110. Élettusa II. - Az üzenet

2013.09.02 11:34

Az üzenet

 

A vérnyomásommal ugye nem bírtam… már Szabó Pálma is megmondta, hogy az energiában elakadást észlel, mert még mindig nem tudok elfogadni, és befogadni. Az energia az enyém, főleg, amit kapok, tehát fogadjam be. Ha mégis úgy érzem, hogy elakad a szívemnél, mert azonnal adnám is tovább, hát képzeljek egy csövet és tisztítsam ki a dugulást. A hátamnál elsimította a dolgot, pár napig repkedtem is, de ismét újrateremtettem magamnak, tudtam, hogy van valami, de azt nem, hogy mi.

Egy ideje éreztem már, le kellene cserélnem a profilképemet egy újra, másikra, vagy jobbra, de nem volt meg a megfelelő kép, ezért maradt a régi, az a piros, ami a szkennertől lett olyan.

Aztán feladtam… illetve azt mondtam:

- Rendben, elfogadom a sorsom, de mondjátok már meg, mi a feladatom, mert nem értem a jeleket! Vállalom, csak tudjam felismerni. – sóhajtottam bele a nagyvilágba.

Ezt őszintén gondoltam, és meg is adtam magam a sorsnak. Az üzenetek persze erőteljesek és olyan tüneteket okoznak, hogy szó nélkül ne tudjunk elmenni mellette. Ezért néha azt hittem, szétpattan a fejem, mert van bennem valami, amit meg kellene tennem, de nem tudom, mi az.

Tudtam azonban, hogy úgyis meg fogom tudni…

Megkeresett egy médium, akinek első kérdése az volt, hogy szokott-e fájni a fejem.

– Persze…

Első beszélgetésünkkor még nem tudtam eldönteni, hogy tényleg lát engem, vagy csak azért mondja, mert megírtam az energológiai találkozó élményeit és ő elolvasta…

Az üzenete a következő:

 

"Szia, Erzsike Zs vagyok a segítőd, amíg a Teremtő erre kér engem, persze, ha megengeded, mert én nem akarok senkit befolyásolni, mindenki szabadon dönt, mit tesz, mit gondol…

A Teremtő egy belső kört hív életre 16 után ott látlak téged, de ahhoz hogy oda érj, jó lenne, ha még jobban felkészülnél! Az energologiás Földért megélés jó kis lökést adott, most lesz a Kárpátok ünnepe meg Nagyboldog Asszony az is sokat emeli a lelked, de lenne egy kis javítani való más szempontból:

A profil képed nagyon sok olyan embert cselekvésre késztet, aki tele van tűzzel, de visszatartja azokat, akiben sok a víz.

Kellene egy semlegesebb profil kép, ahol ugyanolyan szép vagy, csak nincs az a sok tűz rajta, mert így hiába a sok gyönyörű megélt perc a fénybe, egy idő után átbillen újra a földi mágneshez.

Ha esetleg mostanában készült rólad fotó, mert azt mondják ott talán inkább az újak közt… nincs itt azt mondják nem tetted föl amire ők gondolnak… fehér ruha van rajtad azt látom hasonló van egy, azt letöltöm, vagy mit csináljak hogy tudd melyik hasonlít leginkább arra amit látok?

Miután ezt megbeszéltük, elköszönt tőlem:

Sok sikert és várlak 16 után a belső körbe addig is Puszika és érezd jól magad továbbra is a föld felett 50 méterrel"

 

Eléggé elbizonytalanított, mert nem voltam benne biztos, hogy Teremtő rám is számít… ezért írtam a mesteremnek, akinek nincs neve, és válaszolt is:

 

„Nincs okod a bizonytalanságra, mert sokkal szélesebb érzékelési tartománnyal rendelkezel, mint sok ember. Így a döntéseidet is könnyebben hozod meg.

Azt, hogy ki mit lát és ki mit érzékel, a Te világodban olyan mértékben játszik szerepet, amilyen mértékben Te részt veszel benne.

Mi a világunkat helyes és helytelen, igaz és hamis dolgokra osztottuk fel, de a világ valóságának terjedése a régi és az új dolgok áramán árad. A változás az élet áradása.

Olyan periódusban vagyunk, mely nagy erőkkel támogatja a változást, de ezt a valóságot nem tudjuk a helyes, helytelen vagy igaz, hamis kategóriákba beosztani.

Szerencsére a változás új érzékelési képességeket is támogat, így tudatos részese lehetsz a változásoknak.

Ezeknek a tükrében láthatod, hogy nincs értelme azt vizsgálni, hogy igazat mond neked az illető, vagy nem.

Abban azonban biztos vagyok, hogy ha valahova hívnak, el tudod dönteni, hogy el akarsz-e menni, vagy nem.

A profilképedről meg annyit, hogy bármilyen képet is raksz ki magadról, nekem tökéletes megfelel bármelyik.

Ha van kedved, akár készíthetsz magadról egy olyan képet, amit látni szeretnének.

Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal és leveleiddel.

Igyekszem érthetően válaszolni, és bízok benne, hogy segíteni is tudok vele.

"Semmi sem az, aminek látszik, minden az, aminek látod."

Sejtettem… vállalom a sorsom, mégis visszafogom magam…

Hogy van ez nálam? Miért?

 

2011.08.12.

 

Ezután sikeresen elkészült az esküvői fotóm, ahol a kék estélyi ruhámban vagyok. Már másnap feltettem: aug.14.-én. Sokan ledöbbentek tőle és nagyon megdicsérték.

A médium is üzent, hogy jó a kép, bár most meg a kék miatt nagyon vizes. Végül is nem baj, mert a sok tűz után ez semlegesítő. Ragaszkodik a fehér ruhás képhez.

Mostantól nem iszunk ásványvizet, hanem a Magyar Kút nevű forrásról hozzuk, abból készítem a gyémánt vizet. A médium szerint, ha 3 órán belül nem lesz lerakodás az alján, akkor tiszta a víz. Egy angyalt küldött, aki ezért felelős. A víz pedig tiszta! No, majd utánanézek valami fehér ruhának…

 

***

 

Azután az érdekelt, vajon a több mint egy évvel ezelőtti víz feltöltés még mindig benn van-e a vizemben?

„Ha nem hallasz rólam az nem baj, attól én még minden nap veletek vagyok.

A kérdésedre válaszolva, igen még mindig benne van, nem tudod úgy felhígítani, hogy a fény forrása eltűnjön belőle.

Csak a néma tud igazán, a szívével a szívhez szólni.
Csak a láthatatlan tud igazán, a látható világban mély nyomot hagyni.