112. Élettusa II. - Meghalt valaki...

2013.09.04 13:01

Meghalt valaki...

 

Kérdezem, mikro, és miért?

Suttogóra fogják, körbenéznek, nehogy más is meghallja:

- Rákos volt... - suttogják.

Hát ez van!

Még mindig!

Még mindig így állunk hozzá! Mintha valami iszonyatos tabu lenne. Suttgojuk, nehogy meghallják, nem merjük kimondani a rémséget, nehogy bevonzzuk magunknak.

Különben anno 2008 ban folyton egy ilyen fórumon lógtam. sokat segítettek/segítettem, ahol tudtam...

De!

Számtalanszor azt is megértem, hogy engem is lehúz a sok rémhír. Mások iszonyatos szenvedése, a küzdelem, amivel az életért harcoltak. Holott nem harcolni kellene, hanem elfogadni, túllépni a miérten és megkeresni az okot! Aki a miérten nem tud túllépni, meghal. Aki feladja, meghal.

Aki felismeri az igazi okot, a mit adtam fel kérdését, és hajlandó változni, változtatni, önmagát megismerni, úrta térni, túléli! (Még akkor is, ha elvállalja a "hagyományos" gyógymódokat.

Sok fórumtárs távozott, még egy 35 éves anyuka is, aki 8 évig "küzdött" ELLENE!

Sokak hozzátartozóként írogattak, aztán belátták, hogy a beteg HELYETT nem gyógyuljhatnak, azért neki kell tenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Távoztak, anyukák, apukák, gyerekek, nagyszülők, és fórumtársak.

Ma már csak három túlélő ismerősről tudok, közülük kettő éppen sugárterápiára jár...

Selly él és virul... de! akikkel együtt ment végig a kezeléseken, egyik sem él már (5)

Summa summárum, nagy fába vágtam a fejszém, amikor ilyen butaságot tűztem ki célul, hogy segítek, ahol tudok. Mert sokszor hiába! Nem értik, vagy nem akarják érteni, amit mondok. Persze, mindenki maga dönt és azt vállal el, amit jónak érez. De aki tényleg hajlandó változni és tenni önmagáért, az nem utasít el semmi újdonságot, mindenki tapasztalatára szüksége van, hogy kialakíthassa a saját maga terápiáját.

 

https://gratis-magasin.com/eletmod141.htm