116. Élettusa II. - Isten ajándékai

2013.09.08 10:12

Isten ajándékai

 

Jelentette az arkangyalkártyám miután hazajöttem azon a február 27. –i napon az ultrahangról. A mammográfiát két héttel azelőtt rám erőltették, vagyis a mell ultrahangra szóló beutalómat elcseréltem a hasi ultrahangossal. Az időpont is besurranó volt, nem találtak másikat, ráadásul nem fogadtak beutaló nélkül (pedig mondtam, hogy csinálják meg hitelbe és majd beviszem), kénytelen voltam ott a belgyógyászaton szerezni egyet. Mellesleg 13.-a volt…

Négyszer bepréselték a gépbe, de most tényleg megfogadtam végre, hogy oda soha többé biztosan nem megyek el! Mégsem sikerült a felvétel, még egyet a műtéti területről is akartak készíteni, de nem lehetett simán befogni! Jó párszor próbálkozott a nővér, már szikrát szórt a szemem, mire szólt a főorvos asszonynak. A főorvos asszony műtét utáni állapotot nem tudta egyértelműen megállapítani, ezért kérte a régi leletet. Mivel felvétel nem volt nálam, csak a leírás, ami nem összehasonlítási alap, ezért haza akart küldeni.

– Akkor futás!

– Etyekre?

– Jó, akkor jövő héten hétfőn délelőtt leszek, jöjjön be hozzám, nem kell beutaló sem…

Egy hét múlva rohantam be a hatalmas kupac papírral, de áttettek ahhoz, aki legelőször észrevette. Egész egyszerűen nem akartak beengedni hozzá.

Visszamentem délután, akkor meg kiderült, hogy a doktornő belázasodott és nincs helyette más! Javasolták, hogy egy hét múlva érdeklődjek, hátha akkor már benn lesz.

Tehát 2 hét múlva, délelőtt, negyedszerre beoldalogtam a röntgenre és megkérdeztem, hogy fogadna-e a más doktornő, hátha délután mégsem jön a másik. Azt mondták, üljek le…

Fogadott, be is hívott hamar, összehasonlította a felvételt, meg volt elégedve, mert nem változott semmi.

Elképedt a töménytelen mennyiségű papírtól, és azon is elcsodálkozott, hogy a múltkor nem ultrahangozott meg. Azt mondta, hogy keresett a múlt héten, mire elmondtam, hogy nem engedtek be hozzá. 

– Csodálkoztam, hogy nem jön, hát, ha nem, nem… majd jön!

- Nem azért jöttem vizsgálatra, hogy ne kapjak leletet…

- Elnézést, ez az én hibám, pedig beírtam, hogy hozza a régi leleteket! Úgy látszik, legközelebb azt is oda kell, írjam, hogy délelőttre várom!

Közben megultrahangozott, és kiderült, hogy a gyanúsítottam megint ott van! 12-13 mm.

– Hogy lehet, hogy három évig nem vették észre?

– Nem tudom, merre járt vizsgálatokon… mondjuk ez egy nagyon jó gép! – mutatott a gépre.

Ledöbbent és alaposabban átnézte a régi leleteket. Abból rájött, hogy nem járok sehová kontrollra. Ilyenkor mindig nevetek, az orvosok jobban beijednek, mint én. Ijedtében Pet CT-t, műtétet, kemot, citológiát javasolt, majd végső szalmaszálként a tanáromat javasolta, megtudtam, hogy a sebészem is a rendelőben dolgozik, más kórházban. A tanár úr! Csak nem bír magával, dolgoznia kell!

Szegény doktornőnek megígértem, hogy elmegyek hozzá, de azonnal továbbálltam, mihelyt kikerültem onnan. Nekem csak a papír kellett…

Két kérdés azonnal megfogalmazódott bennem:

Eddig is ott volt, csak az eddigi orvosok nem látták? Három teljes évig? Hiszen jártam Bicskén és Bián is ultrahangon, valamint Budapesten a szomatoinfra sem jelzett kóros elváltozást, az pedig kimutatja. Akkoriban elbújt, vagy tényleg meggyógyult, most pedig valamiért előjött?

A sok stressz miatt: keresztapa meghalt, párom munkanélküli, és több mint egy éve éjt nappallá téve szórja a negatív kisugárzását? A többti pedig, hagyjuk…

Avagy a kérésemre ő jelentkezett, mert még itthon kell maradnom és folytatni az írást?

A látványától persze az orvosok azt hiszik, hogy patológiás, pedig szerintem semmi baja sincs! Megmutatta magát, hogy még itthon maradhassak!

29.-én Számvetés- Jeremiel

Március elsején pedig éppen ezeken morfondíroztam, amikor megnéztem a kártyákat: Minden úgy jó, ahogy van! Jeremiel.

A barátnőm megijedt és kérte, hogy ha használok valamiket, akkor utána menjek vissza egy ellenőrzésre.

Persze, ilyenkor mindenki pánikrohamot kap… én nem fogok, ebből is látszik, hogy minden (de a rák főleg) lelki eredetű, ha kissé letérünk az útról, ha hanyatlani kezd a figyelmünk, bármikor előjöhet!

Közkívánatra: Megrendeltem a gyógy gombákat kapszulában, és pár immunerősítőt, de nem hiszem, hogy bármi baj lenne vele, ő „csak” segített nekem! A cuccok, ha nem használnak, nem is ártanak, a gombák pedig jó hatást gyakorolnak a szénhidrát anyagcserére, a vérnyomásra is.