132. Élettusa II. - Téboly

2013.09.27 13:14

Téboly

 

Azt mondják, egy spirituális útra lépett ember első és legörömtelibb nyeresége a vérnyomás tökéletesedése. Nos, nem tudom, miért, nálam minden fordítva működik, ami másnak csökkenti, az nekem emeli…

Két éve elegem lett belőle, ezért nem mértem tovább. Úgy döntöttem, ha nem tudom, mi az oka, akkor nem érdekel, mert a mérésekkel tovább idegesítem magam. Ezért azóta sem a cukrot, sem a vérnyomást nem ellenőrzöm, de még a kilókat sem. Sokkal nyugodtabb így az élet. Lesz, ami lesz.

Persze, ez nem azt jelentette, hogy minden tökéletes lett, csak nem beszéltem róla és nem tartottam egyfolytában a gondolataimban.

A cukorbetegség azt üzeni, hogy nem szereted magad, avagy azért küldi a tüneteket, hogy foglalkozz és figyelj önmagadra is. Amikor egyszer felfedezted a tünetet, attól fogva figyelni kell magadra és az életviteledre, mert az addigi út nem a te utad volt. Törődj magaddal!

A magas vérnyomást másoknak könnyű megfejteni, nekem nem… de nem értem, miért? Hiszen minden kérdésemre kapok választ, nem is akármilyet, néha még konkrét kinyilatkoztatást is. Ezért azt gondolom, erre is kaptam már választ, csak vagy direkt nem figyeltem rá, vagy direkt elnyomtam, mert nem akartam észrevenni, vagy pedig olyan égbekiáltóan szembetűnő, hogy azért nem veszem észre. Továbbra is makacsul ragaszkodom valamihez, ami nem egészen helyes számomra. Lépni kellene, továbblépni…

Emlékezzünk a legnagyobb bajok kezdetére! Ugye?

Kaptam üzeneteket, orbitális jeleket, de addig nem léptem, amíg nem volt nagyon muszáj. A rák ugye olyasmi, ami mellett már nem lehet elmenni, ami miatt muszáj változni, ha az életet szeretném választani.

Igen, jó ideje éreztem, hogy az óvoda lépcső már nem jelent fejlődést számomra, hogy tovább, feljebb kell lépnem, de jól elvoltam a biztos helyen. Boldogan lubickoltam a langyos vízben, mert féltem a változástól. Nem tudtam, merre tovább!

Persze, a gyerekeket és az embereket szeretem, jó érzés volt, hogy számítanak rám. Pedig belül igenis éreztem, hogy mennem kell tovább… De ezt csak akkor tudtam megtenni, amikor az életem forgott kockán. Valamit áldozni kellett a gyógyulás oltárán és az az óvoda volt.

Hat, illetve öt évig a géphez láncoltam magam és éjt nappallá téve írtam. Igen, írtam az addig felgyülemlett írnivalókat, melyeket nem tettem meg, amíg nem volt muszáj. Az első, illetve ennek a könyvnek az írásával megnyitottam az utat a többi írás számára, melyek máig nem hagynak békén.

 

Páromnak pénteken eszébe jutott a vérnyomásmérés. Ám fel kellett tölteni az elemeket, mert rég kivettem a gépekből, miután két éve nem mérem… (Ha úgy alakult, hogy bárki megmérte, 180 alatt sosem volt, ezért feladtam…)

 

Pénteken megint megfáztam, elmentem egy magas nyakú pulóverben, amiben melegem volt, ezért lehúztam a zippzárat. Érdekes, nekem ennyi elég, hogy totál kikészüljek. (Beindul a folyamat, melyet nem tudok leállítani, a sejtek és a test emlékszik! Adott akcióra kidolgozott reakció a szervezet részéről!) Bár igyekeztem elnyomni a kitörni készülő őrületet, C vitaminnal, ezüst oldattal, Amol cseppel, reikivel, pránával stb. mégis egyre rosszabbul lettem. Az a baj, hogy ilyenkor már úgy jönnek a tünetek, hogy minden egyszerre: bárhol megcsap a hideg, akkor minden egyszerre begyullad: torkom, fülem, arcüregem, nyakam, fáj a húsom, lángolok, belülről szétvet a feszültség, ezzel egy időben úgy ver a szívem, mintha ki akarna ugrani, a vérnyomás pedig emelkedik. A fejem tűrhetetlenül fáj, és olyan rosszul vagyok, hogy azt elmondani nem lehet. Tavasszal ugyanez megtörtént, de akkor még a veséim is begyulladtak, felfázás tünetekkel, és a hátam is, mint tüdőgyulladáskor, akkor egy hétig nem bírtam felkelni…

Szó szerint ledöntött a lábamról a betegség, vagyis nyomtam az ágyat!  

A legnagyobb gond szerintem, hogy nem tudok lázas lenni, mindehhez a tünet együtteshez 34–35 fok a hőmérsékletem, pedig úgy érzem, kigyulladok és szétrobbanok. Ezért úgy vélem, emiatt emelkedik a nyomás… mint egy felfűtött kazán, ami el van zárva… legszívesebben eret vágnék magamon, vagy felemelném a fejem búbját, hogy távozzon a gőz…

Párom kérésére betettem az elemeket a vérnyomásmérőbe,
este megmértem… de nem hittem el!

240/110 - pulzus 95.

Ezután mérés többféle módon, fekve, állva, nem mozogva, stb. de az eredmény ugyanannyi!

Jobb ötlet híján ittam citrom-és levendulaolaját, használtam a vérnyomás harmonizáló gépet, meditáltam, de a tünetek maradtak…
Egy ideje szédülök, meg nyom a szemem, néha nem látok, mint pl. tegnap reggel, de erre nem gondoltam! Észrevétlen az egekbe szökött!

Másnap reggel 235/105…

Tennem kell valamit, mielőtt megüt a guta!

De mit?

Vasárnap voltunk anyukámnál és az öcsémtől szereztem pár szem Corinfar tablettát. Azonnal szétrágtam belőle 1.5 szemet.

Ám estére majdnem meghaltam, a párom dokit akart hívni…
241/113/118 - hányingerrel, se feküdni, se állni, se semmit nem tudtam csinálni. Kénytelen voltam a fagyöngy tea, az illóolajok és az Amol csepp mellé 2 db Corinfart szétrágni, és vízhajtót is ettem. Attól meg begörcsölt a lábam, jöhetett a magnézium…

Vizes törölköző a nyakamra… megpróbáltam félig ülő helyzetben feküdni. Megettem egy Algopyrint is, mert a fejfájást nem bírtam tovább. 

Kb. fél óra múlva picit alábbhagyott az őrület: 202/101/104

Egyszóval nagyon kikészültem és nem tudom, miért?

Azért nem érdekes, hogy addig, amíg nem tudom, mennyi pontosan, jóformán alig jelentkeznek a tünetek? Mikor megmérem, beindul a pánik és a nyakamba zúdul minden!

Nem megyek dokihoz, mert bevarrnak a kórházba és megint rám erőltetik a gyógyszert, aztán kezdődik minden elölről…

Párom azt mondta, ha átvészelem ezt az éjszakát, menjek orvoshoz.

Ám az orvos csupán a tüneteket nyomja el. A vérnyomás pedig a szervezet egyik csodálatos kiegyenlítő reakciója. Ui. valahol történik valami, amit a szervezet így próbál ellensúlyozni. Pl. besűrűsödik a vér, és nem jut elegendő oxigén és táplálék a hajszálerekbe, ekkor a szervezet emeli a nyomást, hogy erőteljesebben keringjen a vér. A gyógyszer csökkenti a nyomást, amivel tovább fokozza a tápanyagellátás zavarát.

Éjjel még egy Algopirint bevettem, reggel megint. Akkor ittam fagyöngy teát, illóolajokat és Amol cseppet. Úgy döntöttem, hogy az újabban beszerzett „csodaszereket” most elhagyom, amiről nem tudom, hogy milyen hatással vannak a vérnyomásra.

Ma reggel 183/94/107 volt az érték. Igencsak rosszul voltam, de elindultam elintézni, amit kell.

Az óvodában megmértük: 209/137/120

Ha az elejét eltörölnénk, tökéletes lenne… hehe…

Kiakadtak tőlem… mondván, nagyon bátor vagyok, mert tőlem fiatalabbak, soványabbak is szednek gyógyszert a vérnyomásra.

Ám konkrét tervvel mentem tovább, az orvos úgyis délután rendel, addig eldöntöm, mi legyen. A gyógyszertárban vettem fagyöngy tablettát, és egy fokhagyma-galagonya-fagyöngy kapszulát. Bár ezeket már mind szedtem, és nem használtak, de most újra próbálom.

Amellett eszembe jutott, hogy bemérjem, melyik használ, melyik nem. A pálcám elé tettem az összes krucifixet és mindre rákérdeztem. Az alapvitamin biztosan nem emeli a nyomást, hiszen azt évek óta szedem, azzal szoktam le a gyógyszerekről. A C-vitamin biztosan nem emeli…

Sorra rákérdeztem: Ezüst kolloid, svédcsepp, illóolajok, Amol csepp, Chia mag, inka kávé, Niacin 100 mg, Kurkumin kapszula, K1 vitamin, Kyani Xtreme - nitrogénonoxid…

A pálca szerint a K1 vitamin emeli a vérnyomást, és a Niacin. A többi jó. Nos, a Niacint, már 70 napja szedem… most félretettem…

A pálca szerint már megkaptam a választ többször is a miértre, de nem figyeltem rá. Sejtettem, hogy így van, mégsem tudok rájönni, új jelet fogok kérni. Lehet, annyira a szemem előtt van, hogy azért nem veszem észre…

 

2012.11.26.

 

Válasz a barátnőimtől:

1.


Ami nekem itt feltűnt az értékeid közül, az a szívverésed szaporasága. EZ mindenképp azt mutatja, hogy valami rettenetesen feldúlt!! Mi történt? Mitől ijedtél meg ennyire? Persze, most már az újra mérések is stresszelhetnek, hogy így megugorjon, de az kegyetlen érzés. Nekem úgy szokott kinézni, hogy 180/95/55. Közvetlen lefekvés előtt is.. Azt vettem észre, hogy mindig reggel a legmagasabb. A jó hír, hogy a szívverést abszolút kordában tudod tartani meditációval, ellazulással. 20-30 hm-t a vérnyomás is csökken ilyenkor. Akkor van a gáz, ha nem otthon vagy, és nem tudsz leülni, meditálni.

Ami még csökkenti nekem, az a fejmasszázs, ami nagyon jól esik. 20-at az is levisz belőle, mert ellazít, és kellemes érzésekkel tölt fel. Ráadásul a kormányzó meridiánt masszírozod, ami szintén nagy segítség.

Tanultam akupresszúrát is anno, és vannak olyan pontok, amiket vészhelyzet esetén kell masszírozni. Ilyen az orrod és a szád közötti pici bemélyedés. Ezt erőteljesen kell nyomni rosszullét esetén. De vannak kimondottan vérnyomáscsökkentő pontok, de én is elhanyagolom őket, mert általában napközben szükségem van a kezeimre.

:)Nem tudom, hallottál-e a 3-1-2 meridiángyakorlatról? Amikor rendesen csináltam reggel és este, javult a helyzet. De ezek mind csak mankók! AZ első, hogy meg kell találni a kiváltó okot, a második, hogy meg kell szüntetni őket. Ekkor beindul a szervezet regenerálódása.

Itt találod a meridiángyakorlat pontos leírását:

https://www.solyommadar.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=17&Itemid=11

 

A „3-1-2” meridián-gyakorlat

www.solyommadar.hu

 

2.

 

Feltett egy szíriuszi tárcsát, amivel fixálni lehet a szívverést.

215/114/90

Utána a vérnyomást 140/90 re állította: 187/98/85 lett…

 

Kértem jelet:

Istenem, tudom, hogy küldtél párszor, bizonyára elmondtad, de annyira lüke vagyok, hogy így nem értem, kérlek, mondd el konkrétan, hogy végre tudjam!

 

3.

 

Otthon van a leánykám és most kicsit többet tudtunk beszélni, kérdeztem Tőle, mi csinálhatja Neked azt a nagyon magas vérnyomást? A válasza az volt, hogy ha annyira magas az csak a mellékvese lehet, azt kéne kivizsgáltatni vagy csináltatni egy ultrahangot esetleg nincs-e rajta kis ciszta vagy valami, még diagnózist is állított, hogy ő erre gyanakodna, ha nem segít semmi rá!

(glandulae suprarenales).


Igazából a mellékvesére nem gondoltam soha!

Pedig lássuk be, már 20 évvel ezelőtt sem találtak okot és azóta sem. Erre-arra ráfogják, aztán jól van.

A pszi sebész is megnyomott egy pontot a lábfejemen, mondván, hogy annak iszonyúan fájnia kell, ha magas a nyomás. Nem fájt, bárhogy nyomta.

A spiritualitás útjára lépett emberek első nyeresége a vérnyomás rendeződése.

Minden, ami másoknak csökkenti, nekem emeli!?

 

A dolgozott a mellékvesén…

 

4.

 

Kyani Xtreme szedése: több oxigént juttat az erekbe, attól fájhat a fejem. De a vérnyomást egyébként csökkenti.

 

Lehet, a megengedéssel van a gond, a beengedéssel? Akkor azt lehetne mondanod:

Mi lehet nekem ennél jobb? Isten tudja és megmutatja nekem, hogy milyen utat válasszak ehhez, kérem a segítségét, hogy megengedjem és megérezzem azt, amivel a legjobb módon el tudom engedni mind azokat a sérelmeket, amiben, mint nő sérültem és azt hiszem/hittem, hogy nem érdemlem meg a szeretetet, feltételek nélkül, előbb adok nélkül!

Mérleg aszcendensed van és az ura a Vénusz,

Nehéz megoldandó egyensúlyba hozandó fényszögeket kap, dolgod van a szeretet harmóniájának megőrzésével és a befogadásával is!

Skorpió Vénusz nagyon szeret, vagy nagyon nem, tehát elutasíthat és hajlamos a fojtásra.

12 házas (álom elzárt intézmény és eü. területet jelent) itt áll a Merkurod az álmokról és a tudatalattiról való írást is jelentheti. a 9es ház (ikrek és a 12 . ház Szűz ura is itt áll a Hittel és a tudatalattival "álmomban foglalkozok, vagy megírom, amit nem merek kimondani"

Emlékszel az álmaidra?

Jó a skorpió Neked rád érez, érzi azt is, amit ki se mondasz.

Nagyon korlátozod az ösztönéletedet, mindent kontrollálsz Hold-Szaturnusz oppozíció (szembenállás dilemma) = belemenjek? Ne menjek? Jó lesz ez nekem?

A Szaturnusz Hold-Mars oppozíció korlátozhatja, illetve dilemmába teszi a cselekedeteidet is, inkább dilemma csináljam? Ne csináljam?

A 4 es ház apa háza Bak jelben van, elég racionális és maximalista, érzéseket ad főleg hogy a Szaturnusz is itt áll… kemény… persze ösztökélő is inspiráló is, meg biztonságot adó is lehet, ezek a jó oldalai.

A lényeg hogy áramoltasd a saját érzéseidet, fel fog jönni, ha kéred, és mondd, sokszor: megengedem magamnak, hogy tudatos szintre jöjjön mindaz, amitől félek. Ami még ismeretlen számomra, kérem az angyalaimat és segítőimet álmomban mutassák meg, mi az, amit elnyomok magamban: álmomban és nappal jelekben.

Légy türelmes magadhoz!

A párodnak 6 bolygója esik a Vízöntő jelbe, nagyon extrém ember lehet, nem szokványos gondolkodású és igen sok mindenbe meg kell neki hagyni a szabadságát, a másságát.

 

Ma is őrjítő!

Angéla hozott Cordaflexet.

Bevettem egyet már reggel.

Dél körül Algopyrint, aztán kettőkor egy Corinfar-t.

231/131/96

241/127/85

Stb.

 

5.

 

Az erek, a vérnyomás a korlátaink, a határaink és te nagyon nem bírod már a korlátozást így próbálsz kitörni, testi szinten

Mit lehet csinálni?

Azonnal a vérnyomáscsökkentő fülmasszázst!

Aztán SZB6 pont masszázsa, teszem rögtön az oldaladra őket!

És menj már föl a hegyre ordítani, vagy vágj földhöz valamit!

 

6.

 

Igen.

Valóban a testedben levő elváltozások, vagy túlműködések okozhatják a pörgést, a felfokozott életritmust, stb. így lehet, de fordítva semmiképpen.

A szárnyalás, a boldogság=egészség.

 

"Életed minden pillanatában beszélek Hozzád. Mivel Te vagy a teremtés célja, így Te magad vagy a hangom, Te magad vagy a jelem, szándékom, boldogságom. A Te akaratod szerint létezik a világ, és a világban Te is. Teljesítem minden kérésedet, lelked minden óhaját. Még ha az elméd ezt nem is látja át."

 

2012.12.01.

 

Hétfő óta eszem a fagyöngy tablettát és a fokhagyma – galagonya – fagyöngy kapszulát. A szellemműtét miatt 2x is meditálok, reggel és este. Aztán Erika tanácsára az egyik fülmasszázst megcsináltam.

A másikat meg tegnap. Azon kívül sok szeretettel gondoltam a mellékvesémre, és rátettem a reiki mesteri energiát.

Ma reggel 147/96/96 volt!

 

2012.12.03.

 

Korai volt az öröm, ma reggel ismét 230/113/84 volt… de miért