10. A kulcs önmagamhoz

2014.04.24 15:32

2014.03.24. Háziorvos: A vérnyomással két éve nem bírok. Nem tudom, mi lehet az oka. Ha valaki erre azt tanácsolja, meneküljek el, akkor elmondom, a problémák elől nem elmenekülni kell, hanem megoldani.

Tavaly nyáron a belgyógyásszal kipróbáltuk az összes vérnyomáscsökkentő fajtát, egyik sem vitte le, ezért abbahagytam a szedését, mivel rosszul is vagyok tőle, meg minden porcikám tiltakozik ellene. Ráadásul a bal szemem bevérzett tőle, olyan volt, mint egy hatalmas nylonzacskó, amely megtelt vérrel. 

Persze az összes létező szert kipróbáltam, ami fellelhető és MÁSOKNAK levitte: gyógyteák, Kyani, Varga gyógygombák, és ehhez hasonlók… Semmi sem használt.
Még labradorit nyakláncot is vettem, amitől mások ájuldoznak, annyira leviszi nekik, de nekem az sem segített.

Tudom, "szerekben" kerestem a megoldást, nem magamban. Újra elveszítettem a hitem és elsiklott a célom…

Körülbelül november tájékán vettem észre, hogy minden este fulladok, amikor lefekszem. Azt hittem, valami allergia. Párnát cseréltem, másik oldalra feküdtem, próbálkoztam, aztán kiderült, hogy már teljesen mindegy, hol vagyok és mikor. Szó szerint asztmás rohamom volt. Elmentem a tüdőgondozóba, de kiderült, hogy nem az. Ettől azonban a fulladás nem szűnt meg, már  azt hittem, tényleg megfulladok.

Kb. januártól úgy vettem észre, hogy van egy szürke folt a szememben… Március 9.-én pedig egyáltalán nem láttam. A látótér közepén egy hatalmas homály helyezkedett el. Ekkor iszonyúan megijedtem. Nem tudtam elaludni, két szem nyugtatót is bevettem, pedig sosem szoktam. Volt minden reiki, prána, vérehulló fecskefő, svédcsepp, stb. Másnap valamennyire láttam, de sokáig nem volt jó. Öcsém szerint ez mind a nyomástól van. Ezért aznaptól szedem a gyógyszert, ami bár nem viszi le, de a per kisebb lesz tőle, s ezzel együtt elmúlt a fulladás. Vagyis a nyomás benyomta a vizet a tüdőmbe, attól fulladtam meg.
Érdekes dolgok ezek.

Végzem a szemtornát is, az nagyon jó a szemnek.

Közben mindezek miatt felment a vércukor is, ma már arra is kaptam gyógyszert és be is vettem. Most rosszul vagyok.

Az ultrahangon pedig kiderült a tépelődéseim eredménye: a gyanús kulcscsont alatti nyirokcsomó mellett van még egy, a másik oldalon pedig kettő. Vagyis 4 gyanúsított miatt az onkológiára küldtek. Ahová nem fogok elmenni, mert úgysem engedem megszúrni őket, és az ott felajánlott kezeléseket nem vállalom el. Vagyis úgyis kidobnának, mert akkor minek mentem oda. Nem vállalom, de nem azért, mert a magam ellensége vagyok, hanem azért, mert tudom, hogy ez egyik sem használ.

A tüdőben találtak egy valamit, amit fibrózisnak vélnek, ezért CT - re küldtek. Oda szintén nem megyek el, mert a CT akkora sugárterhelés, mintha Nagaszaki mellett lennék 3 km -re az atomrobbantáskor. Ez nem hiányzik senkinek, nekem sem. (Ráadásul a kontraszt anyag szőlőcukor molekulához kötött rádió aktív izotóp)

És akkor most állítólag a bal vesében van egy kis kő, amit alig hiszek, hiszen ott sosem volt. A mikoralbumin (fehérjeürítés a vizeletben) egekben, 3990, amit 0-20 - ig fogadnak el. Erre azt mondta a doktornő, hogy a kőtől van, pedig szerintem az iszonyatos vérnyomástól. Vagy a vérnyomás van a vese elégtelen működésétől.

De sebaj, volt már ettől rosszabb is, mindig kijöttem belőle!

Mindezt összevetve, és az eddigi tapasztalataimat mérlegelve azt gondolom, egy vizsgálat nem vizsgálat, el kell menni máshová is. Másik orvoshoz, másik gépre. Jó lenne olyanhoz, aki nem ismeri az előzményeket.

A gyanúsítottat 2008 - ban megszúrták, állítólag C 5 pozitív. De nem engedtem bántani,  ő most is ugyanakkora. Ezek is olyan dolgok, melyek sosem állandóak. Folyton változhatnak.

Most szedem a vérnyomás és a vércukor csökkentő szereket, amíg meg nem oldom újra a gondjaimat. A belgyógyász is megmondta, hogy ő csak a tüneteket tudja elnyomni. A megoldás bennem van.

A kulcs önmagamhoz én vagyok.

De most megint elveszítettem a kulcsot…

 

2014.04.25.: Eme gondolataimat újfent megosztottam minden barátnőmmel, s jöttek is rá a válaszok. Aki az anyagban hisz, ajánlotta a kurkumát, fokhagymát, foghagymás citrom kúrát, meg hasonlókat. Óva intett a gyógyszerektől, hisz azok nem használnak, sőt, többet ártanak, mint segítenek, mivel számításba kell venni a mellékhatásokat is. De ha az ember arra gondol, mi lenne számára a legjobb, a súlyos mellékhatások, vagy a vakság, vajon melyiket választaná?

Most szedem a gyógyszereket egy ideig, amíg nem oldom meg a gondot. A nyomás persze semmitől sem megy le, sőt, még inkább feljebb szökik. Az orvos az extrém mikroalbumin ürítést nem a nyomás szövődményének, hanem kapásból a vesekőnek titulálta. 

További barátnőim javasoltak valami zöld port, amit egy olyan ember terjeszt, aki ezzel gyógyít. Mindenféle gyógy- és gyomnövényt porrá őröl, és azt kell szedni. Ez az ember a gyógyteákról is azt állítja, hogy a főzés során elvész a hatóanyag. Igaz, legtöbbet csupán forrázni és áztatni kell, de akkor is. Nos, azt gondolom, akkor a gyógyteákat sem főzni, forrázni kellene, hanem porrá őrölve, vízben áztatva megenni. Lehet, hogy megpróbálom. Bár lássuk be, mindez ugyanaz, amit az orvos is megmondott, a tünetek kezelése, a valódi problémák elkendőzése.

Szuper mesterem-barátnőm ismét bölcs választ adott:

„Tanácsom nincs. Mit tudni lehet, azt Te is tudod. A "kulcsod", csak Te tudhatod, hol lehet és hogyan nyitja lelkedet.

Magadra nem hagytalak soha, és most sem teszem. Szívemmel átölelem fájó lelked és áldással borítom be azt. Segítek érezni és látni, mi számodra fontos.
Meddig szükséged lesz rá, mindennap fényt viszek testednek oda, ahol szüksége van rá. Melyet levelem elküldése után meg is teszek.

Legyen áldott, tested-lelked, az az áldott jó szíved, minden gondolatod, s értelmed.

A szeretet a legcsodálatosabb gyógymód. A megbocsátás pedig a szeretet előfeltétele. Ha megbocsátunk önmagunknak és másoknak, ez csaknem minden gondunkat orvosol. Nyisd meg hát a szívedet és fogadd be a szeretetet, a világegyetem legfontosabb erejét.

Nem az a lényeg, hogy biztos tudásod legyen, hanem hogy megbízhass önmagadban, aki vagy, és amit mélyen legbelül érzel. Ezért vagy itt: nem azért, hogy tökéletes döntést hozz, hanem hogy megtapasztald saját teremtő erődet, hogy döntéseket hozz, és azokon keresztül tanulj és növekedj.

Végtelen Szeretettel!”

 

A látásjavító tornára visszatérve, már nem hiszem, hogy javít a dipotrián, bár a szemem kétségtelenül sokkal jobban érzi magát most. Ezért minden nap reggel és este elvégzem a gyakorlatokat. Igaz, a 3-as szemüveget hordom, de észrevettem, hogy a látásom már nem olyan jó, mint kezdetben. Tehát másféle táplálékra is szüksége van a szememnek. A Lutein forte jó volt, csak kissé drága, meg vitaminok is voltak benne, ami nem szükséges, hiszen nagy dózisú alapvitamint és plusz C vitamint is szedek. Április 10-től abbahagytam, mivel elfogyott a havi adag. Ma vettem Lutein pluszt, amiben fekete áfonya kivonat, szemvidítófű és zeaxantin is van a lutein mellett. Kíváncsi leszek a hatására…