105. Élettusa II - Történetem a vízzel

2013.08.29 09:42

Történetem a vízzel

 

Kezeinkből a kézcsakráinkon keresztül árad a szeretet energiája, amit felhasználhatunk gyógyításra, vagy akár a vizünk harmonizálására, mivel a víz a legjobb információ adó-vevő. Ezt tudván, feltöltöttem energiával egy szénsavmentes ásványvizet. Fiam megfigyelte, mit teszek, érdeklődött, majd ivott belőle.

- Ez finomabb lett! Finomabb ez a víz! – kiáltotta, majd töltött még egy pohárral - Tele van szeretettel! Nézd meg! Nem tudok betelni vele!

 

A DVD ENGEM KERESETT

 

A buszon találkoztam egy hölggyel, aki megkérdezte, hogy vagyok, mindent elmondtam neki, ami történt. Szó került a víz harmonizálásáról is, ki tudja, miért éppen arról kezdtem el beszélni? A lányával ültek mögöttem, illedelmesen végighallgattak, egymásra pillantottak, összemosolyogtak. Majd a hölgy benyúlt a táskájába, és elővett egy DVD lemezt. Felmutatta nekem: A VÍZ ÜZENETEI címmel! Az apjának vitte, aki éppen beteg volt, de mégis átadta nekem, hogy én is megnézhessem. Ilyenkor úgy érzem, hogy a levegőben szállok, nem a Földön lépkedek! A felvétel, a film engem keresett, és megtalálta a módját, hogy eljusson hozzám! Vajon véletlen, hogy éppen akkor náluk volt a felvétel, véletlen, hogy éppen azon a buszon utaztak, mint én, ráadásul leültem eléjük, és megkérdezték, hogy vagyok? Véletlen, hogy éppen a vízről kezdtem beszélni? Véletlen, hogy olyan önzetlenül átadták nekem? Ennyi véletlen nincs! Ergo: Véletlenek nincsenek! Hát még, mekkora csodálatos döbbentet okozott, amikor tátott szájjal, ámulva végignéztem a felvételt…

 

A VÍZ ÜZENETEI

 

Dr. Masaru Emoto, japán tudós, vízkutató, aki a vízzel gyógyít. Megismerte a víz kristályszerkezetét, és a módszereivel felvételt készített róluk. Rájött, nincs két egyforma vízkristály, a víz tárolja az üzeneteket, a rezgéseket, és a szavak, üzenetek formáját magára ölti. Amellett, hogy erre képes, még át is tudja adni!

Földünk 70 %- a víz, akárcsak a testünké, ez a víz tárolja a saját rezgéseinket, melyre nagy hatással vannak a gondolataink.  ( Anyagszinten való megjelenésünk csak lényünk 10 % -át teszi ki)

A vezetékes víz sajnos rengeteg klórt tartalmaz, mely nem engedi a vízkristályok kialakulását, szétesett kristályokat tartalmaz, - a klóros víz egyáltalán nem kristályosodik - amelyek nem alkalmasak testünk egészségben tartására. Először át kell alakítania saját kristályszerkezetűvé. Megvizsgálta a metropoliszok vezetékes vizét, kimutatta, hogy minél nagyobb egy város, annál rosszabb a vízének a szerkezete.

A kristály a vízben lévő rezgés képe, a rezgés az információ, a rezgés maga az élet. A rezonancia a tisztaság, az azonosság. - Itt bemutatta, ha két egyforma hangvillát megüt, az egyik átveszi a másik rezgését, tehát továbbítja az információt. Azonban, ha másfajta a hangvilla, akkor egyáltalán nem rezeg be, nem továbbítja az üzenetet.

A testünk 70 %- a víz, tehát alkalmas a mentális kódolásra. A bennünk lévő víz tárolja az információkat, a gondolataink határozzák meg az egész életünket. Ha csupa pozitív gondolatunk van, akkor pozitív lesz az életünk, ha harag, feszültség gyötör minket, a bennünk lévő víz szerkezete megbomlik, rossz lesz, nem jönnek létre kristályok, ez betegségekhez vezet. Ha testünk víztartalma 50 % alá csökken, akkor meghalunk. Az élet a rend fenntartása, a halál a rend összeomlása. Az élet kialakulását csak a víz segíti!

Zenét hallgattatott a vízzel, és bemutatta, milyen csodálatos kristályok alakultak ki Mozart, Csajkovszkij, Beethoven, Smetana zenéinek hatására. Ha tehát mi is ilyen jó, kellemes zenét hallgatunk, a bennünk lévő víz csodálatos kristályszerkezetet fog alkotni, meggyógyulhatunk! A gyönyörű kristályok átadják az élet szépségének üzenetét.

A víz alapszerkezete tetraéder, az információhordozó vízkristály gyönyörű hatszögű. Fényképeket mutatott a víznek, megfigyelte, mi történik. A szép képek hatására gyönyörű kristályok jöttek létre. Itt javasolta, ha megromlott a házasságunk, dühöngünk, haragszunk egymásra, akkor tegyünk egy minket ábrázoló boldog képet egy üveg víz falára, a képpel a víz felé, hogy a víz ezt nézze 24 óráig, utána rendszeresen fogyasszuk együtt ezt a vizet, mindig töltsük újra, és újból harmonikus lesz a kapcsolatunk. Először lehet, hogy rosszabbá válik, mert úgy működik, mint a homeopátia, de aztán ismét szeretni tudjuk egymást.

Az agy 95 %-a víz. A képek nézegetése rögzül az agyban, tehát gyönyörű képek nézegetésével pozitív gondolatokat generálhatunk, ezáltal elérhetjük a gyógyulást, vagy a boldogságot.

Ezután a betűkkel írt szavakat nézette meg a vízzel. - Olvastatta a vizet. - Ezek is hatással voltak rá, a pozitív tartalmú szavak, mint a szeretet, az angyal, a szív gyönyörű szerkezeteket alakítottak ki, míg az ördög, a gyűlölet szavak még kristályt sem alkottak. A betűkkel leírt szavaknak rengeteg ember, sok - sok év gondolattársítása adja meg a rezgést, az információt. Ha minden rezgés, a szavak is azok, mert a gondolatainkat jelenítik meg írott formában. A víz információhordozó: Gondolataink rezgése megjelenik a bennünk lévő vízben. A sérelmek, a harag, a depresszió destruktúrált vízszerkezetet okoz. A rák is így alakulhat ki! A sejt öntörvényűvé válik, a negatív gondolatok, érzések rendezetlenséget okoznak, míg a pozitívak rendezettséget. Minden kimondott gondolat alapvetően megváltoztatja a bennünk lévő víz szerkezetét. A harag kaotikus vízképet, rákot okoz. Ha ezen nem tudsz túllépni, az életeddel fizetsz érte! A gyógyulás kulcsa, ha a haragot feladod, megbocsátasz mindenkinek, köztük magadnak is! A szeretet olyan gondolat, mely pozitív rezgést hordoz.

Bemutatott egy kísérletet, mely során 100 ember buddhista szertartás szerint imádkozott, kézen fogva egy szennyvíztó körül egy teljes óráig. Közösen, együtt akarták, hogy a víz megtisztuljon. Megvizsgálta a víz szerkezetét előtte, utána. Előtte nem volt benne kristály, de a szeretet hatására a víz megtisztult, kristályszerkezete megváltozott! - Gyönyörű lett!

Íme, egy újabb bizonyíték, hogy csupán a gondolataink eredményei vagyunk, és mekkora hatalma van a gondolatainknak. Ha összefogna az egész emberiség, mekkora változást, fejlődést, boldogságot hozhatnánk a saját életünkbe!

Az élet tehát rezgés. Rezeg az egész világ. Amit gondolunk, az megjelenik rezgéseinkben. Ezért működik az együttes imádság. Saját gondolatainkkal képesek vagyunk megváltozatni az egész világot! Mi vagyunk a felelősek minden gondolatunkért, egész életünkért, az egész világért! Mindent mi magunk irányítunk! (Ezért nem lehet senkit meggyógyítani, ha ő nem akarja, mert egyetlen negatív gondolat mindent tönkretehet! Ezért nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg! A gyógyulás kulcsa mindenkinek a saját kezében van! Van remény a világunk jobbá tételére! Változtassuk együtt szebbé, jobbá, boldogabbá az életet a Földön! Mindehhez pusztán a gondolatainkat kell megváltoztatnunk!

 

GYÉMÁNTVÍZ

 

Ezek után egy feng shui tanácsadó küldött az öcsémmel gyémántvizet a család számára. Amikor az öcsém említette, nem akartam kérni belőle, mert a fentiek ismeretében tudtam, mindenki képes a vízbe információkat bevinni.

De a víz ismét engem keresett, és megtalálta a módját, hogy eljusson hozzám!

A gyémántvíz csodás, csermely tiszta, kitűnő ízű folyadék. Hegyi patakból származik, melynek emelt fokú rezgésszáma van. Speciális technológiával készült, és reprodukálódásra képes. Emelt mértékben képes felfogni kéréseink, vágyaink energiáját, segíti az emberi lélek felemelkedését, és megnyitja a magasabb tudat, és ismeretek felé vezető utat. A gyémántvíz képes információkat átvenni a legfelsőbb energiaszintekről, egyszerűsítve úgy mondhatjuk, hogy a forrásvíz nagyon élő, és intelligens vízzé változott. Franciaországból származik, technológiáját a francia Joel Ducatillon fejlesztette ki. A közönséges forrásvíznek gyémánt vízre való átváltoztatását speciális szám – kódolással és zenei kódolással érte el. E célból szerkesztett egy kódoló berendezést, amely képes több dimenziós kódokat felfogni, melyek azután a forrásvizet új minőségű vízzé, gyémánt vízzé változtatják. A technológia kifejlesztője kezdetben pénzért árulta kis üvegpalackokban és az emberek otthon ezt tovább szaporították. 2002 júniusától a gyémántvíz már ingyen kapható, ma már a világ több mint hatvan országában ismeretes. Fokozatosan bejut a folyókba, tavakba és a tengerekbe.

Hogyan lehet az információkat belejuttatni a gyémántvízbe?

Egyszerűen két kéz közé fogjuk a gyémántvízzel teli poharat, és „belemondjuk” a programot, a vágyainkat, kéréseinket. A kimondott kérések energiája a „solar lpexusból” (napfonat) /elosztó csakra/ - a gyémántvízbe áramlik, és ott az információ megfogan. Ezután fokozatosan jönnek a változások, amelyek a kívánt helyzet elérését készítik elő. Ezek a változások függenek a kimondott kéréseket kísérő emóciók erejétől, amelyeket az információ átadásakor adunk.

A csodálatos vízzel való kapcsolatom eme lépcsőkön keresztül fejlődött idáig, azóta ÉLEM A VIZEM!

 

2011.02.01.

 

Ezek után kiderült, hogy N beszélt az alapítvány alapítójával, Ny Zs-val, aki megnézte a terveimet. Felhívott, és arról beszélt, hogy ő egy spirituális iskolába jár, és azon fáradozik, hogy a Földet megmentsük a vízen keresztül. Dr. Masaru Emoto háromszor is járt Magyarországon, és a hölgy beszélt vele. Sajnálta is a vízkutató orvos, hogy csak felnőttek számára vannak könyvei, de ő nem ért a gyerekek nyelvén. Ezért olyan embert kerestek, aki tud mesét írni, ért a gyerekekhez, spirituális beállítottságú, és ismeri Dr. Masaru Emoto munkásságát.

Ny Zs azt kérdezte tőlem, hogy elvállalnám e egy ilyen könyv megírását?

Wauw! És hú!

Ha meg sem történne, már akkor is nagy szó volt, hogy rám gondoltak, engem kerestek meg vele!

 

2011.02.08.

 

Azonnal eszembe jutott egy ötlet, hogy milyen mesekönyv kellene, és egy hét alatt megírtam a Vízitündér meséjét, ami pontosan 64 oldal lett! Ha nem kell nekik, akkor is megéri!

 

2011.02.19.