127. Élettusa II. - Szellemműtét

2013.09.23 07:21

Szellemműtét

 

Amikor a vérnyomás miatt panaszkodtam, A ki akarta cserélni a szívemet, de nem akartam adni! Elküldte a szellemműtét meditációt, amit egyfolytában felülbíráltam. A lépcsőt felfelé menőnek láttam, a kardot furcsállottam, mert nem harcolok, úgy tudtam, a szellemi szintek sem harcolnak, valamint a bűneim… hát szóval úgy vagyok vele, hogy nincsenek bűnök, minden egy tapasztalás, igaz, nem minden úgy sül el, ahogyan mások elvárják tőlünk, de akkor sem hiszek a bűn fogalmában. Szóval akkor nem sikerült a szellemműtét… mert mindent megtorpedóztam és nem akartam a szívemet kicserélni, mert én szeretem őt! Avagy bizonyos, hogy nem miatta magas a vérnyomás. Inkább azért, mert mindig felpörgök, ha lehetőséget kapok arra, hogy elmondjak valamit.

No… Akkor kaptam egy kardot, egy nagyot, és a 7-es szám ugrott be.

Mellesleg ilyen meditációk alkalmával olyan ébernek érzem magam, hogy csak, na. Nem hiszem el, hogy mélyebb szinten vagyok! Bármikor ki tudom nyitni a szemem és rohanni tovább az élet sodrásában.

 

***

 

 

Mégis egy másik dolog miatt eljutottam a szellemmútétig…

 

A-nál voltam, mely során kicseréltük a régi alsó álkapocs csontot egy újra. Lementem a lépcsőn, ami először felfelé menőnek jelent meg, aztán jobbra fordultam és ott volt egy lefelé menő. Lesétáltam a 21 lépcsőfokot és ott volt a kavicsos út, jobbra egy virágos réttel. Előre séta során megláttam a patakot, melyben az élet vize folyt. Megnéztem magam a tükrében, MOST voltam ott, olyannak láttam magam, mint most vagyok. Megmostam az arcom és ittam hét kortyot. Utána tovább sétáltam a különleges fához, ami az élet fája volt, és ettem róla két levelet. Aztán egy fehér fény felrepített az Atyához, aki egy fehér dómban ült a trónuson, nem volt arca, fehér fénygömb volt. Mellette a jobbján Jézus, a balján Mária. Áldást is kértem, na, itt kellett a bűnöket megbánni és megbocsátani mindenkinek. Magamnak is. Meg az ellenségeimnek. Kaptam fehér köpenyt és kardot is. Az aranykard szép kövekkel kisebb volt, mint a múltkor és kétségbeesetten kerestem rajta a számot.

Érdekes volt a kard, amit az Atyától kaptam. Aranyból, drágakövekkel, és mivel egyszer már kaptam, és a 7-es volt rajta, rögtön az jutott eszembe. Kerestem is rajta, de ez egy másik kard volt, és végül 925 – öt találtam. No, az pedig az ezüst jele – gondoltam rögtön. A mondta, adjam össze, az bizony 7-es, az Atya nem téved! Nahát! És a 925-nek is van jelentősége, mivel én az ezüstöt kedvelem…

Naponta többször mondanom kell a megerősítő mantrát, és kétszer meditálni, reggel és este. Úgy, mint ott. Bízom, mert nekem nagy horderejű dolgok kellenek ahhoz, hogy sikeres legyen a teremtés!

Utána elcsaltam az Auchanba, mert ott szerettem volna aloé vera zselét venni, de nem volt. Ő mondta, hogy autóval megyünk, mert akkor bevásárol. Visszafelé nem engedte, hogy a 18-assal menjek, mondván elvisz egy buszmegállóig. A parkolóból nehezen tekergett ki, végül hirtelen lecsapta az utat, előttünk ment egy kicsi kocsi és ő a zebránál belecsattant… Hát minden összejött, hogy összekoccanjon! Ő a CBA-ba akart menni, de én az Auchanba, ezért döntött úgy, hogy velem jön… szerencsére senkinek sem lett semmi baja, a kis autónak sem, de két kis öreg volt benne, akik kötözködtek. A lámpájának a kerete tört össze…

 

2012.11.15.