A következő lépés

2015.07.16 19:27

Mi lesz a következő lépés?

 

Valami mindig történik, hogy az ember lefoglalja magát.

Javában tart a káposztalevél kúra, közben arra is rájöttem, hogy abbahagytam a nagy dózisú vitaminszedést, ezért lettem sokkal fáradékonyabb. De beleuntam, mert a vérnyomás az egekbe szökött, meg azt gondoltam, nem szívódik fel rendesen, ezért inkább folyadékokat kerestem, amiről úgy véltem, hasznosabb. Az is, de lehet, hogy kevés. A nagy fáradtságot fagyöngy injekciók is okozhatták, hiszen, ha elkezdték elpusztítani a … sejteket, akkor az nagy fokú fáradtságot okozhat. Elfogyott a gránátlamalé, most egy kis szünetet tartok, mert hozzászokik a szervezet, szeretném, ha újra nagyot ütne, amikor megint inni fogom. Több napja iszom az epekefe teát, ami articsóka és borsmenta levélből áll. Meglehet, az articsóka vitte le úgy a vérnyomást, hogy 116 lett. Nem hittem a szememnek. Hová tűnt belőle egy 100-as? No, de a viccet félretéve, bár mindig ennyi lenne – persze gyógyszer nélkül.

Nagy nehezen rászántam magam egy haslapító kúrára, a 40 napos kúrához két üveg főzetet vettem. A benne lévő prebiotikumok, a bélflórában élő hasznos bélbaktériumok és a rövid szénláncú zsírsavak mennyiségét növelik meg. A hasznos bélbaktériumok kolonizálásával, tökéletes bakteriális lebontást és tápanyag-felszívódást érhet el. A baktériumok biomasszájának mennyisége a bélsár mennyiségét is növeli, visszaszorítva a fekál toxinokat. A rövid szénláncú zsírsavak (SCFA) termelésével táplálják a GALT immunsejtjeit és az elhízás ellen hatnak. Szabályozzák a vércukorszintet. A gyógynövények lazítják a megkövesedett bélsárt (ami egy átlag életet élő 35 éves ember esetében is 1,5 kg!), így a zsírsejtekben raktározott salakanyagokat – mert a zsírsejtek a szervezet szeméttárolói - ki tudja vezetni és ezáltal zsugorítani őket.

Összetétel: prebiotikum (Fructooligosaccharidok - FOS) + ananász szár-kivonat (250 GDU/gr, 50 mg), papaja termés-kivonat (4:1, 50 mg), édesgyökér- kivonat 19% glicirizin sav (30 mg), articsóka levél-kivonat (2,5% klorogénsav, 20 mg), máriatövis termés-kivonat (2% szilimarin, 20 mg), komló virág-kivonat (0,1% rutin, 15 mg), orvosi citromfű virág-kivonat (0,8 % rozmaringsav, 15 mg), kamilla virág-kivonat (0,3 % apigenin, 15 mg), édeskömény termés-kivonat (0,5% illóolaj, 10 mg), zöld ánizs termés-kivonat (4:1, 10 mg), gyömbér gyökér-kivonat (1% ginger olaj, 10 mg), fahéj kéreg-kivonat (4:1, 10 mg).

Most ebben utazom, kíváncsi leszek!

Elmentem a háziorvoshoz a lelettel. Nem örült neki, hogy három rosszindulatú nyirokcsomó található a műtéti heg mellett és a kulcscsont alatt. Bár nem erőltet semmit, tiszteletben tartja a döntésem. Jelentettem a káposztalevél kúrát, amire azt mondta, az csak ideig-óráig hat. Ám igaz, hogy még dagadt a karom, de érzésre sokkal jobb. Nem feszül annyira. A minden éjszakai ricinusolaj pakolás is hozzájárulhat és egy ecinacea kapszulát is elkezdtem. Igen, megmondtam neki az igazat, hogy az első diagnózis nagy sokkot okozott, most meg már semmi sem érdekel. Abszolút hidegen hagy. De tényleg. Még én sem értem, de ez szerintem a belenyugvás, hogy ha ott akar lenni, legyen, ha tanítani akar valamit, megpróbálom megérteni, ha pedig mennem kell, megyek. Tudom, hogy tavaly ismét feladtam egy célt, amivel kiválthattam némi ellenállást a szervezetemben, de semmiképp sem rosszindulatot! A nyirokcsomóknak nincs indulata, csak bedurrantak, amikor megemeltem a márványlapokat és eszemben sincs megválni tőlük! Erre mondtam, hogy maximum még 1 C vitamin injekciókúrát fogok kipróbálni, de nincs, aki beadja. (mert vénába egy kézzel nem tudom beadni magamnak, kivéve, ha egy branül lenne beültetve). Azt mondta, ezen ne múljon, ha aláírom, hogy saját felelősségemre kérem, ő beadja nekem. Hát ez csúcs! A legjobb fej háziorvos!