122. Élettusa II. - A test emlékszik

2013.09.14 10:12

A test emlékszik

 

Számtalan csodálatos gyógyulásról tudunk, amikor sikerült valakinek legyőznie halálosnak tartott betegségeket: agykontrollal, meditációval, programozással, vagy akármilyen más technikával. Ilyenkor a kishitűek, és a szkeptikusok nem akarnak hinni a saját szemüknek sem, legszívesebben ízekre szednék az illetőt, hogy megtudják a tikot.

Ám hiába darabolják fel az embert a legkisebb atomig, nem ott rejtőzik a rejtély kulcsa…

A test szervei, sejtjei emlékeznek és átviszik az emlékeket a következő, megújuló sejtekbe, szervekbe, és rendszerekbe, ez is egyik bizonyítéka a sejtek tudatosságának. A sejtek hasonlatosak egy galaxishoz, alapenergiából, rezgésből- fényből-hangból állnak, tudattal rendelkeznek, emlékeznek. Pillanatról pillanatra megteremtik az időben való haladáshoz azt az illúziót, amiben élünk, amiről azt hisszük: valóság. A sejtek kitörölhetetlen kapcsolatban állnak egymással, egyek vagyunk az egész világegyetemmel, elválaszthatatlanul összeköt bennünket egy nullponti energiamező. A nullponti energia megtalálható az univerzum minden egyes pontja mögött. Az világegyetem legtávolabbi részével is összeköttetésben állunk, egyszerre vagyunk jelen mindenütt, tértől, és időtől függetlenül, hiszen nem létezik sem a tér, sem az idő. Folyamatosan oda-vissza üzenünk egymásnak, és az univerzumnak, nyitott könyvek vagyunk. Minden sejtünk fényimpulzust, elektromosságot, és/vagy hanghullámot bocsát ki magából. Az emberi test, akár bármi más, egy összetömörült információs energiamező. Az egészet az elme irányítja, de azon túl, és leginkább az a mező, ami körülvesz minket. A gondolat egy mérhető energiahullám, ami hat a sejtekre, a testre. A gyógyulás is ekképpen megy végbe.

 

Vegyük példának egy krónikus arcüreggyulladást.

Miért és hogyan válik egy ilyen tapasztalat krónikussá orvosi elméletek szerint?

Az arcüreggyulladás legelőször általában egy felső légúti hurut szövődményeként jön létre, amit nem kezeltek ki. Ha magát az arcüreggyulladást sem sikerül kikúrálni, akkor krónikussá válik, és bármilyen hasonló körülmény, infekció, felülfertőződés bekövetkeztekor azonnal aktiválódik, kiújul, belobban. Akár egy szunnyadó vulkán, ha itt az idő, kitör…

Emberi tapasztalatként ez úgy játszódik le, hogy megfázunk, és azzal beindul egy folyamat, amit nem tudunk leállítani, mert az emlékek erősebbek az ellenállásunknál, és az akkor felmerülő gondolatainknál. Gondolataink eredményei vagyunk, tehát ezt a jelenséget is mi magunk hozzuk létre azzal, hogy pontosan „tudjuk”, mi fog bekövetkezni, és el is várjuk azt, ergo megkapjuk.

Sejtszinten pedig valahogy úgy történik, hogyha megvannak a megfelelő körülmények, amiket a sejtek azonnal érzékelnek, (sőt, előre tudnak, hiszen időtlenek) veszik az adást, riadót fújnak, felkészülnek az akcióra, és eljátsszák a szerepüket, megadott protokoll szerint zajlik le minden, levezényelik az eseményt. Egyszerűen bekapcsol a múlt, a tapasztalat, és a már ismert jelenetet újra létrehozzák a szoros kapcsolatban lévő együttműködő sejt közösségek. Ám mai ismereteink szerint mindezt az információt nemcsak önmagukban hordozzák, és onnan teremtik meg, hanem időveszteség nélkül egyszerűen lehívják a minket körülvevő energiamezőből. Tehát adva van egy esemény, amire megvan a válasz, a konkrét felelet, az összhang, az együtt rezgés. Akció-reakció.

Ahogyan kicsiben, úgy nagyban: sejt- és a test szintjén.

 

Kérdés: hogyan tudnánk kikapcsolni a sejtek erre irányuló emlékeit, és elérni, hogy ne játszódjon végig a színdarab?

Logikus lépés lenne kikapcsolni a sejtemlékezetet, és a sejtek közötti kommunikációt, vagy elvágni az információ felvétel lehetőségét, de azt ugye nem lehet…

 

Túl a gyógyszereken, és az alternatív megoldásokon, amit ez idáig alkalmaztunk, számos energia gyógymód létezik, de azokban is, mint minden másban, nagyon kell hinni, úgymond rendíthetetlenül, ami már túlmegy a hit határain, és a biztos tudást jelenti. Ha ugyanis azt gondoljuk, hogy nem vagyunk rá képesek, ugyanúgy igazunk van, mintha azt, hogy igen. Minden kizárólag rajtunk múlik, ezt már én is számtalanszor megtapasztaltam. Legtöbbször azt mondom, ha hihetünk abban, hogy nem sikerül, akkor miért nem abban hiszünk, hogy igen? Ha már úgyis minden mindegy, akkor miért nem ezt az utat választjuk? – Választhatjuk, rajtunk múlik!

 

Az egyik hatásos módszer, ha gondolatban visszamegyünk a múltba, és emlékezünk arra az időre, amikor még nem volt beteg az a rész. Gondolatainkkal ezt is tudjuk befolyásolni, mert a gondolat maga is rezgés, energia, tehát hat, mert mi magunk is azok vagyunk = rezgés, energia. Nem tud az elme különbséget tenni a valóban megtörtént, és a gondolatban történtek között. Tehát ez a gondolattal, a ráhangolódással is működik.

 

Ha rávesszük a sejteket, hogy változtassanak az emlékeiken, mivel semmi sincs kőbe vésve, hát ettől a perctől kezdve egészséges, hibátlan sejteket termeljenek. Ebben sokaknak hatalmas sikerélménye van, de fejben ehhez is nagyon „ott” kell lenni. (agykontroll) – ismét a gondolatok hatalma!

Amikor már nem bízzuk a véletlenre, hanem mi irányítjuk a gondolatainkat, akkor meghatározhatjuk, hogy mivé váljunk!

 

Harmadik a reiki kezelés: amikor kézrátéttel gyógyítjuk azt a részt, ami beteg, a mindenség energiájával, amiből minden táplálkozik, és erőt merít. Természetesen itt is a gondolatok, és a ráhangolódás működik. A reiki információáramlás. Ám ne feledjük, a reiki intelligens isteni, univerzális energia, azt teszi, ami a legjobb, szükséges a tapasztalathoz, így nem biztos, hogy a kezelés úgy végződik, ahogyan szeretnénk…

 

Negyedik a prána nadi, azaz az aktív szellemgyógyászat. Az itt használatos energia ugyanaz, mint a rekinél, mégis sokkal gyorsabb, hatékonyabb. Mint ismeretes, hét fő csakránk van (energia felvételi kapunk), emellett minden szervnek is van saját csakrája (energia-felvételi pontja). Ennél a kezelésnél először kitisztítjuk a csakrát, utána harmonizáljuk, majd a közös energiamezőből lehívjuk azt, amire szükségünk van. Aki nap, mint nap gyakorolja, színeket is alkalmazhat, de ehhez mindenképpen ajánlatos a tanító könyveket elolvasni, vagy elvégezni valamilyen tanfolyamot, hogy tisztában legyünk a lényeggel és a működési elvvel. Az sem jó, ha valahol felhalmozzuk a pránát, mert a többlet is problémát okozhat, vagy ha nem jó színeket alkalmazunk, még árthatunk is…

 

A szeretet a legjobb módszer, mivel az a legmagasabb rendű és rezgésszintű, semleges energia, nincs polaritása, békét teremt… ezért sajt tapasztalatból javaslom, ha bármi fáj, vagy felhívja magára a figyelmet, akkor szeressük! Tisztán, őszintén, feltétel nélkül, úgy ahogyan van! Fogadjuk el, ne harcoljunk ellene, ismerjük el a részünkként, és szeressük, miközben megkeressük, mire akar tanítani bennünket. Ha szeretjük, elfogadjuk, hálát érzünk a tanításért - Meghálálja! Meggyógyul.

A szeretet azt jelenti: elfogadom a tanítást, és amire akarsz oktatni, megértettem az üzenetedet, hálás vagyok, és teljes szívemből szeretlek.

 

Az önvaló meditáció gyakorlása során újra képesek leszünk hatékonyabban kapcsolódni a forrásenergiához, hatására az étertestünk rendkívüli módon feltöltődik az éltető kozmikus energiával, amely minden testi bajt helyreállít, mivel minden betegségnek megélt üzenet valójában puszta energiahiány az energiatestünkben. (információs zavar, kapcsolódási hiba)

 

A legújabban felfedezett gyógymódok közé tartozik a mátrix energia használata. Ezt kapcsolatteremtő gyógyításnak is nevezik. A világ legtávolabbi pontjáról is azonnal működik. Puszta ráhangolódás, és a gondolatok útján juttatjuk el a szeretet energiáját a másik félhez, aki veszi az adást. Olyan ez, mint egy rádióhullám, minden esetben működik. Az adó és a fogadó félnek is engednie kell. A kapcsolódás időveszteség nélkül, azonnal létrejön, ez is bizonyítja a mező létezését, és a tér-idő nemlétét.

 

Valójában bármilyen módszert alkalmazunk, mindig is a test öngyógyító mechanizmusaira támaszkodunk, amihez szükség van az elfogadó gondolatainkra, a ráhangolódásra, az engedésre, azaz az együtt rezgésre. Ha létrejön a kapcsolat, megtörténik az energiablokkok feloldása, ami magát a betegséget létrehozta. Ha a gondolataidat sikerül végre irányítani, befolyásolni, meghatározhatod, mivé válj!

Minden betegség üzenet. Azt üzeni, hol van hiány az energiából, az információból, az energiamezővel való kapcsolatból, ha azt a hiányt megszüntetjük, helyreállítjuk a kapcsolatot, akkor vége is a betegségnek. Akár a másodperc törtrésze alatt…

Gondolati szinten: Amíg a betegség ott van, addig tanítani akar valamire, üzen, és abban a pillanatban történik meg a csodálatos gyógyulás, amikor ezt felismerjük, és már nem támadni akarjuk, hanem elfogadjuk, megengedjük, hogy velünk legyen, szeretjük, megszeretjük, és hálásak vagyunk a létezéséért, a tanításáért.

Sokszor tanácsolják súlyos betegeknek, menjenek el onnan, ahol voltak, változtassanak a környezeten, amiben addig éltek.

Miért? - Mert a negatív gondolatok, (másoké is) ártalmasak rájuk nézve! Amit a negatív emberek kisugároznak magukból, az ugyanúgy hat ránk, mint rájuk. Ezért sokszor már fél gyógyulás az is, ha a súlyos beteg kiszabadul az addigi környezetéből, és egy pozitív, elfogadó miliőbe kerül. Ahol persze önmagát is megtalálhatja, és felismerheti eredendő önvalóját, a belső örömöt, és a pozitív gondolatok jótékony hatását.

Az egészség, a boldogság, az öröm a természetes állapotunk, amikor együtt rezonálunk az univerzummal, összhangban vagyunk vele, folyamatosan kommunikálunk, nincs elakadás az energia- és információáramlásban. Ez maga a csoda, az élet értelme, a természetes rezonancia, a határtalan lét…