118. Élettusa II. - Ha nem állsz meg, akkor megállítanak

2013.09.10 08:06

Ha nem állsz meg, akkor megállítanak

 

Hétfőn elmentem a postára, és bár felöltöztem, de hazafelé mégis jól megáztam, mondhatni bőrig, a hajam is tiszta víz volt, közben nagyon hideg szél fújt, fáztam. Itthon gyorsan átöltöztem és végeztem szokásos teendőimet, eszembe sem jutott, hogy megfázhatok.

Éjjel a tetőtérben úgy alszom, hogy a lábam van ablak alatt, az ablak pedig nyitva. Sokszor kidugom a lábfejem a takaró alól.

Reggel 5-kor arra ébredtem, hogy iszonyatosan görcsöl a jobb vesém. A lábujjaim jéghidegek voltak - szóval egyből tudtam, hogy ismét felfáztam, de vesegyulladásra nem gondoltam. A tünetek beindultak… hiába keltem fel, nem tudtam sem enni, sem egy korty vizet meginni. Hányingerrel küzdöttem.

Azért gyorsan lenyeltem 3 db 1000 mg-os C vitamint, és lehűtöttem a borsmenta teát, amiből próbáltam inni, de csak 2-3 korty ment le, valamint jól meghúztam az ezüst oldatos üveget.

Se feküdni, se ülni, se sehogyan sem volt jó, olyan iszonyúan görcsöltem. Ha kihívtam volna a mentőket, most kórházban lennék. Lehet mindenféle gyógyszerrel egy picit jobban érezném magam, de nem akartam elvonulni.

Megpróbáltam lefeküdni, de tűrhetetlen volt, sehol sem volt maradásom. Percenként járkáltam pisilni, hasmenésem lett. Aztán kb. 11-kor hánytam is. Hát ilyen rosszul még életemben nem voltam (kivéve mindkét szülésemet, amikor a terhességi mérgezés miatt éreztem így magam, az pedig köztudottan attól van, hogy a vese nem bírja két élőlény salakanyagát kiválasztani) – tehát ez már biztos, hogy a vese…

Megfordult a fejemben, hogy itt a vég, leáll a vesém…

A hányás után picit jobb lett. Le is ment az összes fölösleges víz a lábamból, azután nagy kínok között el tudtam aludni. Arra ébredtem, hogy mindkét lábamban ugrálni kezdett az ér. Tudtam, hogy a folyadékveszteség miatt és pont volt a kezem ügyében egy magnézium pezsgőtabletta, de képtelen voltam lábra állni és elmenni a szomszéd szobában lévő vízig. Úgy szopogattam el, magában… mivel az emésztőrendszerem teljesen üres volt, a hatóanyag hamar felszívódott, lassan engedett a görcs, és végre felállhattam vizet inni rá. Persze, még a víz is visszafelé kívánkozott…

Egész nap kb. 13-14 db 1000 mg-os C vitamint ettem meg, és háromszor, vagy négyszer is ittam ezüst oldatot. 4 óráig feküdtem. Szó szerint ágynak estem, nyomtam az ágyat, olyan nehéznek éreztem a testem. Földbe döngölt a fájdalom és a kín. Nem hittem el…

Utána felkeltem sült húst és rizst készíteni a családnak, magamnak pedig sós vízben főtt krumplit. Ímmel-ámmal ettem belőle… Alig bírtam ki, olyan gyenge voltam, kivert a jeges veríték, mikor nagy nehezen kész voltam, újra lefeküdtem. A jobb vesémben görcsöl egy pont, olyan, mint amikor ott volt a kő. Aztán jött a belső láz. Nekem kifelé 37 foknál nem megy feljebb, de belül szétégek! Akkor már fájt a torkom a fülem, az arcüregem, ma reggel sem sokkal jobb, most is ráz a hideg, még ma is fekszem. (én, aki sosem szoktam!!!!!!!!!!!!!) 

Ja, és enni sem tudtam, meg inni sem! (ÉN???????)

Mégis csak szerda este fanyalodtam rá a gyógyszerre a tűrhetetlen hidegrázás és a gyengeség miatt. Megettem 2 db Rubophent, de csak ideig-óráig hatott.

Csütörtök reggel elmentem a gyógyszertárba egy újabb adagért, ahol az asszisztens ennyit mondott:

- Látod? Ha nem állsz meg, akkor megállítanak!

Igaza van…

De miért kellett megállnom?

Minden betegség lelki eredetű, és üzenet, ez vajon most mit üzen, miért mindig utólag jövök rá?

Kénytelen voltam még pénteken is megenni a Rubophent, hogy egy kicsit fenn tudjak maradni. Az ezüst oldat és a C-vitamin extra adag megy, mellé a „gyógy” – szer…

Szombaton szintén… (pedig akkor olyan állapotban mentünk keresztanyu telkére füvet vágni…)

Barátnőm ezt írta:

„Ha engem kérdezel a C-vitaminnal annyira felpörgetted az immunrendszered, hogy a kezdődő gyulladást azonnal visszafordította. Azért hánytál és a belső lázad erős volt, mert erős volt az immunválasz, ami hatásosnak is bizonyult.
Én nem keresném, miért volt, hiszen tudod, hogy bőrig áztál, az épp elég egy kismedence vagy vesegyulladáshoz, mert te nem vagy ahhoz szokva, hogy fázol vagy hidegben vagy, eleve keveset vagy kint, akárcsak én.

Megnéztelek, szerintem a gyulladás még valamennyire fennáll, a meleg fürdő nekem jó szokott lenni, ha van cickafark az jó bele.”

Tudom, régebben használtam a cickafarkot, de ma már száműztem, mert olyan anyagoklat tartalmaz, ami ösztrogénhez hasonlít, és ugye nekem ösztrogénérzékeny volt a …

 

2012.05.07.-11.-ig