138. Élettusa II. - Arkangyalkártya

2013.10.03 08:37

Gyógyulás és gyógyítás

Gyógyító energia vesz körül téged és ezt a helyzetet is.
A kérdéses helyzet gyógyulóban van. Imáid meghallgatásra találtak, és éppen most kapsz választ rájuk. Gyógyító képességekkel rendelkezel, amelyeket e helyzet javára használhatsz, valamint mások gyógyulásának segítésére.

Szerelmi élet

Kérdésed alapja a szerelmi életedet érinti, amely épp javulóban van. Azért húztad ezt a lapot, mert a kérdésed valamilyen módon érinti a szerelmi életedet, és a tündérek segíthetnek neked megérteni ezt a kapcsolatot, ha nem nyilvánvaló számodra azonnal. Ez a lap azt jelzi, hogy szerelmi életed valamilyen javulás előtt áll.

A lappal kapcsolatos további jelentések:

Szeresd az életedet. Ez az egyik módja annak, hogy gyógyító energiát hozz ebben a helyzetbe

Egy új szerelmedről kiderül, hogy fontos szereplő az életedben.

Készen állsz arra, hogy találkozz a lelki társaddal

Küszöbön áll egy szakítás, vagy éppen most következett be

Szeretnél megházasodni.

Kommunikálj a társaddal egy olyan témáról, amely jelenleg aggaszt téged!

Kérd a tündéreket, hogy segítsenek kapcsolatba lépni a lelki társaddal!

Tavasz
Vágyaid teljes mértékben valóra válnak, amint nyílni kezdenek a virágok.

Kérdésedre és imáidra a válasz tavasszal fog megérkezni. Előtte részesülsz majd abban a sok áldásban, amelyeket vágyaid már bevonzottak. Életed maradjon hittel teli, és add át minden aggodalmadat a tündéreknek, mert ők a színfalak mögé látnak, és gondoskodni fognak arról, hogy vágyaid és áldásaid jó úton haladjanak.

Étrendváltozás
Javíts az étrendeden, és az életed jobbá válik

Ezt a lapot az életcéloddal kapcsolatos segítségkérés és a tisztánlátással kapcsolatos spirituális tehetséged felébresztése miatt húztad. A tündérek szerint rendkívül érzékeny a tested anyagcseréje. Az utóbbi időben egy egészségesebb étrend felé irányítottak téged, de lehetséges, hogy nehezen hallottad meg ezt az üzenetet, vagy nem bíztál benne. Tehát a tündérek most ezt a lapot hozzák neked, hogy megerősítsék: jól hallod őket. Miközben javítasz az étrendeden, életed más területeit is gyógyítod.

Új karrier

A munkád átalakul, s valamilyen pozitív, új és sikeres irányba fordul.
A tündérek a karriereddel kapcsolatos álmaidra és imáidra válaszul küldték ezt a lapot. Az Univerzum válaszol a kimondott és néma vágyaidra, hogy kielégítő és értelmes hivatásod legyen.

Ez a lap egy emlékeztető: gondolataid maradjanak pozitívak, és továbbra is tégy az útmutatásnak megfelelő lépéseket, például tanulj tovább, ápolj szakmai kapcsolatokat azon a területen, ahol dolgozni szeretnél, frissítsd és küldd szét az önéletrajzodat vagy marketinganyagaidat, és foglalkozz kreatív tevékenységekkel. A mindennapi tevékenységek és az ima együttesen ajtókat nyitnak előtted a pályán!

 

2013.06.11.