljek. Ez megnyugtatott! Éreztem, ahogy mindannyian szeretettel rám gondoltak! Máris jobban éreztem magam, újból megerősödtem, elővettem a reiki szimbólumokat…

Aztán jött egy nő, akivel beszélgettem.

A tanárom mondta, ne játsszak az életemmel. Behívott keddre az onkológiai bizottság elé, ahol ő is ott lesz. Ott akarják eldönteni, hogy előbb kemo, utána műtét, vagy fordítva.

Te jó ég! Ilyet? És ez tényleg velem történik? Kemo? Kemo? Még mindig nem hiszem el! Csak álmodom, persze, ez nem igaz, ezt álmodom! Ez lehetetlen!

Selly ismét a legtöbbet segített rajtam lélekben, szerintem nekem őt küldte az ég őrangyalnak! Megkérdezte a természetgyógyászát, aki azt mondta, menjek műtétre.

Már mindenki a műtétet erőlteti, pedig bízom az én fehérvérsejtjeimben, hogy a gyenge ráksejteket el tudják pusztítani! Most újabb időpont a kedd, az még öt nap a gyógyulásig! Végül is nem esek pánikba, mert a reiki energiát elküldöm magamnak! Megvéd a műtétnél! (Lehet, hogy én magam is kezdek a műtét felé mozogni?) Ma is megvédett a vérvételnél, az orvosnál is… Azt szeretném, ha azt mondanák, jé, hát itt nincs semmi, hová tűnt?

 

Szeptember 23.

 Sellyvel elmentem Reiki III. –ra. Közben megjöttek az előző kettőről az oklevelek.

Az egyik nőtől megtudtam, hogy a 3 kívánság létezik, amiről a mesében olvashatunk! Ezt még az atlantisziak hagyták ránk. Most ezüst medál formájában lehet aktivizálni, vigyázni kell, mit kívánunk, mert annyira pontosan beteljesedik. Nagyon konkrétnak kell lenni. Mindez a Holt tengeri tekercsekből előkerült atlantiszi tudás…

Reiki mesterek lettünk! A legjobb dolog egész eddigi életemben! Boldog vagyok!