107. Élettusa II. - Égi üzenet

2013.08.31 08:37

Egy napon még magam is elcsodálkoztam, milyen érzés egy földrengés, mert már régen volt olyasmi nálunk. Sötétedéskor is a gép előtt ültem, - szokás szerint -, a párom a másik szobában tévét nézett, a fiam lenn számítógépezett. Egyszer csak valami iszonyú döngést éreztem, amiről első pillanatban azt gondoltam, (mivel fagerendás padlásszobában élünk), hogy a fiam döngeti a lépcsőt a hátsó szoba felé, már éppen rá akartam szólni, hogy finomabban is fel lehetne menni oda, mikor a rengés tovább erősödött, de annyira, hogy a második ötletem egy utcán elhaladó iszonyú nagy teherautó volt, de a harmadik ötlettel már tudtam, hogy ez földrengés.

Szörnyű volt… Mégis minden olyan gyorsan lezajlott, hogy mire észbekaptam, már túl is voltunk rajta.

A párom azonnal kirohant a szobából.

– Mi volt ez?

– Földrengés… de legalább ötös erősségű…

Felugrottunk, és kinéztünk az ablakon.

Perceken belül mindenki az utcán volt és erről kiáltozott. De nem ismétlődött meg…

Fiam látta, hogy a lambériás szoba elnyúlt, annyira megmozdult, a párom is hasonlót állított, én pedig a képernyő miatt mindenről lemaradtam…

Az interneten rögtön fenn is volt a hír, mely perceken belül futútűzként terjedt. Oroszlányban 4,8-as erősségű földrengést mértek, az emberek mind az utcán sírtak, a házak falai megrepedtek. Ott volt az epicentruma, mely hozzán igen közel van. Ismét átélhettük, hogy az emberi lény mennyire kicsiny és kiszolgáltatott a tőle nagyobb erők hatalmának. Ilyenkor tudjuk meg, hogy nem széthúzni kellene, hanem inkább összefogni… mert egyek vagyunk, és együtt lehetünk csak szebbek, jobbak, szeretettelibbek…

A hírek szerint:

„Oroszlány környékén 2011. január 29-én 18 óra 41 perckor 4,7-es erősségű földrengést észleltek, mely az 1985-ös berhidai földrengés óta a legerősebb volt Magyarországon. A rengés 38 másodpercig tartott.

A rengés az Amerikai Geológiai Szolgálat (USGS) szerint 4,2-es, a Potsdami Geofizikai Intézet szerint 4,8-as erősségű volt. Egy ekkora rengés Magyarországon már nagynak számít, mivel az ország távol fekszik a nagyobb törésvonalaktól. Ilyen erősségű rengés Magyarországon átlagosan 10 évente fordul elő, a legutóbbi hasonló mértékű földrengés 1985-ben következett be Berhidán. A szakértők hamar cáfolták a terjedő hírt, miszerint ez a rengés egy nagyobb földrengés előrengése lett volna. Érezhető utórengések nem voltak, pedig akár 4-es erősségűekre is számítottak. Az első utórengéseket már a földrengést követő éjszaka észlelték.”

II. Energológia találkozó

 

Égi üzenet

 

Küld most angyalokat, igaz prófétákat,

általuk mondat Ő igazságot, százat.

Égi csatornákon üzent már eleget,

de nem hallották meg hangját az emberek.

 

Kóborolnak messze, messze a Forrástól,

egyre távolodnak fénylő önmaguktól,

milliónyi tudat bezárja ablakát,

nem akarja tudni a szeretet szavát.

 

Földanyánk hű szíve búsan meg-megremeg,

végigfut szent testén a jeges rémület,

érzékeny kis lelke értünk  imádkozik,

hogy esendő létünk visszatérjen megint.

 

Fájdalmában párszor mélán meg-megborzong,

lerázza magáról a sok hulladékot,

nem marad más hátra, mint az ős eredet,

s magukra ismernek tükrében a népek.

 

Így segíthet nekünk drága szülőanyánk,

hogy méltón viseljük kincsét, a föld porát,

tekintetünk végre magasra emeljük,

hálatelt szívünkkel egymást átöleljük…

 

Fenti versemet Földanya szenvedéséről írtam egy földrengés után. Úgy éreztem, ő hivatott felvezetni azt a misztikus élményt, amelyben tegnap részt vehettem…

 

Tudjuk, hogy a Föld él, együtt rezgünk vele, mégis oly sokáig hittük, hogy halott, és különállunk tőle… Kizsákmányoltuk, nem tiszteltük, nem hallgattunk őseink üzeneteire, elfeledtünk a hangra figyelni, csak magunkkal foglakoztunk és egyre távolodtunk igaz önvalónktól.

 

 

Földanya energetikailag nem homogén. Ugyanúgy vannak energiacsatornái, meridiánjai és energiaközpontjai, csakrái, akárcsak a többi élőlénynek, hiszen a Föld is élő.

A hét fő csakra: Jeruzsálemben a gyökércsakra, az Andokban a szakrális, Ausztráliában a köldök csakra, Magyarországon, Dobogókőn a szívcsakra, a Torok csakra Indiában, a homlok csakra a Bermuda háromszögben és a korona csakra Tibet hegyeiben található.

A szakrális, misztikus, szent, vagy természetfeletti helyeken az energiák JELEN vannak, pörögnek, gyógyítanak, segítenek érezni az egységet úgy az emberiséggel, mint az egész univerzummal. Az ilyen helyeken tapasztalható érzések mágnesként vonzanak vissza mindenkit, akinek csak egyszer is sikerült átélnie. Jómagam középiskolás koromban jártam Dobogókőn egy osztálykirándulás keretében. Életem egyik legmeghatározóbb élménye lett, bár sokáig magam sem tudtam, miért… viszont folyamatosan visszavágytam oda.

(A műholdfelvételeken tökéletesen látszik az Árpádvár, a Magas-hegy, a Rám-hegy, ami teljesen úgy helyezkedik el, mint a Gizai Fennsíkon a piramisok, vagy az Orion csillagkép.

Véletlen?)

Hasonló szakrális helyek Magyarországon:

Andocs, Budakeszi, Csobánka, Egerszalók, Esztergom, Gencsapáti, Mátraszentimre, Gyula, Kékkő, Székesfehérvár, Visegrád és Zirc, mely helyek a különböző misztikus rendezvények helyszínének, valamint feltöltődésre kiválóan alkalmasak.

 

2011 májusában rendezték meg az első energológiai találkozót.

Szabó Kinga Kiara médium üdvözölte a megjelenteket, majd elsorolta a sorozatos nem véletleneket, melyek idáig vezettek. Beszélt arról, hogy a Kritikus Tömeg összehívásával felébred az Új emberiségtudat, mely Óvó-védő Tudattá, Földet védő, segítő Tudattá forr egybe… Fontos, hogy egyszerre meditáljon érte legalább száznegyvennégyezer ember, mert az a kritikus tömeg, amely átbillenti az emberiség tudatát, és továbbhúz magával személyenként legalább további száznegyvennégyezret. Mi arra születtünk, hogy segítsünk…

Használták a kristálytálat, melyet az indián Awahoshi Kavan ajándékozott a magyaroknak, meditáltak illetve megnyitották, tisztították és töltötték Földanyánk szívét, valamint az őt körülvevő szeretethálót. Vannak, akik azóta is egyszerre, egy időben minden nap ugyanezt teszik.

 

Mindezt eddig csak hallottuk, vagy olvastuk hírlevelekben, weboldalakon, de MOST megtörténik, itt van velünk, kapcsolódunk, mindenki részt vehet benne! Nem mástól kell elvárnunk, hogy tegyenek valamit, hanem tevékeny részesei lehetünk a folyamatnak. Akik most itt élünk a Földön, eme csodálatos feladattal születtünk, hiába próbáljuk meg elnyomni magunkban! Mind ezért jöttünk, hogy megmentsük a Földet és rajta élő életet, még akkor is, ha nem emlékszünk rá! Az emberiség a szeretet érzésén keresztül válhat szuperlénnyé és emelkedhet magasabb dimenziókba.

 

A második találkozót Visegrádon, a Sportcentrum melletti hatalmas füves réten tartottuk. Az egész világról email címmel bejelentkezhettek, és web kamerán keresztül élőben nézhették Fiero és az internet segítségével.

A korán érkezők még a rendezvény előtt találkozhattak a fő szervezőkkel, valamint Bagdi Bellával, akitől szintén bárki bezsebelhet egy óriási őszinte szeretet ölelést.

Végignézhettük, amint elővették az egy méter átmérőjű kristálytálat, amely már pontosan tudja a feladatát, mint megtudtuk Kiarától, megváltozott még a hangja is. Eddig egy egységes rezgést közvetített, most azonban egy mélyebb hangon kezdi, egyre emelkedik a csakrák szerint halad felfelé, és utána megállapodik egy bizonyos rezgésszinten.

 

A gyülekező alatt egy spirális kört alakítottunk ki a színpad és a tál körül, ahol Kiara ült legelöl, illetve a tál mellett, hogy kéz a kézben végighullámozzon rajtunk az isteni erő.

Amikor elhelyezkedtünk, az egész területet körbe sámán dobolták, előttünk pedig egy réztálat csengettek meg körbe-körbe, meggyújtották a mályva füstölőt és a mécseseket az oltár körül, azon kívül elhelyeztek oda egyéb, az esemény szempontjából fontos tárgyakat…

A rendezvényt Kiara nyitotta meg, ahol felsorolta azt a negyvenegy országot, amely kapcsolódott hozzánk. Utána felvételről több országból is hallhattunk üdvözleteket és azt, hogy hányan fognak egyszerre, velünk együtt meditálni. Az üdvözletek végén a Zm Univerzum, Mária által készített megható Föld meditációval kezdtünk, aki a bostoni tenger kellemes hangjaira készíti meditációit, szintén Földanyáért.

Akkor és ott, EGYÜTT, fantasztikus csodát élhettünk meg, többünknek kicsordult a könnye, annyira misztikus volt.

Ezután Bagdi Bella mantraénekesnő koncertje következett, ahol nagyszerű élményben volt részünk. Bella is ragyogott, mint a Nap, közben elmondta, hogy mindenki tegye a dolgát, amit vállalt, neki a zene és a szövegírás lett a feladata, és azon keresztül közvetíteni.

A zene hangzása kiválóan illett a mondanivalóhoz, mely néha indián, keleti, vagy ősi táltos szertartás benyomását keltette (számomra). A hegedű hangja ősmagyarossá tette, a mély búgó férfihang pedig akár egy buddhista szertartásba is beillett volna. Nagyon spirituális és misztikus élmény volt, sikeresen összehangolt bennünket önmagunkkal és az egész univerzummal, úgyhogy szünetet már nem tartottunk, hogy ne széledjen szét az energia.

A tálat István rezegtette meg, előbb balra tisztította a teret, majd jobbra energetizálta, és akkor meghallottuk csodálatos hangját, ekkor érezhettük azt is, amiről Kiara beszélt.

A Föld meditáció után is megfogtuk egymás kezét, Kiara pedig a tálat, így nemcsak a térből, hanem konkrétan is érezhettük, amint a spirális körben végigment rajtunk az energia, akár az áram a vezetékben.

Utána ismét Bagdi Bellával énekeltünk közösen, egyik számához megdöbbentően illett az akkor odaállt dobosok kísérete.

 

A csoda a szívünkbe költözött, szavakkal nehéz kifejezni…

 

Ha megkérdezed, hogy éreztem magam, csak azt tudom elmondani, amit fentebb is írtam: egyszerre volt misztikus és egyszerre nemzetközi, mert a táltos- sámán- ősmagyar- indián- buddhista szertartások hangulatát, valamint őseink JELEN- Létét idézte fel bennem itt és MOST, a JELENBEN…

Felemelő és megindító…

 

Az estet a Duna partra lesétáló fáklyás menet zárta, ahol együtt megvárták a naplementét, valamint megfürödhettek a hirtelen jött nyári záporesőben, mely akkor kezdett el zuhogni, amikor vége lett az éneklésnek…

 

Minden nap gondolhatunk drága Földanyánkra, meditálhatunk érte, tölthetjük a szeretethálót, és hálát adhatunk, hogy benne lehetünk az első száznegyvennégyezerben…

 

A következő találkozó 2011.11.11.-én lesz…

 

Te is ott leszel?

 

2011.08.07.