135. Élettusa II. - Agykontroll klub

2013.09.30 09:59

2013.01.14.

Agykontroll Klub

 

Kedves Klubosok!

 

Magam is agykontrollos vagyok, 91 óta, mégis sokféle baj megtalált, aztán megtanultam uralkodni felette, illetve elfogadni és megfejteni a betegségek üzenetét. Most azonban érdekes mélypontra kerültem, ezen eddig semmi nem segített.

Két hónapja, miután kénytelen voltam, megmértem a vérnyomásomat, és azt tapasztaltam, hogy 241/110 - sajnos tartósan, néha még több is, de kevesebb nem.
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valami olyan technikátok, amivel az érzelmeimen tudnék uralkodni, mert mint kiderült, a stressz, az adrenalin miatt van minden problémám. S amikor felpörgök, nem tudok lenyugodni. Mindig ez történik, aztán szépen állandósult a túl magas nyomás, a magas adrenalin szint. Az életem állandó harckészültség, és van, hogy évekig úrrá tudok lenni rajta, van, hogy nem… most éppen nem, de jó lenne végre megoldani, nem akarok gyógyszert szedni!


Köszönöm a választ!

 

Kedves Erzsébet! 

 

Napi relaxálást ajánlanék 3X15 v 20 perc, ha időd engedi 30 is lehet nyugodtan. Pásztázd a tested és figyeld érzelmeid gondolataid max. 3 percet adj neki és utána gondolatok kizárására - agyam csend technikát javasolnám. Tudatosítod, hogy most relaxálsz és minden sejt, izom, mikro és makro organizmusok benned veled relaxálnak...  

Nyugalom hangjai 1-5ig cd sorozat, bent csend cd, sziget cd, lazíts.... 1 hónapig folyamatosan! 

 

Plusz elme tükre és labor napi szinten! Testgyakorlatokat célszerű összerakni, fej, kar, hát átmozgatása. 

 

És végül érdemes lenne elolvasnia a hoponoponot! 

 

Sok sikert és jobbulást kívánok Önnek, ha gyakorlott agykontrollozó menni is fog. 

 

További szép napot,...