104. Élettusa II. - A nagy mágus

2013.08.28 14:02

A nagy mágus

 

Ismét elmentem A barátnőmhöz, aki valódi mágus. A kezdeti beszélgetést követte az igazi élvezet!

Azt már megállapítottuk, hogy a vérnyomás oka, a víz, de a víz okát még nem tudjuk, mióta kezelem a vesémet, azóta sokkal jobb a működése. Mert neki vagy a víz, vagy a szív jött ki. Ám a szívet nem szabad csak úgy kezelni! Közben elmondta, hogy van rajtam egy elhalt férfi szellem, akit valószínűleg a kórházban szedtem össze, mert nem rokon, nem közeli, és már négy és fél éve velem van. Valamint egy átok ült rajtam. Ezt igyekezett levenni.

A szertartás:

Elmerülés, és ima után bekapcsolta az „Ave Mária”-t, ami halkan szólt, én az asztalán feküdtem, Biblia a jobb kezem alatt. Egy kis fehér gyertyát meggyújtott. Feltöltötte a testem nehéz aranyfénnyel, figyeltem, hol lesz elakadás, utána gyertyát gyújtott a köldökömben, és az addig égett, miközben töltött nehéz aranyfénnyel. Egy könnyű sóhaj hagyta el az ajkam… az jelezte, hogy a szellem távozott! A gyertya lángja se lobogott tovább olyan furán. Én mindebből csupán a boldogságot éreztem. Utána az átkot vette le, és várt volna valamilyen felszakadó érzelemhullámot, de nem volt! Én élveztem, úgy, ahogyan van! Azután még csakra harmonizálást, és miegyebet végzett, el sem mondott mindent, hogy ne legyenek elvárásaim. Annyit tudok, hogy feltett egy vízhajtót, beállította a pulzust, és a vérnyomást. A többi titok…

Amikor mentem kifelé a metróhoz, olyan könnyűnek éreztem magam! A tisztítás miatt volt…

Később beszélgettem Robival, azt mondta, „te fogytál, hogy A-nál voltál!”

Jót nevettem, este már nem volt annyi víz a lábamban! Ma reggelre alig van, és a hasam puffadása is csökkent! Olyan meghitt édeni körülményeket teremtett, elhiszem, az akinek még nem volt ilyenben része, könnyekig hatódik! Ilyenkor még a metró is ringat hazafelé!

Bár ott nem volt olyan áttörés, mint másoknál, mert én már tudom fogadni, és érezni az összes cuccot, akinek először van, az olyan, mint a reiki beavatás, vagy Papa filmje…

„Amit elfelejtettem, elképzelhető hogy a következő 7 napban a mait is beleszámolva lehet, hogy kicsit érzékenyebb leszel a megszokottnál, mert a tisztulási folyamat az 7 nap most nálad, ami beindult (lelkileg). Eszedbe juthatnak régen elfelejtett dolgok, sérelmek, de ne kötődj hozzá, engedd el, most könnyen fog menni. Akár semmi ok nélkül sírhatsz. Ne ijedj meg ez a folyamat része. Az első 2-3 nap erősebb, de akár hasmenés, vagy hányinger is jelentkezhet. Nem kell megijedni. A vízhajtó is dolgozik. Örülök neki, bár energetikailag is dolgoztam azon, hogy a víz a vízhólyagba terelődjön.”

Most repesek, most érzem…

Hiába dől össze köröttem a világ, egy kis külön buborékban olyan boldog vagyok, hogy azt nem tudom elmondani!

Sírok…

Minden nap ilyet!

Mindenkinek!

Olyan, mint a reiki beavatás, mint Papaji Filmje, mint a Chris dedikálás, vagy Ltz… örömkönnyek az ősboldogságban!

 

2010.12.15.